0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 454 тиражу

До Вашої уваги анонс 454 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла – Зоря, Україна, 12 тур

Минулого понеділка Ворскла неабияк здивувала. Полтавчани обіграли в гостях Дніпро. Ця перемога стала для «зелено-білих» 2-ю поспіль і дозволила команді закріпитися в зоні єврокубків. Не менш серйозний суперник очікує на підопічних Василя Сачка і в нинішньому турі. В гості до Полтави завітає Зоря. Луганчани виграли 5 з 6-ти попередніх матчів чемпіонату, посідаючи 3-тє місце турнірної таблиці. 7 з 10-ти останніх матчів між цими суперниками завершувалися унічию. Чи визначать Ворскла та Зоря сильнішого на цей раз?

2. Говерла – Олександрія, Україна, 12 тур

Говерла продовжує засмучувати власних прихильників. В 7-ми попередніх турах ужгородці здобули усього одне очко. Підопічним В’ячеслава Грозного пощастило, що в українській Прем’єр-лізі є команди, які виступають ще гірше, хоча фінансові проблеми, безумовно, не додають оптимізму «ведмедям». Значно стабільніша ситуація в Олександрії. «Жовто-чорні» здобули 2 перемоги поспіль і впевнено почувають себе в середині таблиці. Чи зуміє Говерла перервати власну смугу невдач у зустрічі з Олександрією?

3. Сток Сіті – Манчестер Сіті, Англія, 15 тур

3-матчева безпрограшна серія Сток Сіті підійшла до завершення. В минулому турі «гончари» поступилися в гостях одному з аутсайдерів – Сандерленду. Але на становищі команди це особливим чином не позначилося. Як і раніше, підопічні Марка Х’юза міцно тримаються в середині таблиці. У той же час Манчестер Сіті націлений на боротьбу за чемпіонський титул. Перемога над Саутгемптоном тиждень тому дозволила «містянам» повернутися на вершину. Чи здобуде лідер максимальний результат у Сток-он-Тренті?

4. Суонсі – Лестер, Англія, 15 тур

Суонсі виглядає дуже невиразно. В 4-х попередніх турах «лебеді» здобули лише одне очко. Якщо найближчим часом результати валлійців не покращаться, вони ризикують опуститися в зону вильоту, вибратися з якої потім буде нелегко. Наступний суперник Суонсі – Лестер. «Лиси» проводять відмінний сезон, несподівано для багатьох вже тривалий час знаходячись серед лідерів Прем’єр-ліги. Команда Клаудіо Раньєрі не програє впродовж 7-ми матчів поспіль. Чи під силу Суонсі щось протиставити настільки серйозному супернику?

5. Уотфорд – Норвіч, Англія, 15 тур

Ще в минулому сезоні ці команди зустрічалися між собою в рамках Чемпіоншипа, зараз же вони – учасники Прем’єр-ліги, де прагнуть за будь-яку ціну закріпитися. Краще поки виглядає Уотфорд, який хоч і не завжди стабільний, але знаходиться в середині таблиці. А от Норвіч в останніх 9-ти турах здобув лише одну перемогу, що не дозволяє «канаркам» почуватися спокійно. Від зони вильоту «жовто-зелених» відділяє усього 3 очки. Чим завершиться зустріч дебютантів Прем’єр-ліги?

6. Торино – Рома, Італія, 15 тур

Чорна смуга Торино лишилася в минулому. Не так давно «бики» повернулися на шлях перемог, вигравши 2 матчі поспіль. Якщо туринці не збавлятимуть обертів, то можуть поборотися навіть за місця в зоні єврокубків, від якої команду відділяє усього 3 очки. Інша річ – Рома. «Воки» збавили оберти в останніх матчах, здобувши лише очко в 2-х поєдинках з не найсильнішими суперниками та втративши таким чином місце в трійці лідерів. Чи зуміє Рома згадати смак перемог в Турині?

