0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 451 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вердер – Гамбург, Німеччина, 14 тур

Вердер продовжує лихоманити, а під Віктором Скрипником знову хитається крісло. І ці амплітуди серйозно збільшилися після поразки в попередньому турі, коли у Вольфсбурзі бременці пропустили 6 м’ячів без відповіді. Поєдинок проти Гамбурга – прекрасна можливість реабілітуватися за те фіаско. Тим більше, що статистика говорить на користь «музик». Вдома Вердер незмінно перемагає «динозаврів» з 2010 року, а це 5-ть матчів поспіль. Чи до снаги «зелено-білим» знову подужати «червоноштанників»?

2. Хоффенхайм – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 14 тур

Менхенгладбахська Борусія після жахливого старту у вигляді 5-ти поразок поспіль прийшла до тями, а її безпрограшна серія в БендесЛізі нараховує вже 8 матчів, 7 з яких були виграні. Перемогти «жеребці» налаштовані і у виїзній зустрічі проти Хоффенхайма, який, навпаки, переживає серйозну кризу і не може виграти ось уже 6-ть турів. Щоправда, посеред тижня Борусія провела виснажливий поєдинок у Лізі чемпіонів проти Севільї. Чи стане втома суперника додатковою перевагою «селян»?

3. Майнц – Айнтрахт Франкфурт, Німеччина, 14 тур

Протистояння середняків німецької БундесЛіги. Обидві команди навряд чи претендуватимуть на місце в зоні єврокубків, але і боротьба за виживання їм поки що також не загрожує. Статистика очних дуелей говорить на користь Майнца. Із 7-ми попередніх матчів проти Айнтрахта «карнавальники» програли лише один при 4-ох перемог і 2-ох нічиїх. Чи до снаги «банкірам» зламати малоприємні тенденції останніх років?

4. Ганновер – Інгольштадт, Німеччина, 14 тур

Інгольштадт проводить лише свій перший сезон у БундесЛізі, але вже встиг наробити чимало галасу. Гордий дебютант на рівних протистоїть старожилам елітного дивізіону, а з 7-ми виїзних матчів програв лише один при 3-ох перемогах і 3-ох нічиї. Відібрати очки «чорні» налаштовані і в Ганновера, який, схоже, знову потрапив у кризу, зазнавши 2-ох поразок поспіль. Чи все ж «96-ті» поставлять на місце нахабного новачка?

5. Атон Вілла – Уотфорд, Англія, 14 тур

Астон Вілла видала свій найгірший в історії старт у Прем’єр-Лізі і вже навіть встигла змінити головного тренера. І якщо перший матч під орудою Ремі Гарда був достатньо успішним - бірмінгемці зіграли вдома в нульову нічию з МанСіті, то тиждень були безжально биті на виїзді Евертоном, отримавши 4-ри м’ячі без відповіді. Домашня зустріч проти Уотфорда – хороша нагода для «вілланів» порадувати французького наставника як першим голом, так і першою перемогою, яка може стати для «левів» лише другою в нинішньому чемпіонаті. Та чи погодяться із цим «шершні», які без бою очки нікому не дарують?

6. Борнмут – Евертон, Англія, 14 тур

Черговим іспитом для Борнмута, який занурився в глибоку кризу, стане домашній поєдинок проти Евертона. «Вишні» не можуть перемогти ось уже 7 турів поспіль, зазнавши 5-ти поразок і ще двічі зігравши внічию. Як наслідок, команда Едді Хау застрягла в зоні вильоту і вибратися звідти буде дуже не просто. Натомість, спад «ірисок» залишився в минулому. Мерсисайдці повільно, але впевнено підтягуються до топ-четвірки і збавляти оберти не збираються. Чи до снаги команді Роберто Мартінеса взяти 3 очки в Борнмуті, чи все ж «вишні» перервуть свою безвиграшну серію?

