0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 450 тиражу

До Вашої уваги анонс 450 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лаціо – Дніпро, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Після нічиєї в стартовому турі, Лаціо виграв 3 свої наступні матчі групового турніру Ліги Європи. Нині «орли» впевнено очолюють турнірну таблицю квартету. Тож у поєдинку проти Дніпра італійцям вистачить і нічиєї, щоб офіційно оформити собі вихід до 1/16 фіналу. Що стосується підопічних Мирона Маркевича, то їх становище значно складніше. Програвши обидва матчі Сент-Етьєну, «синьо-біло-блакитні» опустилися на 3-тю сходинку. Чи під силу Дніпру здобути очки у Римі?

2. Русенборг – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Русенборг – безнадійний аутсайдер групи «G». В 4-х турах «маленькі тролі» здобули лише одне очко. Тож в заключних матчах норвежцям залишається боротися лише за власний престиж. Втім не слід забувати, що унічию тронхеймці в першому колі зіграли саме зі своїм нинішнім суперником – Сент-Етьєном. «Зелені» також дуже невдало розпочали турнір, але 2 перемоги поспіль підняли їх на 2-ге місце. Чи зуміють підопічні Крістофа Галтьє зробити ще один впевнений крок до виходу з групи?

3. Локомотив (Москва) – Спортінг (Лісабон), Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Завдяки 2-м перемогам на старті та 2-м наступним нічиїм, московський Локомотив очолює турнірну таблицю групи «Н» Ліги Європи. Але участі у плей-офф «залізничники» собі ще поки не гарантували. Та й лише одна перемога команди в 7-ми попередніх матчах усіх турнірів не тішить. У той же час лісабонці знаходяться лише на 3-му місці, тож очки їм втрачати не можна. Португальці докладуть усіх зусиль, щоб реваншуватися за домашню поразку від Локомотива в першому турі. Чи вдасться «левам» це зробити?

4. Карабах – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Не зважаючи на лише одну перемогу в 4-х перших турах, Карабах усе ще зберігає шанси на вихід з групи. Усі свої 4 очки в груповому турнірі Ліги Європи азербайджанці здобули на власному полі. Тепер в Агдам вирушить лідер квартету – Тоттенхем. На перше місце «шпори» піднялися завдяки домашній перемозі над Андерлехтом в минулому турі. Та все ж, стабільності англійцям вочевидь бракує. Чи втримаються лондонці на вершині після їх візиту до Азербайджану?

5. Базель – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Лідеру групи «І» Базелю залишилося зробити усього один крок, щоб здобути путівку до 1/16 фіналу. Для цього швейцарцям потрібно обіграти Фіорентину, яка посідає 2-ге місце турнірної таблиці. Цікаво, що на виїзді в нинішньому груповому турнірі «фіалки» виступають значно краще, ніж вдома. За межами рідного міста вони виграли обидва свої поєдинки, у той час як на рідному стадіоні очок ще не здобували. Чого очікувати від італійців у гостьовому матчі проти Базеля?

6. Белененсеш – Лех, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Белененсеш та Лех демонструють ідентичні результати в нинішньому груповому турнірі Ліги Європи. Обидві команди з 4-ма очками у активі замикають турнірну таблицю квартету. Нещодавно їх випередила Фіорентина, яка має на 2 пункти більше. Але боротьба за вихід у плей-офф продовжує тривати. В минулому турі як Белененсеш, так і Лех зазнали домашніх поразок з однаковим рахунком 0:2. Чи вдасться комусь з суперників повернутися на шлях перемог?

7. Аугсбург – Атлетик (Більбао), Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Коли Аугсбург розпочав нинішній груповий турнір Ліги Європи з 2-х поразок поспіль, здавалося, що команда навряд чи зуміє оговтатися. Та 2 наступні перемоги перетворили «фуггерів» у реальних претендентів на продовження боротьби у плей-офф. Цього разу вони поміряються силами з лідером групи – Атлетиком із Більбао. Іспанці на 3 очки випереджають своїх найближчих переслідувачів. Чи зуміють «баски» пригальмувати підопічних Маркуса Вайнцирля?

8. АЗ Алкмаар – Партизан, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

2 поразки від Аугсбурга суттєво погіршили шанси АЗ Алкмаара на вихід з групи. Тепер «сирні фермери» посідають останнє місце турнірної таблиці, на 3 очки відстаючи від Партизана та Аугсбурга, що знаходяться вище. Як мінімум з сербами АЗ Алкмаар вже після нинішнього туру може зрівнятися. Для цього нідерландцям потрібно перемагати їх в особистій зустрічі. «Чорно-білі», успішно стартувавши, далі також програли 2 матчі поспіль. Чого очікувати від двобою команд, які переживають кризу?

9. Брюгге – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Брюгге підходить до зустрічі з Наполі, маючи в активі серію з 5-ти перемог поспіль в  усіх турнірах. Більше того, в усіх цих матчах «чорно-сині» не пропустили жодного м’яча. Але якщо брати до увагу лише Лігу Європи, то тут здобутки бельгійців значно скромніші – тільки одна перемога і 3-тє місце. А от Наполі вже давно вирішив усі свої проблеми. «Партенопеї» не втратили жодного очка в 4-х перших матчах, достроково потрапивши до плей-офф. Чи впорається Брюгге з немотивованими неаполітанцями?

10. Легія – Мідтьюлланн, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Легії не позаздриш. З одним очком у активі поляки посідають останнє місце турнірної таблиці. Хоча теоретичні шанси на вихід з групи «армійці» поки усе ще зберігають. Цього разу їм протистоятиме проблемний Мідтьюлланн. «Вовки» останнім часом демонструють жахливі результати, але завдяки 2-м перемогам на старті усе ще поки утримуються на 2-ій сходинці таблиці. Чи вдасться Легії відсвяткувати свою першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи?

11. Мольде – Фенербахче, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Мольде не спинити. Норвежці видали серію з 7-ми перемог поспіль в усіх турнірах. Що ж стосується Ліги Європи, то «синьо-білі» впевнено лідирують у власній групі, втративши лише 2 очки в 4-х турах. У той же час Фенербахче, що йде 2-им, за путівку до плей-офф ще потрібно буде як слід поборотися, адже в спину туркам дихають такі серйозні опоненти, як Аякс та Селтик, які тільки й чекають осічки «жовтих канарок». Чи продовжить Мольде свою переможну ходу, достроково гарантувавши собі перше місце?

12. Селтик – Аякс, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Навіть не маючи жодної перемоги в своєму активі, Селтик поки усе ще зберігає шанси на вихід з групи. От тільки форма, в якій нині знаходяться «кельти», не дозволяє всерйоз на це розраховувати. Після 2-х нічиїх, 2 наступні свої матчі шотландці програли, замикаючи зараз турнірну таблицю. Без перемог поки залишається і Аякс. «Червоно-білі» звели унічию на одну гру більше ніж Селтик, посідаючи 3-тє місце і на 2 пункти відстаючи від Фенербахче. Чи вдасться комусь із суперників перервати власну безвиграшну серію?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 26 листопада.

Ми у Viber!