0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 463 тиражу

До Вашої уваги анонс 463 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сток Сіті – Манчестер Юнайтед, Англія, 18 тур

Перемога над Манчестер Сіті відібрала у Сток Сіті надто багато сил. Тож в 2-х наступних турах «гончари» додали лише одне очко до свого активу. Але на позиції команди це особливим чином не вплинуло – вона й надалі є середняком Прем’єр-ліги. Наступним суперником Сток Сіті стане Манчестер Юнайтед. Манкуніанці останнім часом переживають серйозну кризу, здобувши лише 2 очки в 4-х попередніх турах. Чи вдасться підопічним Луї ван Гала перервати смугу невдач та повернутися в боротьбу за високі місця?

2. Саутгемптон – Арсенал, Англія, 18 тур

Падіння Саутгемптона триває. «Святі» не перемагають вже впродовж 5-ти матчів поспіль, здобувши у цих зустрічах всього одне очко. За цей час команда Рональда Кумана остаточно опустилася в середину турнірної таблиці, ні на що особливо не претендуючи. Інша річ – Арсенал. «Каноніри» знаходяться у відмінній формі. Видавши серію з 3-х перемог поспіль, лондонці реально змагаються за чемпіонський титул. Чи зуміє проблемний Саутгемптон нав’язати боротьбу Арсеналу?

3. Ліверпуль – Лестер, Англія, 18 тур

«Медовий місяць» Юргена Клоппа з Ліверпулем скінчився. Далі настали суворі будні, внаслідок яких «червоні» здобули лише 2 очки в 4-х попередніх турах. Подібні результати значно погіршили шанси мерсисайдців у боротьбі за місця в зоні єврокубків. Тепер Ліверпуль поміряється силами з незрівнянним Лестером Клаудіо Раньєрі. «Лиси» продовжують дивувати футбольну Європу, очолюючи таблицю Прем’єр-ліги. Чи під силу Ліверпулю пригальмувати настільки серйозного опонента?

4. Суонсі – Вест Бромвіч, Англія, 18 тур

Зігравши в минулому турі унічию з Вест Хемом на власному полі, Суонсі вперше з початку чемпіонату опустився в зону вильоту. Справи «лебедів» зовсім кепські, адже команда не перемагає вже впродовж 7-ми матчів. Не набагато краще виглядає нині і Вест Бромвіч. Після 3-х нічиїх поспіль «дрозди» тиждень тому поступилися вдома Борнмуту, що не додало оптимізму прихильникам команди. Чи вдасться комусь з суперників повернутися на шлях перемог?

5. Астон Вілла – Вест Хем, Англія, 18 тур

Астон Вілла – головний аутсайдер Прем’єр-ліги. Після перемоги у стартовому турі, «леви» вже впродовж 16-ти матчів поспіль не можуть здолати своїх суперників. З кожним наступним невдало проведеним матчем шанси бірмінгемців врятуватися від вильоту стають все примарнішими. А от Вест Хем, який усе ще тримається неподалік від зони єврокубків, охопила справжня нічийна епідемія. Вже в 4-му поєдинку поспіль «молотобійці» розходяться миром з суперниками. Чи зуміють вони здолати «левів»?

6. Борнмут – Крістал Пелас, Англія, 18 тур

Після серії невиразних матчів на старті сезону, Борнмут перемагає вже в 3-ій грі поспіль. Причому, за останній час «вишні» здолали не будь-кого, а Челсі, Манчестер Юнайтед та Вест Бромвіч. Не менш переконливі результати демонструє наразі і Крістал Пелас. «Орли» не програють впродовж 4-х матчів, вигравши 3 з них. Лондонці впритул наблизилися до зони єврокубків і зроблять усе, щоб туди потрапити. Чим завершиться протистояння команд, кожна з яких знаходиться на підйомі?

7. Ньюкасл – Евертон, Англія, 18 тур

Завдяки серії з 3-х матчів без поразок, Ньюкаслу вдалося вибратися з зони вильоту. Щоб знову туди не потрапити, «сорокам» потрібно й надалі не збавляти оберти. Черговий суперник підопічних Стіва Макларена – Евертон. В минулому турі «іриски» перервали власну 6-матчеву безпрограшну серію, поступившись на власному полі Лестеру. Ньюкасл виграв лише один особистий матч у Евертона з попередніх 7-ми. Чи вдасться «сорокам» покращити цю статистику?

8. Брентфорд – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Хоча Брентфорд і не відзначається особливою стабільністю, але знаходиться в безпосередній близькості до першої шістки. Переважну кількість очок «бджоли» здобувають в останніх турах на власному полі, де їм рідко хто може скласти конкуренцію. Що ж стосується Брайтона, то здобувши лише 2 очки в 3-х попередніх матчах, «чайки» втратили лідерство в чемпіонаті, опустившись на 3-тє місце турнірної таблиці. Чи здобуде Брайтон сприятливий результат в зовсім негостинному Брентфорді?

9. Блекберн – Міддлсбро, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Впродовж 2-х турів середняк Чемпіоншипа Блекберн не може не лише перемогти, але й забити хоча б гол у ворота суперників. Дуже важко «синьо-білим» буде і в їх наступному поєдинку, адже команді протистоятиме лідер турнірних перегонів – Міддлсбро. На вершину «червоно-білим» дозволила піднятися серію з 6-ти матчів без поразок, 5 з яких завершилися на користь «боро». 3 попередні особисті зустрічі між цими командами завершилися унічию. Чи виявлять суперники сильнішого цього разу?

10. Шеффілд Уенсдей – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

До очного протистояння команди підійшли на сусідніх місцях турнірної таблиці з однаковою кількістю очок у активі. Шеффілд Уенсдею тиждень тому вдалося перервати 4-матчеву безвиграшну серію, що дозволило впритул наблизитися до першої шістки команд Чемпіоншипа. Лише за додатковими показниками «совам» поступається Бірмінгем, який не програє впродовж 3-х матчів поспіль. Хто виявиться сильнішим на «Хіллсборо»?

11. Мілтон Кінс Донс – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Лише одна перемога в 7-ми попередніх турах – такі невтішні результати демонструє останнім часом Мілтон Кінс Донс. Дебютанту Чемпіоншипа дуже важко на рівних боротися зі старожилами дивізіону, тож команда в будь-який момент може потрапити до зони вильоту. Значно успішніші результати демонструє Кардифф. Щоправда, в минулому турі «пурпурові птахи» програли вперше за 5 турів. На початку нинішнього сезону Мілтон Кінс Донс здолав Кардифф у матчі Кубка ліги. Чи зуміють валлійці реваншуватися?

12. Вулверхемптон – Рединг, Англія, Чемпіоншип, 23 тур

Поступившись у 2-х попередніх турах, Вулверхземптон остаточно опустився до нижньої частини турнірної таблиці. Але до зони вильоту ще далеко, тож команда поки може почувати себе відносно спокійно. Що стосується Рединга, то «королівські» в минулому турі здобули таку довгоочікувану перемогу, перервавши серію з 4-х поразок поспіль. «Синьо-білі» міцно тримають в середині таблиці, але спроможні піднятися і вище. Вулверхемптон впродовж 6-ти особистих матчів не перемагає Рединг. Чи виявляться «вовки» сильнішими цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.40 суботи, 26 грудня. 

Ми у Viber!