0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 467 тиражу

До Вашої уваги анонс 467 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Крістал Пелас – Челсі, Англія, 20 тур

Крістал Пелас, який 2 свої попередні матчі завершив нульовими нічиїми, не програє вже впродовж 6-ти поєдинків поспіль. Подібні результати дозволяють «орлам» знаходитися незвично високо – в зоні єврокубків. Тепер Крістал Пелас поміряється силами з Челсі, котрий починає виходити з кризи. Безпрограшна серія «синіх» складає 3 матчі, хоча виграла з них команда Гуса Хіддінка лише один. В першому колі нинішнього чемпіонату Крістал Пелас обіграв Челсі в гостях. Чим завершиться чергове лондонське дербі?

2. Евертон – Тоттенхем, Англія, 20 тур

Як і раніше, Евертон не відзначається особливою стабільністю. «Іриски» виграли лише один матч з попередніх 6-ти. Поразки в 2-х останніх домашніх матчах не дозволяють мерсисайдцям піднятися вище середини турнірної таблиці, де команда перебуває вже давно. Інша річ – Тоттенхем. «Шпори» наприкінці минулого року видали серію з 3-х перемог поспіль, закріпившись в зоні Ліги чемпіонів. Чи вдасться проблемному Евертону зупинити переможну ходу лондонців?

3. Валенсія – Реал (Мадрид), Іспанія, 18 тур

Валенсію продовжує серйозно лихоманити. «Кажани» не можуть перемогти впродовж 6-ти турів поспіль, остаточно скотившись в середину таблиці Прімери. Тепер левантійцям протистоятиме один з претендентів на чемпіонство – мадридський Реал. «Вершкові» виграли 4 з 5-ти попередніх зустрічей чемпіонату, але поки йдуть лише 3-ми. Мадридський Реал не може перемогти Валенсію впродовж 3-х матчів поспіль. Чи перервуть «вершкові» цю серію?

4. Депортиво – Вільярреал, Іспанія, 18 тур

Нічийна епідемія, яка охопила Депортиво, навіть не думає завершуватися. З початку чемпіонату ла-корунці звели унічию вже 9 поєдинків, що становить більше половини з усіх проведених. А от програють «біло-блакитні» дуже рідко, тож знаходяться в зоні єврокубків. В повному порядку нині перебуває і Вільярреал. «Жовта субмарина» видала серію з 4-х перемог поспіль у Прімері і нині знаходиться в зоні Ліги чемпіонів. Як завершиться протистояння команд, які вже давно не програвали?

5. Спортинг (Хіхон) – Хетафе, Іспанія, 18 тур

Хіхонський Спортинг продовжує своє падіння. «Червоно-білі» програли 5 з 6-ти своїх попередніх матчів у Прімері, опинившись за крок до потрапляння в зону вильоту. Щоб уникнути цієї сумної участі, хіхонцям потрібно перемагати Хетафе. «Сині» також не вражають. Вони мають у своєму активі лише на 2 очки більше за «червоно-білих», а 3 свої попередні матчі звели унічию. Чи вдасться хіхонському Спортингу здолати опір Хетафе та випередити «синіх» в турнірній таблиці?

6. Альбасете – Понферрадина, Іспанія, Сегунда, 19 тур

Зазнавши 3-х поразок поспіль та не забивши жодного м’яча в цих поєдинках, Альбасете опустилося в зону вильоту. Щоб врятуватися від пониження в класі, «альбі» потрібно згадати смак перемог та виступати більш стабільно. Цього разу команда поміряється силами з Понферрадиною, яку також серйозно лихоманить. «Синьо-білі» поступилсия в 3-х з 4-х попередніх поєдинках, хоча поки ще утримуються в середині турнірної таблиці. Чи вдасться Альбасете здобути перші очки за більш ніж місяць?

7. Леганес – Ов’єдо, Іспанія, Сегунда, 19 тур

Під кінець минулого року Леганес набрав непоганої ходи. «Синьо-білі» не програють вже впродовж 4-х матчів поспіль, вигравши 3 з цих поєдинків, і збираються втрутитися в боротьбу за підвищення в класі. Аналогічні завдання і у Ов’єдо. Ще минулого сезону «карбайонці» знаходилися у Сегунді Б, зараз же вони всерйоз претендують на вихід до Прімери. Ов’єдо виграло 5 з 6-ти останніх матів і наразі йде 3-ім. Чи знайде Леганес аргументи, щоб зупинити «карбайонців»?

8. Альмерія – Льягостера, Іспанія, Сегунда, 19 тур

Ще минулого сезону Альмерія виступала у Прімері, нині ж «червоно-білі» ризикують вилетіти уже з 2-го за силою іспанського дивізіону. Андалусці не перемагають у 15-ти матчах Сегунди поспіль, опустившись за цей час на останнє місце. Не набагато кращі справи і у Льягостери, яка також належить до числа аутсайдерів ліги. «Червоно-сині» теж рідко тішать власних уболівальників, маючи усього на 3 очки більше, ніж Альмерія. Чи вдасться андалусцям відсвяткувати перемогу вперше з вересня минулого року?

9. Жирона – Вальядолід, Іспанія, Сегунда, 19 тур

Лише 2 очки в 4-х попередніх турах – такими скромними є показники Жирони в Сегунді. Ще одна невдача майже гарантовано відкине «жирондинців» у зону вильоту, вибратися з якої буде непросто. В подібній складній ситуації знаходився донедавна і Вальядолід. Але 2 перемоги поспіль суттєво покращили становище «біло-фіолетових». Команда залишила групу аутсайдерів, піднявшись ближче до середини турнірної таблиці. Чи під силу Вальядоліду успішно виступити ще й в Жироні?

10. Тенерифе – Алькоркон, Іспанія, Сегунда, 19 тур  

6-матчева безпрограшна серія Тенерифе підійшла до завершення. В минулому турі «біло-сині» розгромно поступилися в гостях Вальядоліду і тепер знаходяться на відстані усього 3-х очок від зони вильоту. Значно успішніше наразі виступає Алькоркон. «Гончари» знаходяться на підйомі, видавши серію з 5-ти матчів без поразок. Якщо «жовті» не збавлятимуть обертів, цілком можуть замахнутися на підвищення в класі. В минулому сезоні обидва матчі між цими суперниками завершилися унічию. Чи визначать команди сильнішого цього разу?

11. Кан – Марсель, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Хоча Кан і знаходиться серед лідерів Ліги 1, останнім часом «червоно-сині» переважно розчаровують власних уболівальників. Команда не може перемогти впродовж 4-х матчів поспіль, видавши власну найтривалішу безвиграшну серію в сезоні. Свій шлях в Кубку Франції Кан розпочне поєдинком проти Марселя. «Провансальці» подолали власну кризу і не програють протягом 9-ти матчів усіх турнірів. Кому з суперників вдасться пробитися до 1/16 фіналу Кубка Франції?

12. Ніцца – Ренн, Кубок Франції, 1/32 фіналу

Наприкінці грудня Ніцца повернулася на шлях перемог. На власному полі в матчі чемпіонату «орли» здолали Монпельє. Тепер, в рамках Кубка Франції, команда зустрінеться з Ренном. «Червоно-чорні» також останнім часом виглядали не найкраще, але в попередньому турі Ліги 1 їм також пощастило виграти – у Генгама в гостях. В зустрічі першого кола нинішнього чемпіонату Ніцца розгромила Ренн на виїзді. Чи впораються «орли» з цим суперником і в Кубку?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 3 січня.

Ми у Viber!