0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 449 тиражу

До вашої уваги анонс 449 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

У Шахтаря лишилося не так багато шансів на продовження боротьби в Лізі чемпіонів. Але нині «гірники» знаходяться в хорошій формі. Вони виграли 5 попередніх матчів в усіх турнірах, в тому числі – і у Мальме в головному єврокубку. У той же час мадридський Реал достроково гарантував собі вихід до плей-офф. Щоправда, 2 свої попередні поєдинки підопічні Рафаеля Бенітеса програли. Кілька днів тому вони зазнали фіаско в домашній зустрічі Прімери проти Барселони. Чи зуміє Шахтар скористатися проблемами у грі «вершкових»?

2. Порту – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Порту продовжує залишатися без поразок в усіх турнірах нинішнього сезону. Дуже успішно виступають «дракони» і в Лізі чемпіонів. Після нічиєї на старті, португальці виграли 3 свої наступні поєдинки, що дозволяє їм впевнено очолювати турнірну таблицю групи. А от київське Динамо дещо здало позиції. Програвши в гостях Челсі, «біло-сині» поступилися лондонцям 2-им місцем і нині відстають від «синіх» на 2 очки. За таким умов, програвати в Порту команді Сергія Реброва не можна. Чи вдасться українцям нав’язати боротьбу лідеру групи?

3. Зеніт – Валенсія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Зеніт – єдина команда нинішньої Ліги чемпіонів, яка не втратила жодного очка в перших 4-х турах групового турніру. Завдяки настільки переконливим результатам пітерці вже оформили вихід до плей-офф, а для того, щоб зробити це з першого місця їм слід здобути у 2-х заключних турах лише одне очко. Не встояла під натиском Зеніту в стартовому матчі групи і Валенсія, яка поступилася «синьо-біло-блакитним» на власному полі і зараз відстає від них на 6 очок. Чи варто розраховувати на реаванш «кажанів»?

4. БАТЕ – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Перемога над Ромою у 2-му турі поки так і залишається єдиною для БАТЕ в нинішньому груповому турнірі Ліги чемпіонів. 3 інші свої матчі «батони» програли, внаслідок чого опинилися на останньому місці турнірної таблиці. Лише на очко борисівців випереджає його нинішній суперник – Байер. «Фармацевти» не можуть перемогти впродовж 3-х матчів групи поспіль, здобувши в них один пункт. Чим завершиться протистояння команд, кожна з яких усе ще зберігає шанси на вихід з групи?

5. Астана – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Абсолютний дебютант групових турнірів Ліги чемпіонів Астана вже двічі продемонстрував, що на власному полі може дати бій будь-якому супернику. За підтримки рідних трибун «кочівники» відібрали очки в Галатарасая та мадридського Атлетіко, зігравши з цими командами унічию. Цього разу до Астани завітає лідера групи – Бенфіка. «Орли» виглядають дуже переконливо, вигравши 3 з 4-х матчів у власному квартеті. Чи стане португальський чемпіон першою командою, що перемогла в Астані?

6. ЦСКА (Москва) – Вольфсбург, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Московський ЦСКА переживає не найкращі часи. «Червоно-сині» пограли 3 матчі поспіль в усіх турнірах, опустившись на останнє місце у власній групі Ліги чемпіонів. Але усе ще можна виправити. Від ПСВ та Вольфсбурга, які поділяють 2-3 сходинки, «армійці» відстають усього на 2 очки. Що стосується «вовків», то їх можна назвати суто домашньою командою. «Зелено-білі» чергують домашні перемоги з виїзними поразками. Чи зуміють росіяни перемогти і повернутися в боротьбу за вихід з групи?

7. Ювентус – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Ювентус розпочав груповий турнір з 2-х перемог поспіль, обігравши в гостях і свого нинішнього суперника – Манчестер Сіті. Але 2 наступні поєдинки «стара синьйора» звела унічию, пропустивши вперед манкуніанців, які видали серію з 3-х перемог поспіль у групі. Нині головних претендентів на вихід до плей-офф в турнірній таблиці розділяє усього одне очко. Чи вдасться туринцям повернути лідерство, ще раз здолавши віце-чемпіонів Англії?

8. Борусія (Менхенгладбах) – Севілья, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 5 тур

Менхенгладбахська Борусія здобула лише 2 очки в 4-х турах групового турніру Ліги чемпіонів. «Жеребці» двічі зіграли унічию з Ювентусом, чого виявилося недостатньо, щоб піднятися вище останнього місця турнірної таблиці. На один пункт німців випереджає Севілья, з якою підопічні Люсьєна Фавре в 2-х заключних турах розіграють путівку до плей-офф Ліги Європи. В нинішньому календарному році менхенгладбахська Борусія та Севілья провели вже 3 офіційні матчі, в кожному з яких перемагали «норвіонці». Як буде цього разу?

9. Краснодар – Борусія (Дортмунд), Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Краснодар знаходиться у відмінній формі. «Бики» видали серію з 5-ти перемог в усіх турнірах, а не програють вже впродовж 11-ти поєдинків. В групі Ліги Європи «містяни» посідають 2-ге місце, 3-ма очками поступаючись своєму нинішньому супернику – дортмундській Борусії. «Чорно-жовті» за 4 тури втратили лише 2 очки і достроково оформили вихід до плей-офф. Питання лише в тому, з якого місця потраплять туди підопічні Томаса Тухеля. Чи здобудуть дортмундці сприятливий результат у Краснодарі?

10. Рубін – Сьон, Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Рубіну ніяк не вдається здобути свою першу перемогу в груповому турнірі Ліги Європи. Поки росіяни набрали лише 2 очки і знаходяться на останньому місці турнірної таблиці. Але навіть за таких умов шанси на вихід з групи у казанців ще залишаються. Їх наступний суперник – лідер квартету – Сьон. Швейцарці у групі «В» ще не програвали, тож підібралися дуже близько до продовження боротьби на стадії плей-офф. Чи зуміє Рубін пригальмувати несподіваного лідера?

11. Динамо (Мінськ) – Вікторія (Плзень), Ліга Європи, груповий турнір, 5 тур

Падіння мінського Динамо триває. В 4-х матчах групового турніру «біло-сині» не спромоглися набрати жодного очка, програвши усі свої поєдинки. Внаслідок цього, ще за 2 тури до фінішу мінчани втратили будь-які шанси на вихід з групи. Не набагато краще почуває себе і плзеньська Вікторія. Чехи обіграли білорусів у стартовому турі, після чого зазнали 3-х поразок поспіль, тож тепер лише диво може вивести їх у плей-офф. Чим завершиться протистояння 2-х аутсайдерів?

12. Газелек (Аяччо) – Генгам, Франція, Кубок ліги, 3 раунд

Усі проблеми, які переслідували Газелек на старті сезону – лишилися позаду. До гри проти Генгама представники Аяччо підходять в гарному настрої – вони видали серію з 4-х перемог поспіль. Виграв напередодні і Генгам, який таким чином перервав свою 4-матчеву серію без перемог. Нинішня гра стане дебютною для кожної з команд в Кубку ліги. Кому з суперників вдасться пробитися до 1/8 фіналу турніру?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 24 листопада. 

Ми у Viber!