0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 466 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Уотфорд – Манчестер Сіті, Англія, 20 тур

Манчестер Сіті продовжує гонитву за Лестером та Арсеналом, але при цьому команді Мануеля Пеллегріні дуже бракує стабільності. Із жовтня «містянам» ніяк не вдається виграти в чемпіонаті 2 матчі поспіль. У попередньому турі манкуніанці розійшлися на виїзді нульовим миром із Лестером, тож у гостьовій зустрічі проти Уотфорда зобов’язані думати виключно про перемогу. Втім, «шершні» - горішок доволі міцний і в нинішньому сезоні вже встигли зіпсувати нерви Челсі, Ліверпулю, Евертону та Саутгемптону. Чи вдасться МанСіті не наступити на ті ж граблі?

2. Норвіч – Саутгемптон, Англія, 20 тур

Різдвяний марафон Саутгемптон розпочав з ефектного розгрому Арсеналу – 4:0, який перервав 5-матчеву безвиграшну серію «святих». Нібито все добре, але вже в своєму наступному поєдинку команда Рональда Кумана знову зазнала невдачі, поступившись на виїзді Вест Хему. Не легко «святим» буде і в гостьовій зустрічі проти Норвіча, який нині набрав достатньо хороший темп. До того ж, забити на полі «канарок» Саутгемптону не вдається із 2010-ого року. Як усе буде цього разу?

3. Вест Бромвіч – Сток Сіті, Англія, 20 тур

Сток розпочав різдвяний марафон з 2-ох ефектних перемог. Спершу «гончарі» не залишили жодних шансів Манчестер Юнайтед – 2:0, після чого розібралися на «Гудіссон Парк» з Евертоном – 4:3. Взяти максимум очок команда Марка Х’юза налаштована і в зустрічі проти Вест Брома. От тільки «дроздів» такими планами не злякати. Тим більше, що в 2-ох останніх матчах Вест Бромвіч незмінно перемагав Сток - як вдома, так і на виїзді. Чи вдасться «гончарям» помститися за ті фіаско?

4. Мідлсбро – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Центральний поєдинок чергового туру англійського Чемпіоншипу – зустрічаються лідери дивізіону. Дербі у 24-ох матчах чемпіонату зазнав лише 2-ох поразок, остання з яких датована ще початком листопада. Відтоді «барани» не програють 8 турів поспіль – 5-ть перемог і 3 нічиї. Прекрасну форму набрав і Мідлсбро, який, схоже, в нинішньому сезоні всерйоз налаштований поборотись за повернення в еліту англійського футболу. І 10-ть перемог у 12-ти попередніх матчах Чемпіоншипу – найкраще тому підтвердження. Чим завершиться дуель лідерів дивізіону?

5. Фулхем – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Перед стартом сезону у Фулхемі заявляли про бажання негайно повернутися до Прем’єр-Ліги, але реальність виявилась набагато суворішою. Лише в попередньому турі «дачникам» вдалося перервати 9-матчеву безвиграшну серію, а з такими результатами навіть про плей-офф мова не може йти. Чого не скажеш про Шеффілд Уенсдей, який нині виглядає надзвичайно боєздатним колективом. Щоправда, стабільності «совам» ще дуже бракує. Чи скористається Фулхем слабкостями свого опонента?

6. Чарльтон – Нотінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

Неприємності Чарльтона продовжуються. Безвиграшна серія лондонців нараховує вже 7 матчів, 4-ри з яких були програні. Нічого хорошого не віщує їм і зустріч проти Ноттінгем Форест, який, навпаки, набрав прекрасний темп. «Лісники» не знають гіркоти поразок ось уже 7 турів поспіль, а такого з ними вже давно не траплялося. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Болтон – Хадерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 25 тур

У попередньому турі Болтон мінімально подужав вдома Блекберн – 1:0. Ця перемога стала для «скакунів» лише 2-ою в нинішньому сезоні Чемпіоншипу, тож їхнє останнє місце в турнірній таблиці не має нікого дивувати. Втім, шанси на порятунок «білі» ще мають і в зустрічі проти Хаддерсфілда налаштовуються взяти максимум очок. Тим більше, що «тер’єри» виглядають на виїзді вкрай невиразно. Чи до снаги Болтону здобуту 2-гу звитягу поспіль?

8. Кілмарнок – Хартс, Шотландія, 22 тур

Кілмарнок продовжує розчаровувати. У 9-ти попередніх турах «смугасті» спромоглися лише на одну перемогу, тож нині змушені боротися за виживання. Не вражає останнім часом і Хартс, але в попередньому турі команда нарешті перервала 5-матчеву безвиграшну серію, подужавши вдома кризовий Данді. Чи буде продовження в Кілмарноці?

9. Мозервелл – Гамільтон, Шотландія, 22 тур

Битва за виживання. Обидві команди не хапають зірок з неба, тож на очну дуель налаштовуються як на останній бій. Господарський статус говорить на користь Мозервелла. Більше того, команда нині на ходу і 3 перемоги поспіль це лиш підтверджують. Чи стане Гамільтон черговою жертвою Мозервелла, який, схоже, нарешті прокинувся?

10. Спортінг Ліссабон – Порту, Португалія, 15 тур

Лісабонський Спортінг йшов без поразок 13-ть турів поспіль і впевнено очолював турнірну таблицю, але сенсаційна поразка від Уніан Мадейри ознаменувала зміну лідера, яким став… Порту. Зустріч із «драконами» - шанс для «левів» повернути собі першу сходинку. Чи скористаються ним ліссабонці?

11. Сетубал – Брага, Португалія, 15 тур

Сетубал – один з претендентів на місце в зоні єврокубків, але при цьому команда вкрай невдало грає на власному полі. Із 7-ми домашніх матчів «завойовники» виграли лише один. А от нічиїх було аж 5-ть. Не легко Сетубалу буде і в зустрічі проти Браги. Хоча б з огляду на те, що перемогти «зброярів» команда з Гімараєша не може із 2008 року, а це – 14-ть матчів поспіль. Чи буде перервана ця серія?

12. Малага – Сельта, Іспанія, 18 тур

Схоже, криза Малаги залишилась у минулому. В рамках Прімери андалусці не програють вже 5-ть матчів поспіль, 3 останні з яких були виграні. Продовжити переможну серію «анчоуси» зовсім не проти і в домашній зустрічі проти Сельти, але галісійцям такі плани навряд чи сподобаються. Тим більше, що гостям потрібно повертати собі місце в топ-четвірці, яке було втрачене після поразки в попередньому турі від Атлетіка Більбао. Чи до снаги «небесно-блакитним» перервати безпрограшну серію Малаги?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 2 січня.

Ми у Viber!