0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 469 тиражу

До Вашої уваги анонс 469 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Рома – Мілан, Італія, 19 тур

Від Роми в нинішньому сезоні очікували багато. Але «вовки» поки виступають нижче власних можливостей. Останнім часом римлян охопила справжня нічийна епідемія – 5 мирових в 6-ти попередніх матчах усіх турнірів. Цього разу Ромі протистоятиме нестабільний Мілан. Кілька днів тому «червоно-чорні» поступилися на власному полі Болоньї, перервавши таким чином власну 4-матчеву безпрограшну серію в чемпіонаті. На що розраховувати підопічним Синіші Міхайловіча у Римі?

2. Фіорентина – Лаціо, Італія, 19 тур

Здобувши 2 перемоги поспіль, Фіорентина з новою силою включилася в боротьбу за чемпіонський титул. Хоча поки не надто віриться в те, що «фіалки» можуть здобути скудетто за підсумками сезону, але в турнірній таблиці вони йдуть 2-ми, лише на очко відстаючи від лідера. У значно гіршому становищі знаходиться Лаціо, який продовжує залишатися середняком Серії «А». Кожна з 3-х попередніх особистих зустрічей між цими суперниками незмінно завершувалися на користь римлян. Чи перерве Фіорентина невдалу для себе серію?

3. Хетафе – Бетис, Іспанія, 19 тур

Після серії з 3-х нічиїх поспіль, Хетафе нарешті вдалося відсвяткувати перемогу в Прімері, яка стала для команди першою з кінця листопада минулого року. Успіх в матчі з хіхонським Спортінгом дозволив «синім» відірватися на безпечну відстань від зони вильоту, а також наздогнати за очками і випередити за додатковими показниками Бетис. «Біло-зелені» ж продовжують розчаровувати, здобувши лише 2 очки в 5-ти попередніх матчах. Чи зуміє Хетафе здолати суперника, який знаходиться в глибокій кризі?

4. Леванте – Райо Вальєкано, Іспанія, 19 тур

Матч головних невдах Прімери. Леванте здобув лише одне очко в 6-ти попередніх турах і програвши 4 попередніх з цих матчів. З такими результатами нікого не дивує, що саме «жабенята» посідають останнє місце і вже незабаром ризикують понизитися в класі. На 4 очки Леванте випереджає ще один борець за виживання – Райо Вальєкано. «Бджоли» також ніяк не можуть вибратися із зони вильоту. В чемпіонаті їм не вдається виграти впродовж 7-ми матчів. Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

5. Саутгемптон – Крістал Пелас, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Саутгемптон серйозно лихоманить. «Святі» програли 4 з 5-ти попередніх матчів, значно погіршивши власне становище в Прем’єр-лізі. Черговим випробуванням для підопічних Рональда Кумана стане кубкова зустріч з Крістал Пеласом. «Орли» наразі також не вражають. Впродовж 3-х матчів поспіль вони не лише не перемагають, але й не можуть вразити ворота суперників. В минулому розіграші Кубка Англії ці ж суперники також зустрічалися між собою. Тоді Крістал Пелас був сильнішим в гостях. Як буде цього разу?

6. Уотфорд – Ньюкасл, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Дебютант Прем’єр-ліги Уотфорд продовжує здавати власні позиції. «Шершні» не перемагають уже 3 матчі поспіль, програвши 2 попередні з них. Але якщо «жовтій армії» усе ще вдається триматися на плаву, то становище Ньюкасла – значно гірше. Поступившись в 3-х поєдинках поспіль з однаковим рахунком 0:1, «сороки» опустилися в зону вильоту найвищого англійського дивізіону. Кому з команд вдасться покращити настрій собі та власним прихильникам, пробившись до наступного раунду Кубка Англії?

7. Бірмінгем – Борнмут, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Ще минулого сезону ці суперники разом виступали в Чемпіоншипі. Але після того, як Борнмут підвищився у класі, їх шляхи можуть перетнутися лише в кубкових змаганнях, як, врешті, і трапилося цього разу. «Сині» починають виходити з кризи – в їх активі 2 поспіль перемоги в Чемпіоншипі. А от Борнмут виглядає не так сильно, як раніше. «Вишні» не виграють і не забивають впродовж 3-х поєдинків. Чи повернеться Борнмут на шлях перемог у Бірмінгемі?

8. Халл Сіті – Брайтон, Кубок Англії, 1/32 фіналу

В тому, що Халл Сіті – кубкова команда, усі переконалися в сезоні 2013/14 років. Тоді «тигри» здійснили справжній подвиг, дійшовши до фіналу Кубка Англії і лише там поступившись Арсеналу. Новий розіграш цього турніру Халл Сіті, який вситупає в Чемпіоншипі, але веде боротьбу за повернення до Прем’єр-ліги, розпочинає поєдинком проти Брайтона. «Чайки» переживають спад, не виграючи продовж 6-ти матчів поспіль. Чи зуміє Халл Сіті скористатися проблемами Брайтона на власну користь?

9. Ноттінгем Форест – КПР, Кубок Англії, 1/32 фіналу

З недавніх пір рахунок 1:1 став улюбленим для Ноттінгем Фореста. Так завершилися 3 попередні поєдинки за участю «лісівників». Усього ж команда розійшлася миром зі своїми суперниками в 5-ти з 6-ти останніх матчів. Надто часто грає унічию нині і КПР. У 4-х з 6-ти попередніх зустрічей за участю КПР команди не могли визначити переможця. А от перемагали «обручі» востаннє ще на початку грудня минулого року. Кому пощастить пробитися до 1/16 фіналу Кубка Англії?

10. Хаддерсфілд – Рединг, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Лише під кінець нинішнього року Хаддерсфілду вдалося подолати кризу, в якій команда перебувала дуже давно. «Тер’єри» не програють вже 3 матчі поспіль і рішуче налаштовані продовжити цю серію. Але проти Рединга їм буде нелегко. В минулому сезоні «королівські» дісталися до півфіналу Кубка Англії, лише на цій стадії змагань в додатковий час поступившись майбутньому володарю трофею – Арсеналу. Чи під силу Хаддерсфілду зупинити півфіналіста Кубка Англії?

11. Пітерборо – Престон, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Представник Ліги Один Пітерборо вже встиг пройти 2 раунди Кубка Англії нинішнього сезону. «Пафосні» на своєму шляху здолали спочатку Бертон Альбіон в гостях, а потім – Лутон Таун на власному полі. Але наступний суперник Пітерборо – значно серйозніший. Престон виступає в Чемпіоншипі, міцно тримаючись в середині турнірної таблиці. 3 попередні матчі між цими суперниками незмінно приносили перемогу Престону. Як буде цього разу?

12. Колчестер – Чарльтон, Кубок Англії, 1/32 фіналу

Навіть виступаючи в Лізі Один, Колчестер не вражає. В чемпіонаті «синьо-білі» не перемагають вже дуже давно, перетворившись на одного з головних аутсайдерів ліги. А от в Кубку Англії Колчестер подолав уже 2 раунди, пробившись до 1/32 фіналу. Не позаздриш і Чарльтону, який веде боротьбу за виживання в Чемпіоншипі. Безвиграшна серія «еддікс» налічує уже 8 матчів, 4 з яких команда програла. Чи зуміє Чарльтон здобути таку очікувану перемогу в Колчестері?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 9 січня. 

Ми у Viber!