7. Депортиво – Севілья, Іспанія, 14 тур

Нинішній сезон для Депортиво складається значно краще, ніж попередній. Несподівано для багатьох ла-корунці вже тривалий час знаходяться в групі лідерів і не поспішають її полишати. Безпрограшна серія «біло-бакитних» налічує 4 матчі, 2 останні з яких завершилися на користь Депортиво. Севілья ж, як і раніше, продовжує чергувати домашні перемоги з виїзними поразками, тож не може піднятися вище середини турнірної таблиці. Чи перервуть «норвіонці» смугу невдач у виїзних матчах?

8. Бетис – Сельта, Іспанія, 14 тур

Середняк іспанської Прімери Бетис – дуже незвична команда. Переважну більшість своїх очок «зелено-білі» здобули у виїзних матчах. Натомість за результатами домашніх поєдинків севільці є найгіршим колективом чемпіонату. Що ж стосується Сельти, то футболісти з Віго продовжують боротьбу за високі турнірні позиції. Після 2-х прикрих поразок поспіль, вони в минулому турі знову перемогли, що дозволило «кельтам» втриматися на 4-му місці. На що розраховувати Бетису в зустрічі проти «небесних»?

9. Вольфсбург – Борусія (Дортмунд), Німеччина, 15 тур

Останнім часом Вольфсбург демонструє не надто стабільні результати. Але це не заважає «вовкам» знову претендувати на одне з місць в зоні Ліги чемпіонів. Нині «зелено-білі» знаходяться на 3-ій позиції і докладуть усіх зусиль, щоб не опуститися нижче. На 7 очок Вольфсбург випереджає дортмундська Борусія, що йде 2-ю і перемагає останнім часом значно частіше. Востаннє ці суперники зустрічалися між собою у фіналі Кубка Німеччини наприкінці минулого сезону. Тоді сильнішими виявилися «вовки». Чи зуміє дортмундська Борусія реваншуватися за ту невдачу?

10. Герта – Байер, Німеччина, 15 тур

Герта впродовж останніх місяців демонструє безкомпромісні результати. Уже 7 матчів поспіль берлінці не грають унічию. Трохи частіше «стара дама» перемагає, ніж програє, тож і знаходиться на достатньо високому, як для себе, 5-му місці. На 2 очки від Герти відстає його нинішній суперник – Байер. «Фармацевти» наразі виглядають не найкращим чином, вигравши лише один поєдинок чемпіонату з останніх 4-х. Леверкузенці перемагали Герту в 4-х попередніх особистих зустрічах. Як буде цього разу?

11. Тулуза – Лор’ян, Франція, 17 тур

Тулуза з усіх сил намагається уникнути прощання з Лігою 1. В 2-х попередніх турах «фіолетово-білі» здобули 2 перемоги поспіль, що вдвічі більше, ніж у 14-ти перших матчах команди в нинішньому сезоні. Та із зони вильоту це Тулузі поки вибратися не допомогло. А от Лор’ян, що знаходиться на 8-му місці, почав дещо здавати свої позиції. «Мерлузові» не перемагають впродовж 3-х матчів поспіль, здобувши у них тільки 2 очки. Чи зуміє Тулуза продовжити свою переможну ходу?

12. Газелек (Аяччо) – Нант, Франція, 17 тур

Після провального старту, здавалося, що дебютанту Ліги 1 Газелеку буде важко втриматися в найвищому французькому дивізіоні. Але згодом представники Аяччо набрали непоганих обертів. «Червоно-сині» не програють вже впродовж 6-ти матчів, вигравши 5 з цих поєдинків. Тепер Газелек поміряється силами з Нантом, який переживає не найкращі часи. «Канарки» не можуть виграти 4 тури поспіль, хоча поки усе ще утримуються в середині таблиці. Чи під силу Газелеку засмутити ще одного старожила Ліги 1?

Зробити свої ставки Ви можете до 13.55 суботи, 5 грудня.

Ми у Viber!