0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 464 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Юнайтед – Челсі, Англія, 19 тур

Манчестер Юнайтед переживає не кращі часи, тож домашня зустріч проти Челсі, напевно, один з останніх шансів для Луї Ван Гаала довести керівництву клуба свою профпридатність. «Червоним дияволам» потрібна лише перемога, але подужати «аристократів» у всіх турнірах їм не вдається ось уже 8 матчів поспіль – 4-ри нічиї та 4-ри поразки. Чи до снаги господарям «Олд Траффорд» перервати безвиграшну серію в дуелях із «синіми»?

2. Вест Хем – Саутгемптон, Англія, 19 тур

Вест Хем після приголомшливого старту пригальмував. «Молотобійці» втратили ефективність в атаці і, як наслідок, помалу перетворюються на звичайного середняка Прем’єр-Ліги. Схожа доля і в Саутгемптона – «святі», як і минулого сезону, не витримують темп, тож путівка в єврокубки знову від них віддаляється. На що поставити в цій дуелі?

3. Уотфорд – Тоттенхем, Англія, 19 тур

Перед різдвяним марафоном Уотфорд, здобувши 4-ри перемоги поспіль, здивував усю футбольну Англію. Тепер «шершні», яким передрікали боротьбу за виживання, всерйоз претендують на місце в зоні єврокубків. Черговим випробуванням для команди стане домашня дуель і Тоттенхемом, який, схоже, не проти втрутитись в боротьбу за чемпіонський титул. От тільки щоб мрії стали реальністю, «шпорам» потрібно не збавляти темп і видати чергову переможну серію. Чи до снаги команді Маурісіо Почеттіно взяти 3 очки в Уотфорді?

4. Евертон – Сток Сіті, Англія, 19 тур

У нинішньому сезоні Евертон на рідному «Гудіссон Парк» розгубив уже чимало очок, тож на ще одну осічку, банально, права не має. От тільки Сток – далеко не подарунок. Більше того, у минулому сезоні «гончарям» вдалося двічі подужати «ірисок». Чи здатні мерсисайдці на реванш?

5. Крістал Пелас – Суонсі, Англія, 19 тур

Крістал Пелас зразка нинішнього сезону, схоже, дозрів до боротьби за єврокубки. «Орли» виглядають надзвичайно впевнено і в домашній зустрічі із нестабільним Суонсі, поза сумнівом, гратимуть виключно на перемогу. Втім, «лебедям» відступати нікуди – зона вильоту надто близько. На що поставити у «пташиному» дербі?

6. Вест Бромвіч – Ньюкасл, Англія, 19 тур

Ньюкасл розчарував жахливим стартом, але останнім часом «сороки» заграли куди стабільніше і вже встигли залишити зону вильоту. Втім, почуватися в цілковитій безпеці команда Стіва Макларена зможе ще не скоро, тож у виїзній зустрічі проти Вест Бромвіча зобов’язана думати про очки. У минулому сезоні Ньюкасл достатньо впевнено розібрався із «дроздами» в їхньому лігві – 2:0. Та чи повториться історія знову?

7. Норвіч – Астон Вілла, Англія, 19 тур

Астон Вілла видала свій найгірший в історії старт у Прем’єр-Лізі. Як наслідок, бірмінгемці без особливих перспектив бовтаються на самому дні турнірної таблиці і з кожним наступним туром шансів на порятунок дедалі менше. Не вражає нині і Норвіч, але в характері команді не відмовиш, тож саме «канарки» будуть фаворитами в цій зустрічі. Чи вдасться команді Алекса Ніла підтвердити цей високий статус?

8. Лестер – Манчестер Сіті, Англія, 19 тур

Лестеру не позаздриш. У першому матчі різдвяного марафону на «лисиць» чекає виїзна дуель проти Ліверпуля, після чого команда Клаудіо Раньєрі вже вдома поміряється силами із Манчестер Сіті. «Містяни» всерйоз налаштовані поставити «синіх» на місце, але в нинішньому сезоні завдання це невдячне. Чи до снаги Лестеру створити ще одне диво – цього разу в зустрічі із заможними «шейхами»?

9. Редінг – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Редінг втратив стабільність, а з нею – і шанси на прямий квиток до Прем’єр-Ліги. Не багато їх і у Брентфорда, який відчуває систематичні проблеми у виїзних матчах. У матчі першого кола, який відбувся на полі «бджіл», «роялс» здобули впевнену перемогу – 3:1. Як усе буде цього разу?

10. Престон – Халл Сіті, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Після 11-матчевої безпрограшної серії Халл пригальмував і вже виглядає не так впевнено, як раніше. Після останніх невдач «тигри» випали з групи лідерів, але все ще продовжують боротьбу за прямий вихід до еліти англійського футболу. Статистика говорить на користь гостей. З 6-ти попередніх матчів проти Престона Халл виграв 5-ть. Чи варто очікувати на чергову перемогу від «смугастих»?

11. Чарльтон – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Обидві команди ведуть виснажливу боротьбу за виживання, тож їхня очна дуель набуває особливого значення. Насамперед, це стосується Чарльтона, який застряг у зоні вильоту. У матчі першого кола перемогу відсвяткували «вовки». Чи вдасться лондонцям помститись Вулверхемптону за ту невдачу?

12. Лідс – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 24 тур

Дербі Каунті не полишає надій повернутися в Прем’єр-Лігу, тож до Лідса їде виключно за перемогою. Втім, господарів «Елланд Роуд» «баранами» не злякати. Більше того, в матчі першого кола на полі Дербі «білим» вдалося відсвяткувати несподівану перемогу – 2:1. Чи вдасться Лідсу зробити те ж саме вже вдома?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 понеділка, 28 грудня.

Ми у Viber!