0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 457 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Русенборг, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Під кінець року Дніпро залихоманило, а Мирон Маркевич просить у керівництва клубу про відставку. Із 7-ми останніх матчів у всіх турнірах «синьо-біло-блакитні» виграли лише один, а 3 останні зустрічі взагалі програли. Як наслідок, дніпропетровці втратили всі шанси на вихід у плей-офф Ліги Європи, а в чемпіонаті України поставили під сумнів свої претензії навіть на «бронзу». Домашній поєдинок проти Русеборга – шанс хоча б трохи реабілітуватися за останні фіаско, але чи вистачить у «дніпрян» мотивації для перемоги над впертими трондхеймцями?

2. Сент-Етьєн – Лаціо, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Лаціо достроково гарантував собі перемогу в групі і вихід у плей-офф Ліги Європи, але при цьому на внутрішній арені римляни неабияк розчаровують. Минулої п’ятниці «орли», програвши вдома Ювентусу, зазнали своєї 5-ої поразки в 6-ти останніх матчах у Серії «А». Натомість, спад Сент-Етьєна залишився в минулому і в домашній зустрічі проти кульгаючого Лаціо «зелені», поза сумнівом, докладуть всіх зусиль, щоб помститися супернику за поразку в Римі у першому колі. Чи до снаги команді Крістофа Галтьє подужати «небесно-блакитних», завдавши їм першої поразки в нинішньому розіграші Ліги Європи?

3. Сьон – Ліверпуль, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Сьон за крок від мети. Щоб гарантувати собі квиток у плей-офф, швейцарцям потрібно, як мінімум, не програти Ліверпулю. Інакше все залежатиме від того, чи зможе в паралельному матчі Бордо поставити підніжку Рубіну. У матчі першого кола на «Анфілді» скромний Сьон зумів відстояти сенсаційну нічию – 1:1. Щоправда, тоді «червоні» були на спаді, а командою ще курував Брендан Роджерс. Нині ж під орудою Юргена Клоппа мерсисайдці набрали прекрасний хід і вже вийшли в плей-офф Ліги Європи. Чи вдасться Ліверпулю перемогти в країні молока та шоколаду?

4. Бордо – Рубін, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Минулої неділі Бордо, мінімально подужавши вдома Генгам у матчі чемпіонату Франції, перервав серію невдач з 3-ох поразок поспіль і тепер спробує зберегти обличчя і в Лізі Європи. Хоча зберігати, окрім престижу, вже, власне, нічого, адже боротьбу за вихід у плей-офф «жирондинці» давно програли. Чого не скажеш про Рубін, який після домашньої перемоги над Сьоном свій шанс таки отримав. Щоб продовжити навесні виступи на євроарені, казанцям потрібно перемагати Бордо і розраховувати на поразку Сьона в паралельній зустрічі проти Ліверпуля. Чи здійсниться казанська казка?

5. Слован Ліберець – Марсель, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Завдання Слована в останньому турі групового етапу Ліги Європи максимально зрозуміле – лише перемога виведе чехів у плей-офф. Будь-який інший результат залишає команду з Ліберця за межами турніру. А ось Марсель цілком влаштує навіть нічия. У матчі першого кола у Франції провансальці зазнали мінімальної поразки – 0:1. Чи вдасться їм уникнути такої долі в Чехії?

6. Гронінген – Брага, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Гронінген провалив єврокампанію. У 5-ти турах Ліги Європи «зелено-білі» набрали лише 1 очко. Натомість, Брага впевнено пройшла всю турнірну дистанцію, достроково вийшовши у плей-офф. Щоправда, перше місце в групі португальцям ще не гарантоване, але для цього в зустрічі з аутсайдером квартету їм вистачить і нічиєї. Чи все ж Гронінген буде проти?

7. Вікторія Плзень – Вільяреал, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Вікторія Плзень – одне з головних розчарувань групового етапу Ліги Європи. Після домашньої перемоги в стартовому турі над мінським Динамо 4-ри наступні матчі «червоно-сині» безславно програли, втративши всі шанси поборотися за вихід у плей-офф. Поєдинок проти Вільяреалу – шанс хоча б трохи реабілітуватися за провал на євроарені і можливість вставити палки в колеса «жовтій субмарині», якій лише перемога може гарантувати перше місце в групі. Чи до снаги чехам відібрати очки в «підводників»?

8. Мідтьюллан – Брюгге, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Мідтьюллан у груповому етапі Ліги Європи стартував з 2-ох перемог, але ладі команду залихоманило – данці зазнали 3-ох поразок поспіль. Попри останні невдачі, «вовки» продовжують претендувати на вихід у плей-офф, яке гарантувати їм може навіть нічия. А ось Брюгге потрібно обов’язково перемагати. Інакше єврокубкової весни «чорно-синім» не бачити. Хто вийде переможцем з битви за вихід із групи?

9. Спортінг Лісабон – Бешикташ, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Неймовірно гарячим обіцяє стати останній тур групового етапу у групі «Н», де на вихід у плей-офф претендують одразу 3 клуби. Серед них – Спортінг та Бешикташ, які зустрінуться в очній дуелі. Лісабонців влаштує виключно перемога, а ось стамбульцям, враховуючи ймовірний виграш московського Локомотива в паралельному матчі проти Скендербеу, потрібно, як мінімум, не програти. Матч першого кола в Туреччині завершився миром – 1:1. Як усе буде цього разу?

10. Лех – Базель, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Базель, достроково гарантувавши собі не лише вихід у плей-офф, а й перше місце в квартеті, на останній тур втратив будь-яку турнірну мотивацію. Чого не скажеш про Лех, якому лише перемога залишає шанси на єврокубкову весну. Щоправда, окрім як вигравати самим, познанцям потрібна ще й перемога Белененсеша в паралельній зустрічі проти Фіорентини. Чи  складуться зорі для поляків?

11. АПОЕЛ – Спарта Прага, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

АПОЕЛ мало не потрапив у Лігу чемпіонів, але, як виявилося, навіть Ліга Європи виявилася заскладною для кіпріотів. У 5-ти турах групового етапу «легенда» здобула лише одну перемогу при 4-ох поразках, втративши навіть теоретичні шанси вийти в плей-офф. Натомість, Спарта у випадку перемоги може претендувати навіть на перше місце в групі. Чи вдасться пражанам завдати АПОЕЛу 5-го фіаско в нинішньому розіграші Ліги Європи?

12. Астерас – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

У матчі першого кола в Гельзенкірхені Шальке не залишив Астерасу жодного шансу – 4:0. Фаворитами «плути» будуть і цього разу. Тим більше, що греки на євроарені, відверто, не вражають, набравши в 4-ох турах лише 4 очки. Натомість, команда Андре Брайтенрайтера достроково вийшла у плей-офф, а перемога гарантує їй перше місце в квартеті. Чи все ж «зірки» завадять амбітним планам Шальке?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 10 грудня.

Ми у Viber!