0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 452 тиражу

До Вашої уваги анонс 452 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Севілья – Валенсія, Іспанія, 13 тур

Нестабільні результати Севільї у Прімері заважають команді всерйоз розраховувати на високі місця. Особливо невиразно «норвіонці» виглядають на виїзді. А от в домашніх матчах «червоно-білі» не так давно здолали як Барселону, так і мадридський Реал. Цього разу до Севільї завітає ще один непростий суперник – Валенсія. Левантійці не програють впродовж 3-х матчів чемпіонату поспіль, але до зони єврокубків поки усе ще не дотягують. Чи здобуде Севілья 5-ту домашню перемогу поспіль в рамках Прімери?

2. Райо Вальєкано – Атлетик (Більбао), Іспанія, 13 тур

Поступово Райо Вальєкано починає набирати оберти. В 4-х попередніх турах мадридці зазнали лише однієї поразки. Більше того, в 2-х останніх матчах «бджоли» здобули 4 очки, що дозволило їм трохи віддалитися від зони вильоту. А От Атлетик з Більбао навпаки – пригальмував. В минулому турі «баски» перервали власну 6-матчеву безпрограшну серію, поступившись в гостях Гранаді. Чи зуміє ще й Райо Вальєкано, який вдало виступає в домашніх поєдинках, засмутити «червоно-білих»?

3. Палермо – Ювентус, Італія, 14 тур

Палермо продовжує виходити з кризи, в якій команда перебувала ще не так давно. «Рожево-чорні» не програють у 2-х матчах поспіль, здобувши у цих поєдинках 4 очки. Тепер на Палермо чекає зустріч з діючим чемпіоном Італії – Ювенутсом. Туринцям також вдалося стабілізувати власні результати. 3 перемоги в Серії «А» поспіль повернули «стару синьйору» у верхню частину таблиці. 6 попередніх матчів між нинішніми суперниками незмінно завершувалися на користь Ювентуса. Як буде цього разу?

4. Емполі – Лаціо, Італія, 14 тур

Не бажаючи потрапити до зони вильоту, Емполі намагається чіплятися за очки у кожному матчі. В попередніх 5-ти турах «сині» зазнали лише однієї поразки, що свідчить про хороші бійцівські якості підопічних Марко Джампаоло. Безумовно, налаштовуються на боротьбу гравці Емполі і в зустрічі з Лаціо. Римляни останнім часом успішно виступають в  єврокубках. Натомість в чемпіонаті Італії «орли» здобули тільки очко в 4-х попередніх матчах. Чим завершиться візит «біло-блакитних» до Емполі?

5. Сассуоло – Фіорентина, Італія, 14 тур

Перед стартом нинішнього чемпіонату навряд чи хтось міг передбачити, що Сассуоло перебуватиме в компанії борців за місця в зоні єврокубків. Але трапилося саме так. Завдяки успішній грі в домашніх поєдинках, «чорно-зелені» йдуть 5-ми. Ще одним серйозним випробуванням для Сассуоло стане поєдинок проти Фіорентини, яка націлена на боротьбу за місця в Лізі чемпіонів. «Фіалки» втратили лише 2 очки в 4-х попередніх поєдинках Серії «А». Чи зуміє Сассуоло пригальмувати флорентійців?

6. Наполі – Інтер, Італія, 14 тур

Матч лідерів Серії «А». Після поразки у стартовому турі від Сассуоло, далі Наполі видав безпрограшну серію тривалістю в 12 матчів чемпіонату. Причому «партенопеї» виграли 7 з 8-ми попередніх поєдинків. Але й подібні результати поки не дозволяють неаполітанцям очолити турнірну таблицю. На 2 очки Наполі відстає від Інтера. В активі міланців – 4 перемоги поспіль, в яких команда не пропустила жодного м’яча, і перша сходинка. 3 попередні матчі між цими командами в чемпіонаті завершувалися унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

7. Марсель – Монако, Франція, 15 тур

Вигравши 3 з 4-х своїх попередніх матчів Ліги 1, Марсель зупинив власне падіння. Щоправда, нині «біло-блакитні» знаходяться усе ще не надто високо, але результати, які команда демонструє останнім часом, вселяють оптимізм. Досить непогано нині виступає і Монако. «Червоно-білі» також здебільшого перемагають, претендуючи на повернення в зону єврокубків. Напередодні обидві команди провели матчі Ліги Європи, де Марсель виграв, а Монако – поступилося. Чи продовжать провансальці свою переможну ходу?

8. Бордо – Кан, Франція, 15 тур

Нинішній чемпіонат складається для Бордо дуже невдало. «Жирондинці» ніяк не можуть вибратися з нижньої частини турнірної таблиці, демонструючи нестабільні результати. Хоча певний прогрес у грі команди все ж спостерігається – в останніх 2-х турах вона здобула 4 очки. У той же час Кан продовжує усіх дивувати. «Червоно-сині» вже тривалий час знаходяться в групі лідерів і ніяк не хочуть її залишати. Чи під силу проблемному Бордо засмутити команду Патріса Гранда?

9. Рубін – Спартак (Москва), Росія, 17 тур

Рубін починає приходити до тями після жахливого старту в чемпіонаті. 3 перемоги поспіль дозволили казанцям піднятися в середину турнірної таблиці чемпіонату і зупинятися за досягнутому, пам’ятаючи про колишні свої звершення, команда не збирається. Цього разу в гості до Казані завітає московський Спартак, який переживає не найкращі часи. «Червоно-білі» ніяк не можуть провести кілька матчів поспіль на стабільно високому рівні. Якою постане команда Дмитра Аленічева в матчі проти Рубіна?

10. Динамо (Москва) – Локомотив (Москва), Росія, 17 тур

Московське Динамо продовжує розчаровувати. В 9-ти попередніх матчах чемпіонату «біло-блакитні» здобули лише одну перемогу. Тож на місце вище середини турнірної таблиці їм поки розраховувати не доводиться. Цього разу динамівці поміряються силами зі своїми земляками з Локомотива. Завдання та амбіції «залізничників» - значно серйозніші. «Червоно-зелені» вже тривалий час знаходяться на 3-му місці, хоча й не проти піднятися вище. Чим завершиться московське дербі?

11. Болтон – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 18 тур

Болтону не позаздриш. Ще не так давно команда гідно виступала в Прем’єр-лізі, зараз же є одним з головних аутсайдерів Чемпіоншипа. Серія з 11-ти матчів без перемог призвела до того, що «рисаки» опустилися на останнє місце турнірної таблиці. Не зовсім вдало розпочав нинішній чемпіонат і Брентфорд. Та згодом «бджоли» почали виглядати усе переконливіше, вигравши 5 з 7-ми останніх поєдинків. Чи зуміють лондонці здобути максимальний результат в матчі з аутсайдером?

12. Брага – Бенфіка, Португалія, 11 тур

Брага знаходиться у відмінній формі. «Зброярі» видали серію з 6-ти матчів без поразок в чемпіонаті. Настільки успішна гра дозволяє Бразі знаходитися на 3-му місці, всерйоз ведучи боротьбу за одну з путівок у Ліги чемпіонів. А от діючий чемпіон Португалії – Бенфіка – здає свої позиції. За останній час «орли» програли 2-м своїм основним конкурентам – Порту та Спортінгу, і наразі йдуть лише 4-ми. Чи вдасться Бенфіці перервати безпрограшну серію Браги, заодно випередивши «зброярів» у турнірній таблиці?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 неділі, 29 листопада.

Ми у Viber!