0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 470 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сельта – Атлетіко Мадрид, Іспанія, 19 тур

Схоже, у Сельти намітились серйозні проблеми. Принаймні, 2 поразки поспіль поставили під сумнів амбіції галісійців зайняти місце в топ-четвірці Прімери. Домашній поєдинок проти мадридського Атлетіко – шанс виправити ситуацію. Втім, «матрацники» останнім часом очки роздають вкрай рідко. Більше того, з 4-ох попередніх вояжів до Віго «смугасті» виграли 3. Як усе буде цього разу?

2. Реал Сосьєдад – Валенсія, Іспанія, 19 тур

Реал Сосьєдад продовжує лихоманити. Баски не можуть перемогти ось уже 4-ри тури поспіль – 2 нічиї та 2 поразки і, як наслідок, ризикують ув’язнути у виснажливій боротьбі за виживання. Не хапає нині зірок з неба і Валенсія, остання перемога якої в Прімері датована ще початком листопада. Чи до снаги «кажанам» перервати свою безвиграшну серію тривалістю в 7 матчів у Сан-Себастьяні?

3. Ейбар – Еспаньол, Іспанія, 19 тур

Розмови про кризу в Ейбарі виявилися трохи перебільшеними. Після 5-ти турів без перемог баски виграли 2 матчі поспіль, знову заявивши про свої амбіції на місце в зоні єврокубків. Наступний суперник «зброярів» – Еспаньол, який у нинішньому сезоні Прімери програв на виїзді 7 з 9-ти матчів. У минулому чемпіонаті суперники обмінялися виїзними перемогами. Що очікувати від басксько-каталонської дуелі на цей раз?

4. Лас-Пальмас – Малага, Іспанія, 19 тур

Ще не так давно Малага була серед головних аутсайдерів Прімери, але безпрограшна серія тривалістю в 6 матчів, 4-ри останні з яких були виграні, підняли «анчоусів» всередину турнірної таблиці. Більше того, вже 3 тури поспіль андалусці залишають свої ворота в недоторканості. Втім, розраховувати на легку прогулянки на Канарах команді Хав’єра Грасії навряд чи варто. Місцевий Лас-Пальмас нині набрав достатньо пристойну форму і зовсім не проти зупинити Малагу. Чи впораються «острів’яни» із цим завданням?

5. Уеска – Осасуна, Іспанія, Сегунда, 20 тур

Осасуна не приховує свого бажання повернутися за підсумками сезони до Прімери, але останнім часом у команди намітився спад. З 5-ти попередніх матчів Сегунди памплонці виграли лише один, втративши лідерські позиції. Вояж до Уески – хороша нагода для басків підтвердити свої високі амбіції. Тим більще, що арагонці відчувають перманентні проблеми на власному полі, вигравши з 9-ти домашніх матчів лише один. Чи до снаги Осасуні здолати такого опонента?

6. Льягостера – Леганес, Іспанія, Сегунда, 20 тур

Леганес – лідер Сегунди за… кількістю нічиїх. У 19-ти турах «синьо-білі» 10-ть разів розходилися миром. Натомість, Льягостера компроміси полюбляє не надто. У тих же 19-ти матчах каталонці лише двічі зіграли внічию. На що поставити в цій дуелі?

7. Торіно – Емполі, Італія, 19 тур

Падіння Торіно продовжується. Після 2-ох поразок поспіль «бики» в турнірній таблиці скотилися вже на 14-те місце. Якщо так піде і далі, «гранатові» ризикують ув’язнути в боротьбі за виживання, а Джамп’єро Вентура може бути відправлений у відставку. Не просто туринцям доведеться і в домашній дуелі проти Емполі. Хоча б з огляду на те, що подужати тосканців «бики» не можуть вже 3 матчі поспіль. Чи вдасться їм таки перемогти вперту команду Марка Джампаоло?

8. Аталанта – Дженоа, Італія, 19 тур

Аталанту залихоманило. Бергамці зазнали 3-ох поразок поспіль, фактично, втративши шанси поборотися за місце в зоні єврокубків. Хоча б трохи реабілітуватись за останні невдачі «чорно-сині» спробують у домашньому протистоянні з Дженоа. Втім, на легку прогулянку господарям розраховувати точно не варто, адже «грифони» після поразки в генуезькому дербі сповнені рішучості реабілітуватися за ту невдачу. На кого поставити в цій дуелі?

9. Болонья – К’єво, Італія, 19 тур

Болонья зразка нинішнього сезону – далеко не еталон стабільності. «Червоно-сині» можуть програти вдома Емполі, після чого подужати на виїзді Мілан. Те ж саме стосується і К’єво, яке в попередньому турі, програючи 2 м’ячі Ромі, зуміло вирвати нічию. Чим завершиться протистояння настільки нестабільних суперників?

10. Верона – Палермо, Італія, 19 тур

Верона – єдина команда Серії «А» нинішнього сезону, яка не здобула ще жодної перемоги. Виграти свій перший матч, а заодно і покращити свої шанси в боротьбі за виживання, «мастіфи» спробують у домашньому протистоянні з Палермо, яке має серйозні проблеми на виїзді. Приміром, з 8-ми гостьових матчів сицилійці програли 5-ть. Чи до снаги веронцям подужати такого суперника?

11. Нант – Сент-Етьєн, Франція, 20 тур

Сент-Етьєн не полишає надій завоювати місце в топ-трійці, тож до Нанту їде виключно за 3 очками. Нібито нічого складного, але «жовті канарки» не програють вже 5 турів поспіль. Більше того, всі ці матчі Нант завершив миром. Чи перерветься компромісна серія «канарок» у протистоянні із «зеленими»?

12. Лілль – Ніцца, Франція, 20 тур

Після провального старту сезону Лілль взявся за голову. В 11-ти попередніх матчах Ліги 1 «доги» зазнали лише 2-ох поразок при 4-ох перемогах і 5-ти нічиїх, підтягнувшись всередину турнірної таблиці. Втім, Ніцца – міцний горішок. «Орли» сповнені рішучості вклинитись у боротьбу за місце в топ-трійці, тож у Ліллі спробують взяти повноцінні 3 пункти. Чи до снаги хлопцям з Лазурового побережжя переграти «догів» у їхньому лігві?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 10 січня.

Ми у Viber!