7. Сандерленд – Сток Сіті, Англія, 14 тур

Сандерленд провалив старт сезону і безнадійно бовтався на останньому місці в турнірній таблиці, поки керівництво «чорних котів» не наважилося на радикальні кроки – Дік Адвокаат був відправлений у відставку, а рятувати команду від вильоту покликали знаного в Англії фахівця Семма Аллардайса. Під орудою нового наставника «смугасті» встигли здобути вже 2 перемоги, а якщо переграють ще і Сток Сіті чи не вперше в нинішньому сезоні залишать небезпечну зону. Втім, зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що з 8-ми попередніх матчів чемпіонату «гончарі» програли лише один при 5-ти перемог і 2-ох нічиїх. Чи по зубам Сандерленду такий суперник?

8. Анже – Лілль, Франція, 15 тур

Схоже, Анже здувся. Нахабний новачок Ліги 1 довгий час йшов серед лідерів чемпіонату, проте нині безвиграшна серія команди Стефана Мулена нараховує вже 4-ри матчі, 2 з яких були програні. Більше того, у всіх цих поєдинках Анже не спромігся навіть на гол. Наступний суперник – Лілль, який зараз також не вражає. У 14-ти турах «доги» здобули лише 2 перемоги і, як наслідок, бовтаються в підвалі турнірної таблиці. Щоправда, в обороні підопічні Фредеріка Антонетті виглядають надзвичайно переконливо, пропустивши за весь чемпіонат лише 9-ть м’ячів - так само як і Анже. Чим завершиться дуель команд, які володіють одними з найефективніших захистів у Лізі 1?

9. Реймс – Ренн, Франція, 15 тур

Ренн видав прекрасний старт, але далі команда підхопила вірус нічиїх. З 9-ти попередніх матчів Ліги 1 6-ть бретонці завершили миром, здобувши при цьому лише одну перемогу. Ще гірші справи у Реймса, який програв 6-ть матчів поспіль і скочується все нижче і нижче в турнірній таблиці. Чи вдасться «червоно-білим» перервати серію невдач у протистоянні з нестабільним Ренном?

10. Тулуза – Ніцца, Франція, 15 тур

Тулуза продовжує розчаровувати. Свою першу і поки що єдину перемогу «тефес» здобули ще в стартовому турі чемпіонаті і відтоді в рамках Ліги 1 не можуть виграти 13-ть матчів поспіль, застрягнувши в зоні вильоту. Чого не скажеш про Ніццу, яка після яскравих перемог над Марселем і Ліоном вклинилась у боротьбу за місце в топ-трійці. Чи стане кризова Тулуза черговою жертвою амбітних  «орлів»?

11. Газелек Аяччо – Лор’ян, Франція, 15 тур

Ще місяць Газелек Аяччо без особливих перспектив сидів у зоні вильоту і, здавалося, що за підсумками сезону команда неодмінно залишить Лігу 1, повернувшись туди звідки і прийшла. Але сталося не так як гадалося. Корсиканці здобули 4-ри перемоги поспіль, подужавши достатньо міцні Ніццу, Бордо, Реймс та Бастію і нині з оптимізмом дивляться в майбутнє. І є великі сумніви, що Лор’ян, який, традиційно, відчуває серйозні проблеми у виїзних матчах, зможе стримати такий Газелек? Чи все ж «мерлузові» перервуть переможну ходу корсиканського клубу?

12. Лас-Пальмас – Депортіво, Іспанія, 13 тур

Лас-Пальмас не хапає зірок з неба, але дати бій може будь-якому опоненту. У нинішньому сезоні зуби об корсиканців обламали такі знані в Прімері команди як Сельта, Вільяреал, Валенсії та Севілья. Чи вдасться Депортіво, який налаштований всерйоз поборотися за місце в зоні єврокубків, уникнути втрати очок у протистоянні із нахабними «острів’янами»?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 28 листопада.

Ми у Viber!