0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 461 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Евертон – Лестер, Англія, 17 тур

Про фантастичний Лестер нині не говорить лише лінивий. Неймовірні «лиси» Клаудіо Раньєрі, напевно, головна несподіванка не лише англійської Прем’єр-Ліги, а всіх топ-чемпіонатів Європи разом узятих. Після 16-ти турів чемпіонату Лестер одноосібно очолює чемпіонську гонку, а безпрограшна серія команди нараховує вже 9-ть матчів, 7! з яких були виграні. Зупинити підопічних Раньєрі налаштований Евертон, який, традиційно, вдома грає надзвичайно потужно. Більше того, мерсисайдці набрали нині хороший темп, свідчення чому 6-ть матчів без поразок. Щоправда, виграти за цей час «ірискам» вдалося лише 2 поєдинки при 4-ох нічиїх. На що очікувати від команди Роберто Мартінеса в домашньому двобої з нахабними «лисами», які, схоже, вирішили всерйоз поборотися за чемпіонський титул?

2. Саутгемптон – Тоттенхем, Англія, 17 тур

Ще кілька тижнів тому в таборі Тоттенхема розмірковували про шанси в боротьбі за чемпіонство, але «шпори» несподівано посипались. Спершу команда Маурісіо Почеттіно розписала 2 мирові, а в попередньому турі сенсаційно програла вдома Ньюкаслу. Надолужити згаяне лондонці сподіваються у виїзній дуелі проти Саутгемптона, який нині також виглядає не кращим чином. Безвиграшна серія «святих» нараховує вже 4-ри матчі, 3 з яких були програні. Статистика говорить на користь гостей. Тоттенхем не програє Саутгемптону ось уже 6-ть матчів поспіль – 5-ть перемог та нічия. Чи до снаги господарям «Сент-Мерріс» перервати безвиграшну серію в протистояннях зі «шпорами»?

3. Сток Сіті – Крістал Пелас, Англія, 17 тур

Нинішній Сток – майстер сюрпризів. Насамперед, коли мова йде про домашні матчі, адже на рідній «Британії» підопічні Марка Х’юза здатні подужати будь-якого опонента, в чому нещодавно переконався навіть МанСіті. Щоправда, Крістал Пелас – не хлопчики для биття. «Орли» нині вклинились в боротьбу за місце в топ-четвірці, тому в дуелі з «гончарями», поза сумнівом, розраховуватимуть на очки. Тим більше, що Стоку вони не програють ось уже 3 матчі поспіль, 2 з яких вдалося виграти. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

4. Інгольштадт – Байер, Німеччина, 17 тур

Під кінець року Інгольштадт розгубив форму. У 8-ми попередніх турах «чорні» здобули лише одну перемогу при 3-ох нічиїх і 4-ох поразках, але успіхи старту сезону ще дозволяють команді почуватися більш-менш спокійно. Щоправда, далі буде тільки важче, а найближча зустріч проти Байера обіцяє стати для новачка неабияким випробуванням. Леверкузенці розлючені вильотом з Ліги чемпіонів і в попередньому турі це на собі відчула менхенгладбахська Борусія, яка отримала в свої ворота 5 м’ячів без відповіді. Чи до снаги Дармштадту втихомирити лють «фармацевтів»?

5. Айнтрахт Франкфурт – Вердер, Німеччина, 17 тур

Вердер помалу демонструє ознаки виходу з кризи – у всіх турнірах бременці не програють вже 3 матчі поспіль, а посеред тижня в Кубку Німеччини подужали на виїзді менхенгладбахську Борусію, що стало справжньою сенсацією. Втім, до повного одужання «музикам» ще далеко, а неприємності на них можуть чекати вже в найближчому поєдинку проти Айнтрахта. Хоча б з огляду на те, що з 10-ти попередніх матчів проти франкфуртців Вердер виграв лише один при 5-ти поразках і 4-ох нічиїх. Чи вдасться «банкірам» подужати вперту, але вкрай нестабільну команду Віктора Скрипника?

