0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 456 тиражу

До Вашої уваги анонс 456 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вольфсбург – Манчестер Юнайтед, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Гостьова перемога в попередньому турі над ЦСКА вивела Вольфсбург на перше місце в групі «В». Але вихід до 1/8 фіналу «вовки» собі ще не гарантували. Усього на очко від німців відстає їх нинішній суперник – Манчестер Юнайтед, а на 2 – ПСВ. Манкуніанці не програють впродовж 4-х матчів, щоправда, половину з цих зустрічей звели унічию. Якщо Вольфсбург у цій грі влаштує і нічийний результат, то підопічним Луї ван Гала потрібна лише перемога. Чи до снаги «червоним дияволам» здобути максимальний результат?

2. ПСВ Ейндховен – ЦСКА (Москва), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Здобувши 4 очки в 2-х попередніх матчах власної групи, ПСВ Ейндховен знову всерйоз включився в боротьбу за вихід до плей-офф. Хоча перед останнім туром «червоно-білі» і посідають лише 3-тє місце, перемога над московським ЦСКА гарантує їм одну з путівок до 1/8 фіналу. Натомість росіяни, які йдуть останніми, можуть розраховувати хіба-що на продовження боротьби в Лізі Європи, якщо здолають ПСВ Ейндховен з різницею в 2 м’ячі. Чи під силу «армійцям» дати бій нідерландцям?

3. Севілья – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Програвши 4 поєдинки групового турніру поспіль, Севілья втратила будь-які шанси на продовження боротьби в плей-офф Ліги чемпіонів. Єдине, на що ще можуть претендувати «норвіонці», це вихід до 1/16 фіналу Ліги Європи, але й тут далеко не все залежить від самих іспанців. У той же час Ювентус, який ще не програвав у власній групі, продовжує змагатися за перемогу в квартеті. Для цього йому потрібно зіграти краще, ніж Манчестер Сіті проти менхенгладбахської Борусії в паралельній грі. Чи зуміє «стара синьйора» перемогти і втриматися на вершині?

4. Бенфіка – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Бенфіка та мадридський Атлетико заздалегідь гарантували собі вихід до плей-офф Ліги чемпіонів. В заключному ж турі, до якого команди підійшли з однаковою кількістю очок в активі, їм залишилося лише визначити переможця групи. «Орлів», котрі раніше перемогли мадридський Атлетико в гостях, влаштує навіть нічийний результат. Натомість «матрацникам» обов’язково потрібно перемагати, щоб обійти в таблиці свого опонента. Хто стане переможцем групи «С»?

5. Байер – Барселона, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Бейер не може перемогти вже впродовж 4-х матчів групового турніру Ліги чемпіонів поспіль. В цих поєдинках «фармацевти» здобули усього 2 очки, опустившись на 3-тє місце турнірної таблиці. За таких умов, шансів на вихід до плей-офф Ліги чемпіонів у леверкузенців небагато. Для початку їм самим потрібно перемогти немотивовану Барселону, а потім – очікувати, що Рома втратить очки в зустрічі із БАТЕ. Чи виконають підопічні Роджера Шмідта хоча б першу із умов?

6. Олімпіакос – Арсенал, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Розгромно поступившись в минулому турі Баварії в гостях, Олімпіакос перервав власну серію з 3-х перемог поспіль в груповому турнірі Ліги чемпіонів. Щоправда, як і раніше, усе залежить від самих греків. Навіть нічия їм гарантує вихід до 1/8 фіналу змагань. У значно важчому становищі перебуває Арсенал. Нестабільні лондонці відстають від пірейців на 3 очки, тож в заключному турі, щоб обійти Олімпіакос, їм потрібно перемагати греків з різницею в 2 м’ячі. Обидва попередні виїзні матчі групи «F» команда Арсена Венгера програла. Чи вдасться лондонцям здобути потрібний результат в Піреї?

7. Челсі – Порту, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

За умови перемоги київського Динамо над тель-авівським Маккабі в останньому турі, гра між Челсі та Порту має визначити, хто ж із суперників продовжить боротьбу в плей-офф Ліги чемпіонів, а хто опуститься до Ліги Європи. Найскладніша ситуація в "драконів", яким для продовження боротьби потрібно неодміннно перемагати "аристократів", адже нічия виведе в плей-офф саме лондонців. Чим завершиться протистояння на «Стемфорд Брідж»?

8. Гент – Зеніт, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 6 тур

Завдяки 2-м перемогам поспіль, Гент піднявся на 2-ге місце турнірної таблиці, перетворившись на реального претендента в боротьбі за вихід з групи. Щоправда, у спину «буйволам» дихає Валенсія, яка відстає на одне очко і сподівається на осічку бельгійців у останньому турі. Що стосується Зеніта, то росіяни виграли усі 5 своїх матчів у квартеті, достроково гарантувавши собі перше місце. Чи стане Гент першою командою в нинішньому сезоні єврокубків, якій вдасться засмутити «синьо-біло-блакитних»?

9. Сьон – Ліверпуль, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Поступившись в минулому турі Рубіну в гостях, Сьон втратив лідерство в групі «В» Ліги Європи. Вперед швейцарці пропустили саме свого нинішнього суперника – Ліверпуль. Тепер «червоні», які після 2-х перемог достроково оформили вихід з групи, мають на очко більше за Сьон. А от швейцарці ще можуть поступитися 2-им місцем Рубіну. Щоб цього не трапилося, «червоно-білим» в заключному турі необхідно грати з Ліверпулем як мінімум унічию. Чи вдасться Сьону пробитися до плей-офф Ліги Європи?

10. Слован (Ліберець) – Марсель, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Виїзна поразка від Браги 2 тижні тому серйозно ускладнила шанси ліберецького Слована на вихід з групи. Чехи опустилися на 3-тє місце турнірної таблиці і тепер 2-ма очками поступаються Марселю, що йде 2-им. «Провансальці» знаходяться в кращій формі, ніж ліберецький Слован. Вони виграли 2 свої попередні матчі в Лізі Європи, тож тепер французів у цій грі влаштує навіть нічийний результат. В матчі першого кола Слован з Ліберця вже перемагав Марсель в гостях. Чи зуміють чехи повторити те досягнення?

11. Гронінген – Брага, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Гронінген – безнадійний аутсайдер групи «F» Ліги Європи. В 5-ти турах «біло-зелена армія» здобула лише одне очко, тож в заключному матчі змагатиметься винятково за власний престиж. Завершуватимуть змагання нідерландці поєдинком проти лідера квартету – Браги. «Зброярі» достроково оформили вихід до плей-офф, а для того, щоб гарантувати собі перше місце в групі незалежно ні від кого, їм досить зіграти в Гронінгені унічию. Що нам подарує двобій аутсайдера та лідера групи?

12. Сент-Етьєн – Лаціо, Ліга Європи, груповий турнір, 6 тур

Після невдалого старту, далі Сент-Етьєн видав серію з 3-х матчів без поразок в Лізі Європи, достроково забезпечивши собі вихід до плей-офф турніру. Ще успішніші результати демонструє у групі Лаціо. «Орли» виграли 4 з 5-ти поєдинків квартету, ще одного разу зігравши унічию і достроково посіли перше місце. За таких умов, зустріч останнього туру не матиме жодного турнірного значення для обох суперників. Як зіграють між собою 2 немотивовані команди?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 8 грудня. 

Ми у Viber!