0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 465 тиражу

До Вашої уваги анонс 465 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сандерленд – Ліверпуль, Англія, 19 тур

Зазнавши 4-х поразок поспіль, Сандерленд значно погіршив власні шанси на збереження прописки у Прем’єр-ліги на наступний сезон. Хоча попереду ще залишається ціле 2-ге коло, «чорні коти» міцно засіли в зоні вильоту і ніяк не можуть з неї вибратися. А от Ліверпулю поволі вдається долати власну кризу. Днями «червоні» перервали власну 3-матчеву безвиграшну серію, обігравши на власному полі лідера чемпіонату – Лестер. Чи вдасться після цього підопічним Юргена Клоппа перемогти в гостях одного з головних аутсайдерів ліги?

2. Райо Вальєкано – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 17 тур

В минулому турі Райо Вальєкано зазнало ганебної поразки в гостях від своїх земляків з мадридського Реала – 2:10. Цей програш став для «бджіл» 3-м поспіль у Прімері, опустивши команду до зони вильоту. Тепер на підопічних Франсіско Хемеса очікує побачення зі ще однним представником Мадрида – Атлетико. «Матрацники» ведуть боротьбу за чемпіонство, не відстаючи від Барселони, хоча тиждень тому несподівано програли Малазі в гостях. Чим завершиться один із різновидів мадридського дербі?

3. Леванте – Малага, Іспанія, 17 тур

Здобувши лише одне очко в 4-х попередніх турах, Леванте опустився на останнє місце турнірної таблиці Прімери. Але втрачено ще далеко не все. Повернутися на шлях перемог «жабенята» спробують в протистоянні з Малагою. «Анчоуси» виглядають значно успішніше за свого суперника, видавши серію 3 4-х матчів без поразок та тримаючись в середині таблиці. Наскільки вдалим виявиться візит команди Хаві Гарсії до Валенсії? Чи вдасться «анчоусам» здобути сприятливий результат?

4. Ейбар – Спортинг (Хіхон), Іспанія, 17 тур

Середняк Прімери Ейбар продовжує здавати власні позиції. В 4-х останніх матчах «зброярі» лише раз зіграли унічию, програвши 3 інші поєдинки. Але очок, здобутих раніше, команді поки цілком вистачає, щоб почуватися у безпеці. Значно гірші справи у хіхонського Спортинга. Дебютант найвищого іспанського дивізіону з усіх сил намагається уникнути потрапляння до зони вильоту. В гостях «червоно-білі» програли 4 свої попередні матчі чемпіонату. Чи зможуть хіхонці розраховувати на очки цього разу?

5. Сельта – Атлетик (Більбао), Іспанія, 17 тур

Сельта проводить надзвичайно успішний сезон. Несподівано для багатьох, «кельти» вже тривалий час перебувають в зоні Ліги чемпіонів і не збираються її покидати. Футболісти з Віго знаходяться в чудовій формі, видавши серію з 4-х матчів без поразок. Зупинити переможну ходу «кельтів» спробує Атлетик з Більбао. «Баски» виглядають не надто стабільно, хоча й претендують на місце в зоні єврокубків. Сельта впродовж 7-ми особистих поєдинків у рамках Прімери не перемагає «левів». Як буде цього разу?

6. Хетафе – Депортиво, Іспанія, 17 тур

Здобувши лише 2 очки в 3-х попередніх турах, Хетафе впритул наблизився до зони вильоту. Щоб туди не потрапити, «синім» потрібно перемагати Депортиво. От тільки зробити це буде не так вже й просто. Футболісти з Ла-Коруньї проводять дуже хороший сезон. «Біло-блакитні» знаходяться в зоні єврокубків, не програючи вже впродовж 7-ми матчів поспіль. 3 попередні особисті зустрічі між цими командами незмінно завершувалися на користь Хетафе. Чи зуміють «сині» знову здолати зручного суперника?

7. Лас-Пальмас – Гранада, Іспанія, 17 тур

Матч 2-х борців за виживання у іспанській Прімері. Лас-Пальмас вже тривалий час перебуває в зоні вильоту. В 4-х останніх турах «жовто-сині» зазнали 3-х поразок, тож про вихід з кризи команди поки мова не йде. Не набагато кращі результати демонструє і Гранада. «Насріди» лише на очко випереджають Лас-Пальмас, хоча знаходяться поза зоною головних аутсайдерів. Не зважаючи на невтішний загальний стан справ, на власному полі Лас-Пальмас виглядає непогано. Чи вдасться йому обіграти Гранаду?

8. Вільярреал – Валенсія, Іспанія, 17 тур

Вільярреал перебуває у відмінній формі. «Жовта субмарина» видала серію з 3-х перемог поспіль, в тому числі – і над мадридським Реалом. Подібні результати дозволили підопічним Марселіно Гарсії Тораля впритул наблизитися до зони Ліги чемпіонів, куди команда мріє потрапити. А от Валенсія знову пригальмувала. «Кажани» не перемагають впродовж 5-ти поєдинків Прімери поспіль, 4 з них звівши унічию. Чи під силу левантійцям нав’язати боротьбу за очки Вільярреалу.

9. Гамільтон – Івернесс, Шотландія, 21 тур

Гамільтон переживає не найкращі часи. 3 поразки поспіль відкинули «червоно-білих» у нижню частину турнірної таблиці. Зупинити своє падіння команда спробує у протистоянні з Івернессом. «Червоно-сині» мають у своєму активі таку ж кількість очок, як і Гамільтон, випереджаючи свого нинішнього суперника лише за додатковими показниками. Щоправда, останнім часом Івернесс все ж виглядає трохи краще. Чи вдасться «червоно-синім» скористатися кризою Гамільтона і здобути сприятливий для себе результат?

10. Мозервелл – Сент-Джонстон, Шотландія, 21 тур

7 очок, здобутих у 3-х попередніх матчах – відмінний результат для Мозервелла, який усе ще ніяк не може вибратися з нижньої частини турнірної таблиці. Цього разу «жовто-бордові» поміряються силами з Сент-Джонстоном. «Святі» знаходяться серед лідерів чемпіонату, але останнім часом дещо здали, здобувши тільки очко в 2-х попередніх турах та не забивши жодного м’яча у ворота суперників. Чи варто очікувати від Мозервелла на продовження його безпрограшної серії?

11. Фінляндія (до 20) – Чехія (до 20), чемпіонат світу з хокею (до 20, Фінляндія)

Фіни успішно стартували на домашньому для себе чемпіонаті. В першому турі вони розгромили Білорусь. Далі ж команда прогнозовано поступилася головному фавориту групи – росіянам. Встигли програти Росії і чехи, хоча зробили вони це лише по булітах. Після цього Чехія здолала Словаччину, що дозволяє їй поки посідати 2-ге місце. Між собою фінська та чеська «молодіжки» зіграють в заключному турі групового турніру. Який результат принесе їх побачення?

12. Канада (до 20) – Швеція (до 20), чемпіонат світу з хокею (до 20, Фінляндія)

Діючі чемпіони світу канадці ще не набрали своєї оптимальної форми. Про це свідчить поразка «кленових листів» у стартовому турі від США. А от шведська «молодіжка» очок поки не втрачає, впевнено очолюючи турнірну таблицю. На рахунку «трьох корон» 2 перемоги поспіль – над швейцарцями та американцями. Чи зуміє Канада пригальмувати молодіжну збірну Швеції в останньому матчі групового турніру у групі «А»?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 середи, 30 грудня. 

Ми у Viber!