6. Гамбург – Аугсбург, Німеччина, 17 тур

Гамбург, схоже, вирішив не повторювати помилок минулого сезону та уникнути виснажливої боротьби за виживання. «Динозаври» нині на ходу, що вже відчували на собі Вольфсбург та Вердер, які зіграли з «червоноштанниками» лише внічию, а дортмундська Борусія взагалі програла. На очки підопічні Бруно Лаббадії налаштовуються  і в домашній дуелі проти Аугсбурга, от тільки з 5-ти попередніх матчів проти «фюггерів» Гамбург виграв лише один при 4-ох поразках. Як усе буде цього разу?

7. Бетіс – Севілья, Іспанія, 16 тур

Севілья оговталась після провального старту і помалу включається в боротьбу за топ-четвірку, але на виїзді в нинішньому сезоні Прімери «норвіонці» не виграли жодного із 7-ми матчів. Здобути першу гостьову перемогу команда Унаї Емері налаштована в протистоянні зі своїм найзлішим ворогом – Бетісом. Тим більше, що 2 останні вояжі на «Беніто Вільямарін» Севілья виграла. Втім, нині «зелено-білі» представляють собою достатньо грізну силу, яка просто так очки нікому не роздає. Хто вийде переможцем із севільського дербі?

8. Болонья – Емполі, Італія, 17 тур

Ще не так давно Болонья була серед головних аутсайдерів Серії «А», але, схоже, вирішила більше не бавитись з вогнем і взялася за голову. У 8-ми попередніх турах «червоно-сині» здобули 5-ть перемог, а нещодавно їхньою жертвою став навіть Наполі. Прекрасну форму набрало і Емполі – переможна серія «синіх» нараховує вже 3 матчі і зупинятися вони не збираються. На що очікувати від протистояння потенційних аутсайдерів, які, щоправда, перебувають нині в своїх оптимальних кондиціях?

9. Лор’ян – Нант, Франція, 19 тур

Нант підхопив вірус нічиїх. Принаймні, 4-ри останні матчі в рамках чемпіонату «канарки» завершили миром, а загалом безвиграшна серія команди нараховує вже 6-ть поєдинків. І перервати її в Лор’яні буде дуже не просто – «мерлузові» нині на ходу, а в рідних стінах віддадуть всі сили заради перемоги. На кого поставити в дуелі середняків французької Ліги 1?

10. Генгам – Ренн, Франція, 19 тур

Ренн переживає не кращі часи. У 14-ти попередніх турах бретонці здобули лише одну перемогу, але при цьому 9-ть! разів зіграли внічию. Ще гірші справи у Генгама, який, програвши 4-ри зустрічі поспіль, опустився до зони вильоту. У минулому сезоні команда Філіппа Монтаньє двічі подужала «червоно-чорних». Чи вдасться Генгаму взяти реванш за ті невдачі?

11. Тулуза – Лілль, Франція, 19 тур

Після 13-ти матчів без перемог Тулуза демонструє ознаки виходу з кризи. У 4-ох попередніх матчах чемпіонату «фіолетові-білі» здобули 2 перемоги при одній нічиїй та одній поразці. Розвинути успіх «тефес» сподіваються в домашній зустрічі проти Лілля, от тільки зробити це буде дуже не просто, адже «доги» набрали достатньо хороший темп і 4-ри поспіль перемоги у всіх турнірах – найкраще тому підтвердження. На що очікувати від Лілля в Тулузі?

12. Бастія – Реймс, Франція, 19 тур

Після 6-ти поразок поспіль Реймс не програє вже 4-ри тури. Щоправда, виграти за цей час «червоно-білим» вдалося лише одного разу, ще тричі зігравши внічию. Як наслідок, замість боротьби за єврокубки команда Олів’є Гужана опинились в епіцентрі змагань за виживання. І поєдинок проти Бастії має в цьому контексті для гостей стратегічне значення. У минулому сезоні Реймс двічі подужав Бастію з однаковим рахунком 2:1. Як усе буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 19 грудня.

Ми у Viber!