0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 455 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сампдорія – Сассуоло, Італія, 15 тур

Сампдорія занурилася в глибоку кризу. Безвиграшна серія генуезців нараховує вже 5-ть турів, а 3 останні матчі команда взагалі програла. Якщо так піде і далі, «блакитно-білі» загрузнуть в боротьбі за виживання, а Вінченцо Монтелла буде відправлений у відставку. Домашня зустріч проти Сассуоло – шанс виправити ситуацію. Втім, підопічні Еусебіо Ді Франческо – не хлопчики для биття і в нинішньому сезоні вже встигли зіпсувати настрій таким знаним в Італії колективам як Наполі, Рома, Ювентус, Лаціо та Фіорентина. Чи по зубам Сампдорії такий суперник?

2. Аталанта – Палермо, Італія, 15 тур

Ще тиждень тому здавалося, що Аталанта перебуває на спаді і найближче майбутнє нічого хорошого команді не віщує. Але сталося не так, як гадалося. Бергамці, сенсаційно подужавши на виїзді Рому, знову у вирі боротьби за місце в зоні єврокубків і тепер у прекрасному настрої прийматимуть Палермо. На користь господарів говорить і статистика. «Чорно-сині» не програють «орлам» ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були виграні. Чи до снаги сицилійцям, які нині переживають не кращі часи, відібрати очки в Аталанти?

3. Верона – Емполі, Італія, 15 тур

Верона – єдина команда італійської Серії «А», яка в нинішньому сезоні не виграла ще жодного матчу. Після 14-ти турів в активі «мастифів» лише 6 очок і, як наслідок, останнє місце в турнірній таблиці. Від рятівної позиції команду Луїджі Дельнері відділяє вже 8 пунктів, тож якщо веронці збираються братися за голову, робити це потрібно негайно. От тільки чи під силу аутсайдеру подужати Емполі, яке в 6-ти попередніх матчах чемпіонату зазнало лише однієї поразки?

4. Фрозіноне – К’єво, Італія, 15 тур

Фрозіноне не хапає зірок з неба, але намагається боротися в кожній зустрічі. Особливо, коли мова йде про поєдинки в рідних стінах. Вдома «канарки» не програють від початку вересня, а це 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи стане К’єво, яке останнім часом дещо збавило оберти, черговою жертвою гордого дебютанта?

5. Штутгарт – Вердер, Німеччина, 15 тур

Вердер продовжує лихоманити, а над Віктором Скрипником знову завис «Дамоклів меч» можливої відставки. Після 2-ох поразок поспіль бременці опинилися зовсім поруч від зони вильоту, тож вояж до Штутгарта – хороша нагода для «музик» покращити своє турнірне становище. Тим більше, що «шваби» нині також не вражають, також опинившись в епіцентрі боротьби за виживання. Чим завершиться дуель аутсайдерів?

6. Айнтрахт Франкфурт – Дармштадт, Німеччина, 15 тур

Протистояння команд, які втратили форму. Айнтрахт не може перемогти вже 4-ри тури поспіль, а 2 останні матчі взагалі програв. Розчаровує останнім часом і Дармштадт, чия безвиграшна серія нараховує вже 5-ть поєдинків – 3 поразки та 2 нічиї. Для суперників це буде перше побачення в історії. Чим воно завершиться?

7. Бордо – Генгам, Франція, 17 тур

Бордо втратив стабільність і  впевнено котиться донизу. Тиждень тому «жирондинці» зазнали розгромної домашньої поразки від Ніцци – 1:4, а через кілька днів на щиті повернулися з Корсики, мінімально поступившись тамтешній Бастії. Як наслідок, команда Віллі Саньоля зависла над зоною вильоту, а самому наставнику загрожує відставка. І як пишуть французькі ЗМІ, домашній матч проти Генгама – останній шанс для тренера уникнути сумної долі. Чи скористається ним Саньоль?

8. Сент-Етьєн – Ренн, Франція, 17 тур

Сент-Етьєн – найбільш безкомпромісна команда нинішнього сезону французької Ліги 1. У 16-ти турах «зелені» лише одного разу зіграли внічию і сталося це ще в 2-ому турі, тобто 4-ри місяці тому. Натомість, Ренн, навпаки, підхопив нічийний синдром. З 11-ти попередніх матчів чемпіонату 7! бретонці завершили миром. На що очікувати від протистояння цих суперників?

9. Генк – Андерлехт, Бельгія, 18 тур

Андерлехт, якщо хоче повернути чемпіонський титул, має негайно підтягнути результати на виїзді. Інакше наздогнати лідируючий Гент буде неймовірно складно. Наступний суперник «пурпурно-білих» – непоступливий Генк, який в рідних стінах, традиційно, грає з особливим завзяттям. От тільки 3 останні домашні дуелі проти брюсельців «магістри» програли. Чи вдасться їм поставити підніжку фавориту цього разу?

10. Локерен – Кортрейк, Бельгія, 18 тур

Кортрейк – найбільш компромісна команда бельгійської Жюпіле-Про-Ліги. У 17-ти турах «червоні» вже 7 разів розходились миром. Натомість, Локерен грає внічию надзвичайно рідко. Приміром, з 13-ти попередніх матчів чемпіонату «трикольорові» лише один завершили миром. На що очікувати від настільки різних суперників в очній дуелі?

11. Рода – Гронінген, Нідерланди, 15 тур

Гронінген не вражає на євроарені, а ось в Ередвізії команда набрала достатньо пристойний хід. «Зелено-білі» не програють вже 6-ть турів поспіль – 4-ри перемоги і 2 нічиї, тож у матчі проти нестабільної Роди налаштовані взяти максимум очок. Тим більше, що суперник втратив форму – в чемпіонаті Рода не може виграти з кінця серпня, а це 10-ть матчів, половина з яких була програна. Чи до снаги господарям перервати безвиграшну серію в протистоянні з Гронінгеном.  

12. Спортінг Хіхон – Лас-Пальмас, Іспанія, 14 тур

Битва аутсайдерів! Хіхонський Спортінг у домашньому протистоянні з Лас-Пальмасом прагне перервати серію з 3-ох поразок поспіль і хоча б трохи відірватися від зони вильоту. Щоправда, плани канарців ідентичні. Статистика говорить на користь гостей. Лас-Пальмас не програє хіхонцям з 2007-ого року, а це 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи до снаги «смугастим» перервати малоприємні тенденції в протистояннях з «острів’янами»?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 6-ого грудня.

Ми у Viber!