0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 462 тиражу

До Вашої уваги анонс 462 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал – Манчестер Сіті, Англія, 17 тур

Безпрограшна серія тривалістю в 3 матчі дозволила Арсеналу піднятися на 2-ге місце турнірної таблиці Прем’єр-ліги. Попереду знаходиться лише головний порушник спокою чемпіонату – Лестер. Усього на очко від «канонірів» відстає їх нинішній суперник – Манчестер Сіті. «Містяни» виглядають останнім часом не надто стабільно, чергуючи перемоги з поразками, але не втрачають надій повернути собі лідерство. Чим завершиться протистояння 2-х реальних претендентів на чемпіонство?

2. Уотфорд – Ліверпуль, Англія, 17 тур

Дебютант Прем’єр-ліги Уотфорд з кожним наступним матчем виглядає усе переконливіше. «Шершні» видали серію з 3-х перемог поспіль, впритул наблизившись до зони єврокубків. Однією з команд, які Уотфорду вдалося нещодавно випередити в таблиці, став Ліверпуль. «Червоні» останнім часом дещо пригальмували. В попередніх 2-х турах вони здобули лише одне очко, перетворившись в середняка чемпіонату. Чи зуміють амбіційні мерсисайдці пригальмувати нахабного новачка?

3. Суонсі – Вест Хем, Англія, 17 тур

Падіння Суонсі триває. В попередніх 6-ти турах «лебеді» спромоглися здобути всього одне очко. Тепер кожна наступна невдача може відкинути валлійців у зону вильоту. Щоб цього не сталося, Суонсі слід перемагати Вест Хем. «Молотобійці» нині також виглядають вже не так успішно, як раніше. Лондонці не перемагають впродовж 6-ти матчів, 4 з них звівши унічию. Чи вдасться «лебедям», які нещодавно лишилися без головного тренера, перервати власну смугу невдач?

4. Реал Сосьєдад – Вільярреал, Іспанія, 16 тур

Здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах Прімери, Реал Сосьєдад дещо покращив власне становище. Але заспокоюватися в нинішній ситуації «біло-блакитним» не можна в жодному разі, оскільки від зони вильоту вони знаходяться на відстані всього 2-х очок. Значно краще почуває себе Вільярреал. «Жовта субмарина» вже подолала тимчасові труднощі, а 2 перемоги поспіль дозволяють команді впевнено почувати себе в першій п’ятірці. Чи продовжиться переможна хода Вільярреала в Сант-Себастьсяні?

5. Гранада – Сельта, Іспанія, 16 тур

Здолавши в гостях свого конкурента в боротьбі за виживання – Леванте – Гранада залишила зону вильоту. Щоб знову туди не потрапити, «насрідам» потрібно регулярно здобувати очки і в майбутньому. Цього разу андалусцям протистоятиме грізна Сельта, яка в нинішньому сезоні веде боротьбу за найвищі місця. «Кельти» здобули 7 очок в 3-х попередніх турах, тож їх перебування в зоні Ліги чемпіонів не є випадковим. 3 з 4-х попередніх особистих зустрічей між цими суперниками завершилися унічию. Чи визначать команди сильнішого цього разу?

6. Неймеген – Фейеноорд, Нідерланди, 17 тур

Дебютант Ередивізі Неймеген не вирізняється особливою стабільністю. Серії з кількох успішно проведених матчів у команди регулярно змінюються смугами невдач. Але навіть подібний графік поки дозволяє Неймегену спокійно почуватися в середині таблиці. А от Фейеноорд в нинішньому сезоні всерйоз націлився на боротьбу за чемпіонство. Нині роттердамці йдуть 2-ми, відстаючи від лідера – Аякса – усього на 2 очки. Чи здобуде Фейеноорд максимальний результат у цій грі?

7. Віллем ІІ – Рода, Нідерланди, 17 тур

Серія з 4-х матчів без поразок дозволила Віллему ІІ вибратися із зони вильоту. Продовжити свою безпрограшну серію «триколірні» спробують в зустрічі з сусідом по турнірній таблиці – Родою, яка також веде боротьбу за виживання. Після кількох перемог на старті, «жовто-чорні» не можуть виграти вже впродовж 12-ти матчів Ередивізі посіпль, хоча поки усе ще випереджають Віллем ІІ на одне очко. Чи вдасться тілбургцям скористатися кризою Роди, обігравши її та випередивши в турнірній таблиці?

8. Морейренсе – Насьонал, Португалія, 17 тур

У 2-х матчах з командами із верхньої частини турнірної таблиці Морейренсе здобув лише одне очко. Таким чином, «зелено-білі» знову впритул наблизилися до зони вильоту, потрапляти до якої ніяк не бажають. Впродовж усе тих же 2-х турів не може виграти і Насьонал. Але становище «чорно-білих» - більш міцне. Завдяки попереднім досягненням фуншальці знаходяться в середині турнірної таблиці, на 4 очки випереджаючи свого нинішнього суперника. Чи під силу Морейренсе здобути перемогу, скоротивши відставання до мінімуму?

9. Тондела – Сетубал, Португалія, 17 тур

Дебютант Суперліги Тондела виявився абсолютно не готовим до матчів у еліті. Нині «зелено-жовті» - абсолютний аутсайдер найвищого дивізіону португальського футболу, який впродовж 10-ти матчів не знає радості перемог. Цього разу Тонделі протистоятиме Сетубал. «Зелено-білі» останнім часом демонструють непогані результати, поступаючись лише лідерам чемпіонату, але успішно граючи з усіма іншими суперниками. Чи стане проблемна Тондела легкою здобиччю для значно досвідченішого Сетубала?

10. Брюгге – Андерлехт, Бельгія, 20 тур

Гостьова поразка в минулому турі від Стандарда дорого коштувала Брюгге. «Чорно-сині» відпустили у відрив свого основного конкурента в боротьбі за чемпіонство – Гент, від якого нині відстають якраз на 3 очки. Пригальмував останнім часом і Андерлехт, що йде 4-им в таблиці. «Пурпурово-білі» звели лише унічию 2 свої попередні матчі чемпіонату. В зустрічі першого кола Андерлехт обіграв Брюгге на власному полі – 3:1. Чим завершиться чергове протистояння 2-х найтитулованіших в Бельгії команд?

11. Герта – Майнц, Німеччина, 17 тур

Герта продовжує залишатися порушником спокою у верхній частині турнірної таблиці Бундесліги. Берлінці виграли 4 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату, поступившись за цей час лише Баварії, і впевнено почуваються в трійці лідерів. Не менш потужну форму набрав і Майнц, який також веде боротьбу за місця в зоні єврокубків. «Карнавальники» не програють впродовж 6-ти матчів і не збираються на цьому зупинятися. Чи вдасться Герті пригальмувати «червоно-білих»?

12. Бордо – Марсель, Франція, 19 тур

Бордо продовжує демонструвати надзвичайно нестабільний футбол. «Жирондинці» виграли лише один матч з 5-ти попередніх і перебувають у нижній частині турнірної таблиці. А от Марселю, який кілька місяців тому також серйозно лихоманило, вже вдалося подолати усі свої негаразди. Безпрограшна серія «біло-блакитних» налічує 5 матчів Ліги 1. Особливо вдало підопічні Мічела грають в гостях, де виграли 6 попередніх поєдинків усіх турнірів. Чи вдасться «провансальцям» продовжити свою переможну ходу у виїзних матчах?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 20 грудня.

Ми у Viber!