0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 459 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вільяреал – Реал Мадрид, Іспанія, 15 тур

Мадридський Реал після поразки від Севільї та болючого фіаско в домашньому «ель-классіко» проти Барселони помалу приходить до тями. У всіх турнірах «вершкові» здобули 5-ть перемог поспіль, забиваючи при цьому, щонайменше, 3 м’ячі за матч. Втім, на легку прогулянку у Вільяреалі мадридцям розраховувати навряд чи варто. Ось уже 3 сезони поспіль «жовта субмарина» хоча б одного разу, та й вставить палки в колеса «королівському клубу». Більше того, «підводники» надзвичайно мотивовані, адже не приховують своїх амбіцій на місце в топ-четвірці. Чи вдасться команді Рафаеля Бенітеса продовжити переможну ходу на «Ель Мадригалі»?

2. Ейбар – Валенсія, Іспанія, 15 тур

Валенсія переживає складні часи. Два тижні тому був відправлений у відставку Нуну Санту, а рятувати сезон для «кажанів» взявся Гаррі Невілл. Дебют англійця виявився достатньо вдалим – левантійці перемогли в поєдинку Кубка Іспанії, після чого відібрали очки в самої Барселони у матчі Прімери. Однак, посеред тижня Валенсія знову розчарувала, безславно програвши вдома Ліону і, як наслідок, вилетіла з Ліги чемпіонів. У минулому чемпіонаті «кажани» двічі подужали Ейбар, але тоді – не зараз. Нині «зброярі» на ходу, а на своєму полі здатні зіпсувати настрій будь-якому опоненту. І кризові левантійці – не виключення. На що здатна команда Невілла у виїзному протистоянні з гордими басками?

3. Гронінген – Фейеноорд, Нідерланди, 16 тур

Після 16-річної перерви Фейеноорд сповнений рішучості повернути титул чемпіона Ередвізії до Роттердама. Переможна серія команди Джованні ван Бронкхорста нараховує вже 3 матчі, кожен з яких був виграний з різницею в 2 м’ячі, або більше. Наступний суперник – Гронінген, поєдинки проти якого, традиційно, даються роттердамцям не просто. З 5-ти попередніх виїзних матчів проти «біло-зелених» Фейеноорд виграв лише один при 2-ох поразках і 2-ох нічиїх. На що очікувати від «гордості Півдня» цього разу?

4. Зволле – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 16 тур

АЗ Алкмаар продовжує розчаровувати – у всіх турнірах команда зазнала 3-ох поразок поспіль, вилетівши з Ліги Європи та скотившись всередину турнірної таблиці Ередвізії. Не легким обіцяє стати і вояж до Зволле, де з 5-ти попередніх поєдинків «червоно-білі» виграли лише 2. Чи вдасться Алкмаару перервати смугу невдач у протистоянні з таким опонентом?

5. Хераклес – Вітесс, Нідерланди, 16 тур

Хераклес, схоже, здувся. «Чорно-білі» здивували прекрасним стартом, але під кінець осені розгубили форму. Команда з Альмело не може перемогти ось уже 4-ри тури поспіль, а 2 останні матчі взагалі програла. Перервати серію невдач «геркулеси» сподіваються в домашній дуелі проти нестабільного нині Вітесса. 3 останні очні дуелі цих команд на полі Хераклеса завершувалися миром – чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

6. Стандард – Брюгге, Бельгія, 19 тур

Брюгге набрав прекрасний темп, вклинившись у боротьбу за чемпіонство. Переможна серія «чорно-синіх» у чемпіонаті сягнула позначки уже в 6-ти матчів. Зупинити фантастичну команду Мішеля Прюдомма спробує Стандарт. От тільки зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що з 6-ти попередніх матчів проти Брюгге «червоні» програли 5-ть при одній нічиїй. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Сент-Трюйден – Гент, Бельгія, 19 тур

Посеред тижня Гент здобув історичну перемогу над Зенітом і вперше в історії вийшов у плей-офф Ліги чемпіонів. Святкування було бурхливим, але тепер «буйволам» потрібно думати про справи на внутрішній арені, де в черговому турі їм протистоятиме надзвичайно впертий суперник. Сент-Труйден не хапає зірок з неба, але вдома програє вкрай рідко – лише 2 поразки у 8-ми матчах. Чи вдасться Генту уникнути похмільного синдрому після успіху на євроарені і таки підтвердити статус фаворита в цій дуелі?

8. К’єво – Аталанта, Італія, 16 тур

Схоже, Аталанті набридла щорічна боротьба за виживання, тож у нинішньому сезоні бергамці вирішили всерйоз поборотися за місце в зоні єврокубків. «Чорно-сині» зараз на ходу, здобувши 2 «сухі» перемоги поспіль і зупинятися на цьому не збираються. Щоправда, вояж до Верони обіцяє стати неймовірним складним. К’єво – міцний середняк Серії «А», але при цьому вдома «літаючі віслюки» не вигравали вже дуже давно – остання «вікторія» в рідних стінах датована ще вереснем. Чи до снаги воронцям подужати Аталанту, перервавши 4-матчеву безвиграшну домашню серію?

9. Аугсбург – Шальке, Німеччина, 16 тур

Аугсбург рішуче взявся виправляти своє становище в БундесЛізі. «Фюггери» не програють ось уже 3 тури поспіль – 2 перемоги та нічия, а кілька днів тому в прекрасному стилі вийшли в плей-офф Ліги Європи, подужавши на виїзді сербський Партизан. На очки команда Маркуса Вайнцирля розраховує і в протистоянні із Шальке, от тільки гельзенкірхенці – не хлопчики для биття. Більше того, спад «плутів» залишився в минулому і нині вони на шляху до своєї кращої гри. На кого поставити в цій дуелі?

10. Сьон – Базель, Кубок Швейцарії, 1/4 фіналу

Сьон лихоманить – у всіх турнірах команда не може перемогти вже 4-ри зустрічі поспіль, 3 останні з яких були програні. Поразкою може завершитися і кубкова дуель проти Базеля, який з 10-ти попередніх матчів проти Сьона виграв 7 при 3-ох нічиїх. Чи все ж господарі здивують кращу команду Швейцарії?

11. Блекберн – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 21 тур

Блекберн – лідер Чемпіоншипу… за кількістю нічиїх. У 20-ти турах «роверз» розписали вже 9-ть мирових, а це – майже половина всіх матчів. Натомість, Ноттінгем Форест не грає внічию вже 6-ть поєдинків поспіль – 3 перемоги та 3 поразки. Чи завершиться безкомпромісна серія «лісників» у протистоянні з наймиролюбнішою командою другого за престижністю дивізіону Англії?

12. Лестер – Челсі, Англія, 16 тур

Фантастичний Лестер продовжує зводити з розуму футбольних аналітиків та експертів. Скромна команда Клаудіо Раньєрі, якій перед стартом сезону пророкували боротьбу за виживання, після 15-ти турів очолює чемпіонську гонку, здобувши вже 9-ть перемог лише при одній поразці. Діаметрально протилежна ситуація в Челсі, який бовтається в нижній частині турнірної таблиці. «Аристократи» регулярно зазнають невдач на внутрішній арені, але посеред тижня, здолавши вдома Порту, вийшли у плей-офф Ліги чемпіонів. Чи допоможе цей успіх підопічним Жозе Моуріньо поправити своє становище в чемпіонаті, опустивши нахабних «лисів» з небес на землю?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 13 грудня.

Ми у Viber!