0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 448 тиражу

До Вашої уваги анонс 448 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Бетис – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 12 тур

Останнім часом Бетис успішно виступає лише за межами рідного міста. Натомість кожен з 3-х попередніх домашніх поєдинків «зелено-білі» програли, що не дозволяє їм піднятися вище середини турнірної таблиці. Значно стабільніші результати демонструє мадридський Атлетико. «Матрацники» не програють впродовж 5-ти матчів Прімери, продовжуючи погоню за лідерами чемпіонату – Барселоною та мадридським Реалом. Чи зуміють підопічні Дієго Сімеоне здобути максимальний результат в Севільї?

2. Гранада – Атлетик (Більбао), Іспанія, 12 тур

Гранада продовжує розчаровувати власних прихильників. Після 4-х нічиїх поспіль, в минулому турі «насріди» знову програли, поступившись в гостях Райо Вальєкано. Таким чином, безвиграшна серія одного з головних аутсайдерів ліги сягнула позначки у 9 матчів. Цього разу Гранаді протистоятиме Атлетик з Більбао. Баски знаходяться у відмінній формі. Вони виграли 3 свої попередні матчі Прімери, впритул наблизившись до зони єврокубків. Чи під силу проблемній Гранаді скласти конкуренцію «левам»?

3. Сент-Етьєн – Марсель, Франція, 14 тур

Результати, які нині демонструє Сент-Етьєн, аж ніяк не назвеш стабільними. Команда чергує домашні перемоги з виїзними поразками, а в попередньому турі розгромно поступилася в гостях Ліону, після чого опустилася на 5-те місце таблиці. Ще гірші справи у Марселя. Після 2-х перемог поспіль здавалося, що «провоансальці» починають долати кризу, але програш у домашній грі з Ніццою продемонстрував, що проблем у «біло-блакитних» ще вистачає. Чи впорається Сент-Етьєн з середняком Ліги 1?

4. Ренн – Бордо, Франція, 14 тур

7-матчева безвиграшна серія Ренна лишилася в минулому. В попередньому турі «червоно-чорні» нарешті потішили своїх прихильників перемогою, обігравши в гостях Анжер. Таким чином підопічні Філіппа Монтаньє зупинили власне падіння і прагнуть закріпитися в середині таблиці. Лише на 3 очки від Ренна відстає Бордо. Більшість своїх залікових балів «жирондинці» набрали вдома, а от в гостях команда виглядає зовсім невиразно. Ренну впродовж 7-ми особистих зустрічей не вдається перемогти Бордо. Чи зміниться щось цього разу?

5. Дженоа – Сассуоло, Італія, 13 тур

Нічийна епідемія продовжує переслідувати Дженоа. «Грифони» розійшлися миром з 3-ма своїми попередніми суперниками, а взагалі не можуть виграти впродовж 4-х матчів Серії «А» поспіль. Ще трохи, і команда ризикує опинитися в зоні вильоту. Щоб цього не трапилося, «червоно-синім» потрібно перемагати Сассуоло. От тільки «чорно-зелені» нині виглядають як ніколи потужно. Підопічні Еусебіо Ді Франческо не програють і не пропускають впродовж 3-х матчів і знаходяться в групі лідерів. Чи зуміє Дженоа пригальмувати Сассуоло?

6. Аталанта – Торино, Італія, 13 тур

Успішний старт Аталанти лишився позаду. Нині бергамці особливою стабільністю не відзначаються. Приміром, в 2-х попередніх турах вони здобули лише одне очко і не забили жодного м’яча. У схожій ситуації знаходиться і Торино. От тільки криза, в якій опинилися «бики» - значно глибша. «Бордові» не перемагають впродовж 6-ти матчів поспіль, здобувши у них тільки 2 пункти. На власному полі Аталанта виграла в нинішньому сезоні 4 з 5-ти матчів, ще одного разу зігравши унічию. Чи здолають «чорно-сині» ще й Торино?

7. Карпі – К’єво, Італія, 13 тур

Уже зараз зрозуміло, що дебютанту Серії «А» Карпі буде дуже важко втриматися у найвищому дивізіоні італійського футболу. В попередніх 5-ти турах «б’янкороссі» спромоглися додати до свого активу усього одне очко і наразі посідають останнє місце турнірної таблиці. Не найкращі часи переживає і К’єво. «Віслюки» не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль і ризикують вже невдовзі опуститися в зону вильоту. Чим завершиться протистояння 2-х невдах нинішнього відрізку чемпіонату?

8. Тоттенхем – Вест Хем, Англія, 13 тур

До свого очного поєдинку Тоттенхем та Вест Хем підійшли перебуваючи у верхній частині турнірної таблиці та маючи однакову кількість очок у активі. Після поразки у стартовому турі «шпори» не програють вже впродовж 11-ти матчів. Приємно дивують і «молотобійці», які в 9-ти попередніх матчах лише одного разу йшли з поля переможеними. Обидва колективи ведуть боротьбу за місця в зоні єврокубків. Чим завершиться дербі 2-х лондонських клубів?

9. Герта – Хоффенхайм, Німеччина, 13 тур

Вже більше місяця в матчах Бундесліги Герта чергує перемоги з поразками. Але подібний графік поки не заважає берлінцям триматися в групі лідерів – на 4-му місці. Наступним суперником «старої дами» буде один з аутсайдерів чемпіонату – Хоффенхайм. «Синьо-білі» здобули лише одну перемогу в 12-ти турах і знаходяться на передостанньому місці турнірної таблиці. Здавалося б, фаворит очевидний. От тільки в 2-х попередніх матчах між цими суперниками сильнішим виявлявся Хоффенхайм. Чи вдасться Герті реваншуватися за ті поразки?

10. Ден Хааг – Вітесс, Нідерланди, 13 тур

Ден Хааг – одна з наймиролюбніших команд нідерландської Ерадивізі. Половину з усіх своїх матчів нинішнього сезону клуб з Гааги звів унічию. А от перемагають «зелено-жовті» не так часто, внаслідок чого знаходяться в нижній частині турнірної таблиці. Значно краще почуває себе Вітесс, який знаходиться неподалік від лідерів чемпіонату. Але 2 поразки в 3-х останніх турах погрішили шанси «жовто-чорних» в боротьбі за високі місця. Чого очікувати від двобою цих команд?

11. Спартак (Москва) – Краснодар, Росія, 16 тур

Після 2-х поспіль поразок в чемпіонаті, московський Спартак опустився на 6-те місце в турнірній таблиці. Не так давно обійшов «червоно-білих» і їх нинішній суперник – Краснодар. «Бики», які мають у своєму активі на очко більше, виглядають дуже переконливо. Вони виграли 5 попередніх матчів усіх турнірів, 3 з яких припали на Прем’єр-лігу. Чи вдасться нестабільному московському Спартаку перервати власну серію невдач у матчі проти краснодарців?

12. Сталь – Карпати, Україна, 15 тур

Лише 2 очки – таким скромним є доробок Сталі в 4-х попередніх турах чемпіонату. А востаннє перемагали дніпродзержинці ще наприкінці вересня. Покращити власне становище «сталевари» спробують у зустрічі з Карпатами, які знаходяться в середині турнірної таблиці. «Зелено-білі» демонструють значно переконливіші результати, програвши лише один поєдинок з останніх 4-х. В першому колі нинішнього чемпіонату львів’яни мінімально здолали Сталь. Якого результату слід очікувати цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 22 листопада. 

Ми у Viber!