0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 460 тиражу

До Вашої уваги анонс 460 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. КПР – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Футболістам КПР вдалося подолати кризу, яку команда переживала ще не так давно. Нині вже впродовж 3-х турів лондонці не лише не програють, але й не пропускають. Цього разу «рейнджерам» протистоятиме лідер чемпіонату – Брайтон. Після 20-ти турів «чайки» залишаються без поразок, хоча й надто часто грають унічию. Миром «альбіон» розійшовся зі своїми суперниками у 4-х попередніх виїзних матчах. Чи зуміє КПР нав’язати боротьбу Брайтону?

2. Фулхем – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Падіння Фулхема триває. «Дачники» виглядають дуже невиразно, видавши серію з 6-ти матчів без перемог. Ще трохи, і клуб з Лондона може потрапити в число головних аутсайдерів. Значно переконливіші результати демонструє Іпсвіч, який всерйоз претендує на підвищення у класі. «Дачники» впродовж довгих 52-х років не можуть перемогти Іпсвіч в усіх турнірах. За цей час команди провели між собою 11 поєдинків. Чи вдасться «синьо-білим» і на цей раз здолати зручного суперника?

3. Престон – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Зробивши ставку на надійність власного захисту, Престон здобув чимало очок за останній час. «Невразливі» програли лише один матч Чемпіоншипа з попередніх 10-ти, хоча поки усе ще знаходяться в нижній частині таблиці ліги. А от Бірмінгем, який ще не так давно претендував на високі місця, зараз виглядає просто жахливо. В 4-х попередніх турах «сині» додали до свого активу лише одне очко, серйозно погіршивши власне становище. Чи допоможе Престону криза у стані суперника здобути сприятливий результат?

4. Мілтон Кейнес Донс – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Дебютант Чемпіоншипа Мілтон Кейнес Донс поки ніяк не може знайти свою гру. В останніх 5-ти турах «біло-червоні» додали до свого активу усього 2 очки, що ніяк не дозволяє команді вибратися з зони вильоту. Черговим випробуванням для Мілтон Кейнес Донса стане поєдинок проти міцного Шеффілд Уенсдея. «Сови» 3 свої попередні матчі завершили унічию, продовжуючи боротьбу за одне з місць в першій 6-ці. Чи повернеться Шеффілд Уенсдей на шлях перемог в поєдинку проти одного з головних аутсайдерів?

5. Спортинг (Хіхон) – Бетис, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Хіхонський Спортинг виглядає не найкращим чином. «Червоно-білі» програли 5 з 6-ти попередніх матчів усіх турнірів, в тому числі – і перший поєдинок 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти Бетиса – 0:2. Але на власному полі хіхонці не полишають сподівань відігратися. От лише севільці в гостях в нинішньому сезоні виглядають значно краще, ніж в рідному місті, що вже неодноразово доводили своїми результатами. Чи зуміють «зелено-білі» здобути свою чергову виїзну перемогу?

6. Хетафе – Райо Вальєкано, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, матч-відповідь

Як Хетафе, так і Райо Вальєкано не надто вдало проводять нинішній сезон у Прімері. Зараз же їх шляхи перетнулися в Кубку Іспанії. Перший матч 1/16 фіналу, який відбувся у Мадриді, завершився впевненою перемогою «бджіл» - 2:0. Цей успіх поки так і залишається для Райо Вальєкано єдиним у 5-ти попередніх матчах усіх турнірів. Чи під силу такому ж проблемному Хетафе ліквідувати настільки суттєве відставання у рахунку і здобути путівку до наступного раунду змагань?

7. Генгам – Ніцца, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Гостьова перемога над Гезелеком з Аяччо в попередньому раунді Кубка Ліги поки так і залишається останньою за ліком для Генгама. Свої наступні 4 поєдинки усіх турнірах «червоно-чорні» програли. Перервати власну смугу невдач підопічні Жоселена Гурвеннека спробують у зустрічі з Ніццою. В 1/16 фіналу «орли» розібралися на виїзді з Каном. От тільки у грудні Ніцца також серйозно пригальмувала. Кому з суперників вдасться пробитися до чвертьфіналу Кубка Ліги?

8. Бордо – Монако, Франція, Кубок Ліги, 1/8 фіналу

Для обох клубів ця гра буде дебютною в нинішньому сезоні Кубка Ліги. Бордо нині не вражає, вигравши лише один матч з 7-ми попередніх у всіх турнірах. А от Монако виступає стабільніше, ведучи боротьбу за високі місця в Лізі 1. В минулому розіграші Кубка Ліги «червоно-білі» дісталися до півфіналу. Принаймні не гірше вони планують виступити і цього разу. Проблема лише в тому, що Монако не може перемогти Бордо впродовж 4-х зустрічей усіх змагань. Чи реваншуються «монегаски» за попередні невдачі?

9. Нюрнберг – Герта, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Кілька років тому Нюрнберг втратив місце в першій Бундеслізі. Тож тепер з кращими командами Німеччини підопічні Рене Вайлера можуть позмагатися лише в рамках Кубка країни. В 1/8 фіналу Нюрнберг зійдеться з Гертою, яка напрочуд вдало проводить нинішній сезон. Берлінці знаходяться в трійці кращих клубів Бундесліги, вигравши 4 з 5-ти попередніх матчів. Чи зуміють футболісти Нюрнберга на рівних протистояти представникові найвищого німецького дивізіону?

10. Мюнхен-1860 – Бохум, Кубок Німеччини, 1/8 фіналу

Один з аутсайдерів другої Бундесліги Мюнхен-1860 вже встиг створити сенсацію в нинішньому Кубку Німеччини. На попередній стадії турніру «леви» здолали в гостях представника еліти – Майнц. Наступний суперник мюнхенців, здавалося б, не такий грізний. Бохум, як і Мюнхен-1860, виступає в 2-му німецькому дивізіоні, щоправда, демонструє там значно кращі результати. Чим завершиться протистояння, шанси команд в якому розглядаються як практично рівні?

11. Рода – Херенвен, Кубок Нідерландів, 1/8 фіналу

Тривала безвиграшна серія Роди ніяк не закінчиться. В основний час «гордість Півдня» не може виграти вже впродовж 11-ти матчі усіх турнірів. В 1/8 фіналу Кубка Нідерландів футболістам з Керкраде протистоятиме Херенвен. «Суперфризи» виглядають дещо краще, чергуючи домашні перемоги з виїзними поразками. Чи вдасться Роді відсвяткувати свою першу перемогу починаючи з кінця вересні нинішнього року?

12. Хераклес – ПСВ Ейндховен, Кубок Нідерландів, 1/8 фіналу

Хераклес відмінно розпочав нинішній сезон, але поступово команда почала збавляти оберти. Нині «чорно-білі» не можуть перемогти вже в 5-ти матчах поспіль, що свідчить про не найкращу форму команди. Значно успішніші результати демонструє ПСВ Ейндховен, який виступає на 3 фронти. «Червоно-білі» не програють впродовж 11-ти матчів усіх турнірів і не збираються на цьому зупинятися. Чи зуміють підопічні Філліпа Коку здобути свою чергову перемогу в Алмело?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 15 грудня.

Ми у Viber!