0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 458 тиражу

До Вашої уваги анонс 458 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вест Хем – Сток Сіті, Англія, 16 тур

Вест Хем виглядає не кращим чином. «Молотобійці», які не так давно знаходилися серед лідерів, не можуть перемогти впродовж 5-ти поєдинків чемпіонату поспіль. Щоправда, виїзна нічия з Манчестер Юнайтедом в останньому турі, вселяє оптимізм і надію, що кризу вдасться подолати. А от Сток Сіті – навпаки – знаходиться на підйомі. В активі «гончарів» - 3 перемоги в 4-х попередніх турах, що дозволило піднятися в середину таблиці. Чи зуміють лондонці перервати свою безвиграшну серію в матчі з непростим суперником?

2. Крістал Пелас – Саутгемптон, Англія, 16 тур

Для Крістал Пеласа боротьба за високі турнірні позиції продовжує тривати. «Орли» програли тільки один матч з попередніх 5-ти, що дозволяє їм перебувати неподалік від зони єврокубків. Трохи гірші справи у Саутгемптона, який у 3-х попередніх турах здобув лише одне очко. Разом з тим, в турнірній таблиці команди розділяють усього 2 пункти, тож в разі перемоги «святі» випередять лондонців. Саутгемптон виграв 4 попередні зустрічі у Крістал Пеласа в Прем’єр-лізі. Чи перервуть «орли» неприємну для себе серію?

3. Сандерленд – Уотфорд, Англія, 16 тур

Ще не так давно здавалося, що Сандерленду вдасться вибратися з кризи. Але після 2-х перемог поспіль команда вже вкотре програла, знову опустившись у зону вильоту. Черговим суперником «чорних котів» стане дебютант Прем’єр-ліги Уотфорд. «Шершні» швидко освоїлися в найвищому дивізіоні англійського футболу і нині знаходяться в середині турнірної таблиці. 2 свої попередні матчі підопічні Кіке Санчеса Флореса виграли. Чи вдасться Сандерленду пригальмувати «шершнів»?

4. Байер – Борусія (Менхенгладбах), Англія, 16 тур

Останні результати Байера аж ніяк не можуть тішити прихильників леверкузенського клубу. «Фармацевти» виграли лише один матч Бундесліги з 5-ти попередніх, втративши місце в зоні єврокубків. Цього разу Байеру протистоятиме менхенгладбахська Борусія. «Жеребці» знаходяться на ходу. Вони не програють впродовж 10-ти матчів Бундесліги, вигравши 8 з них. Подібні результати дозволяють «чорно-біло-зеленим» перебувати у трійці лідерів. Чи здобудуть менхенгладбахці сприятливий результат в Леверкузені?

5. Вердер – Кельн, Німеччина, 16 тур

Вердер продовжує серйозно лихоманити. В 3-х попередніх турах «зелено-білі» записали собі до активу всього одне очко. Тож ще одна невдача може відкинути бременців у зону вильоту, вибратися з якої потім буде проблематично. Щоб цього не трапилося, команді Віктора Скрипника потрібно перемагати Кельн. «Козли», які знаходяться в середині таблиці, нині теж не вражають. Підопічні Петера Штегера не перемагають і не забивають впродовж 3-х матчів. Чим завершиться протистояння 2-х проблемних команд?

6. Дармштадт – Герта, Німеччина, 16 тур

Здолавши в минулому турі Айнтрахт у гостях, Дармштадт перервав власну серію з 5-ти матчів без перемог. Навіть нещодавні невиразні виступи не похитнули становища Дармштадта, який впевнено тримається на солідній відстані від зони вильоту. Цього разу «ліліям» протистоятиме Герта. Берлінці значно покращили власні результати в порівнянні з попереднім сезоном, несподівано увійшовши в число лідерів Бундесліги. Як завершиться протистояння аутсайдера і претендента на одне з місць в єврокубках?

7. Дженоа – Болонья, Італія, 16 тур

Програвши 2 матчі поспіль, Дженоа значно погіршила своє турнірне становище. Тепер «грифони» перебувають на відстані усього 2-х очок від зони вильоту, тож аж ніяк не можуть почувати себе спокійно. Одним з клубів, який обійшов генуезців, стала Болонья. «Червоно-сині», які жахливо розпочали нинішній чемпіонат, під кінець першого кола набрали непоганих обертів, програвши лише один матч з 5-ти попередніх. Нині Болонья та Дженоа мають однакову кількість очок. Чи вдасться комусь з суперників вийти вперед?

8. Сассуоло – Торино, Італія, 16 тур

Футболісти Сассуоло продовжують дивувати власних прихильників. Команда впевнено та стабільно проходить турнірну дистанцію, перебуваючи неподалік від лідерів турнірних перегонів. Особливо успішно «чорно-зелені» виглядають на власному полі, де ще не програвали. Але й Торино нині знаходиться на ходу. Серія невдач туринців лишилася позаду. Нині ж «бики» не програють впродовж 3-х матчів, вигравши 2 з них. Чи зуміє Торино розжитися очками у Сассуоло?

9. Леванте – Гранада, Іспанія, 15 тур

Матч аутсайдерів іспанського чемпіонату. Леванте ще з початку турніру знаходиться в зоні вильоту, демонструючи неспроможність її залишити. Лише за додатковими показниками «жабенят» випереджає їх нинішній опонент – Гранада. «Насріди» останнім часом надто часто грають унічию, але рідко перемагають.  Леванте був сильнішим за Гранаду в 3-х попередніх особистих зустрічах. Чи до снаги представникам Валенсії і на цей раз здолати зручного для себе суперника?

10. Лас-Пальмас – Бетис, Іспанія, 15 тур

Дебютанту Прімери Лас-Пальмасу дуже важко даються очки в найвищому іспанському дивізіоні. Програвши 2 попередні матчі, «жовто-сині» опустилися на останнє місце турнірної таблиці. А от інший новачок Пріимери – Бетіс – виглядає значно впевненіше. «Зелено-білі» міцно тримаються в середині таблиці, періодично псуючи нерви старожилам еліти. В гостях Бетис не програє впродовж 6-ти матчів поспіль. Чи вдасться севільцям засмутити ще й головного аутсайдера?

11. Реймс – Ніцца, Франція, 18 тур

Жахлива чорна смуга Реймса, схоже, підійшла до завершення. «Червоно-білі» не програють впродовж 3-х матчів поспіль, набравши у них 5 очок. Але, не зважаючи на це, зона вильоту усе ще поруч – на відстані 2-х пунктів, тож збавляти оберти не можна. У Ніцци ж – усе навпаки. «Червоно-чорні», які ще місяць тому виглядали дуже потужно, здобули лише одне очко в 3-х попередніх турах, втративши місце в зоні єврокубків. Чи зуміє Реймс скористатися негараздами Ніцци, здобувши максимальний результат?

12. Труа – Бастія, Франція, 18 тур

Труа – безнадійний аутсайдер Ліги 1. В 17-ти турах команда так і не спромоглася здобути жодної перемоги, приречено плентаючись на останньому місці турнірної таблиці. Цього разу головному невдасі ліги протистоятиме Бастія. У корсиканців також далеко не все гаразд. Вони виглядають дуже нестабільно, перебуваючи наразі в зоні вильоту. Щоб піднятися на кілька сходинок догори, Бастії потрібно перемагати Труа в гостях. Чи впораються з цим завданням підопічні Гіслена Прінтана?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 12 грудня. 

Ми у Viber!