0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 453 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Саутгемптон – Ліверпуль, Англія, Кубок ліги, 1/4 фіналу

Під орудою Юргена Клоппа Ліверпуль додав. З 10-ти попередніх поєдинків у всіх турнірах мерсисайдці програли лише один, а переможна серія команди нині нараховує 3 матчі. Продовжити її «червоні» налаштовані на «Сент-Мерріс», але переграти Саутгемптон, та ще й у його лігві, завдання не з легких. Місяць тому в матчі чемпіонату, який був для Ліверпуля домашнім, підопічним Клоппа подужати «святих» так і не вдалося – нічия 1:1. Чим усе завершиться в битві на Кубок ліги?

2. Райо Валлєкано – Хетафе, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Півтора тижня тому команди зустрічалися в матчі чемпіонату. У грі, яка відбулася на полі Хетафе, виявити переможця не вдалося – нічия 1:1. Тепер суперники поміряються силами вже в Кубку Іспанії. Райо Валлєкано, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. На користь «бджіл» говорить і статистика. З 9-ти попередніх поєдинків проти «синіх» Райо виграв 7 лише при одній поразці. Чи до снаги Хетафе поліпшити статистику в протистояннях із впертими «бджолами»?

3. Льягостера – Депортіво, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Депортіво набрав прекрасний хід. З 9-ти попередніх матчів ла-корунці програли лише один, а завдяки останнім перемогам над Сельтою та Лас-Пальмасом впритул наблизилися до топ-четвірки Прімери. Продовжити вдалу серію галісійці налаштовані у виїзній дуелі проти Льягостери в рамках Кубка Іспанії. Втім, розраховувати на легку прогулянку гостям не варто. Каталонці, традиційно, в рідних стінах грають з особливим завзяттям, вигравши 4-ри з 5-ти попередніх домашніх поєдинків. Чи вдасться господарям здивувати Депор, чи все ж ла-корунці підтвердять статус фаворита?

4. Леванте – Еспаньол, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Ще одну путівку в 1/8 фіналу Кубка Іспанії розіграють Леванте та Еспаньол. Каталонці виглядають фаворитами протистояння, от тільки на виїзді команда Серхіо Гонсалеса, відверто, не вражає. В гостях «папуги» програли 3 матчі поспіль, а востаннє перемогти Леванте на його полі їм вдавалося ще в далекому 2004-ому році. Відтоді «жабенята» не програють вдома Еспаньолу 7 матчів поспіль – 4-ри перемоги та 3 нічиї. Чи до снаги каталонцям перервати безвиграшну серію у виїзних дуелях проти левантійців?

5. Понферрадіна – Ейбар, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Ейбар здивував прекрасним стартом у Прімері, а тепер налаштований дійти якомога далі і в Кубку Іспанії. Перший суперник на шляху басків – міцна Понферрадіна, яка в нинішньому сезоні Сегунди не програла в рідних стінах ще жодному матчу – 5-ть перемог і 2 нічиї. Більше того, в 2-ох останніх домашніх поєдинках проти «зброярів» Понферрадіна незмінно перемагала. Чи по зубам Ейбару такий суперник?

6. Мірандес – Малага, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Криза Малаги продовжується. У 13-ти турах Прімери андалусці здобули лише 2 перемоги, а безвиграшна серія команди триває вже 4-ри матчі, 3 з яких були програні. Не просто «анчоусам» доведеться і в кубковій дуелі проти Мірандеса, який вдома, традиційно, здатен зіпсувати настрій будь-якому опоненту. Чи вдасться господарям продовжити чорну смугу Малаги?

7. Лас-Пальмас – Реал Сосьєдад, Кубок Іспанії, 1/16 фіналу, перший матч

Востаннє суперники зустрічалися місяць тому в рамках Прімери. Лас-Пальмас, який грав вдома, здобув тоді достатньо переконливу перемогу – 2:0. Ця «вікторія» стала для канарців лише 2-ою в нинішньому сезоні, а от Сосьєдад, хоч і виглядає куди стабільніше, після того фіаско встиг змінити головного тренера – нині басків очолює Еусебіо Саркістан. Чи до снаги сан-себастьянцям уже під орудою нового наставника взяти у канарців реванш за поразку в Ла-Лізі?

8. Лілль – Сент-Етьєн, Франція, 16 тур

Лілль знову занурився в кризу. «Доги», які в нинішньому сезоні відчувають перманентні проблеми з атакою, не можуть перемогти вже 6-ть турів поспіль. Як наслідок, команда Фредеріка Актоненні загрузла в боротьбі за виживання. Чого не скажеш про Сент-Етьєн, який всерйоз націлився на місце в топ-трійці. От тільки на виїзді «зеленим» катастрофічно не щастить. Підопічні Крістофа Галтьє програли 3 попередні гостьові матчі, тож вояж до Лілля обіцяє стати для команди дуже не простим. Чи зможуть кризові «доги» продовжити виїзні невдачі Сент-Етьєна?

9. Бастія – Бордо, Франція, 16 тур

Минулих вихідних Бордо знову розчарував – у рідних стінах «жирондинці» зазнали розгромної поразки від Кана – 1:4. При чому, єдиний у матчі гол підопічним Вілла Саньоля вдалося забити тільки в компенсований арбітром час, коли вже все було зрозуміло. Тепер на Бордо очікує вояж на малогостинну Корсику. Бастія, хоч нині і не хапає зірок з неба, але вдома здатна подужати будь-якого опонента. І Бордо, який із 7-ми виїзних матчів нинішнього сезону Ліги 1 не виграв жодного, аж ніяк не виключення. Чи все ж «жирондинці» мають чим здивувати корсиканців?

10. Генгам – Реймс, Франція, 16 тур

Після прекрасного старту Реймс втрапив у глибоку кризу. «Червоно-білі» зазнали 6-ти поразок поспіль і лише минулих вихідних перервали серію невдач, зігравши вдома внічию з Ренном – 2:2. Тепер на команду Олів’є Гужана чекає виїзний поєдинок проти Генгама, який знаходиться по сусідству в турнірній таблиці і нині також далекий від оптимальної форми. Що цікаво, у минулому сезоні Ліги 1 Реймс програв «червоно-чорним» обидва матчі. Чи варто очікувати на реванш?

11. Труа – Тулуза, Франція, 16 тур

Труа – єдина команда Ліги 1, яка в нинішньому сезоні ще не відчувала смак перемог. Щоправда, якщо на виїзді шампанці, здебільшого, програють, то вдома намагаються боротися в кожному матчі. Приміром, у 4-ох з 8-ми матчів на власному полі підопічним Жан-Марка Фурлана вдалося відстояти нічию. Не легко, вочевидь, буде і Тулузі, яка лише минулих вихідних здобула свою першу перемогу в чемпіонаті за 4-ри місяці. На що поставити в дуелі аутсайдерів?

12. Ренн – Марсель, Франція, 16 тур

Ренн – лідер чемпіонату Франції за кількістю… нічиїх. У це важко повірити, але 7 з 10-ти попередніх матчів Ліги 1 за участі команди Філіппа Монтаньє завершувалися миром. Більше того, компромісний результат було зафіксовано в 3-ох з 4-ох попередніх домашніх поєдинків бретонців проти Марселя. Чи варто очікувати на нічию і цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 середи, 2-ого жовтня.

Ми у Viber!