0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 447 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал Мадрид – Барселона, Іспанія, 12 тур

До першого в нинішньому сезоні «ель-классіко» мадридський Реал підходить не в кращому настрої. У попередньому турі Ла-Ліги «вершкові» зазнали своєї першої поразки в чемпіонаті і ця невдача одразу коштувала їм лідерства, яке захопила Барселона. Нині каталонці випереджають мадридців на 3 очки, тож у випадку перемоги на «Сантьяго Бернабеу» всерйоз заявлять про свої претензії на черговий чемпіонський титул. До того ж, в цій грі, за інформацією іспанських медіа, Луїс Енріке знову зможе розраховувати на свою головну зірку – Ліонеля Мессі, який вже відновився після травми. Яким буде повернення геніального аргентинця?

2. Реал Сосьєдад – Севілья, Іспанія, 12 тур

Сосьєдад після виїзної поразки від Лас-Пальмаса, яка стала для команди вже 6-ою в нинішньому сезоні Прімери, розпрощався з Девідом Мойесом. Замість шотландця басків очолив Еусебіо Саркістан, попереднім місцем роботи якого була Барселона-Б. Дебютуватиме новий наставник сан-себастьянців поєдинком із Севільєю, яка в свій кращий день може подужати будь-якого опонента, в чому нещодавно переконались Барселона та мадридський Реал. От тільки на виїзді андалусці, відверто, не вражають, не вигравши ще жодного з 5-ти гостьових матчів. Чи до снаги Коноплянці та компанії перервати безвиграшну виїзну серію в дуелі із Сосьєдадом, на який, схоже, очікують серйозні зміни?

3. Депортіво – Сельта, Іспанія, 12 тур

Депортіво видав прекрасний старт сезону і певний час був навіть серед лідерів Ла-Ліги, але в жовтні втратив форму. Безвиграшна серія ла-корунців у чемпіонаті нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких завершились миром. Не надто стабільно останнім часом виглядає і Сельта. Команда з Віго продовжує претендувати на місце в топ-четвірці, але в попередньому турі зазнала ганебної домашньої поразки від Валенсії – 1:5. Реабілітуватися за те фіаско «небесно-блакитні» спробують у виїзному протистоянні з Депортіво, який перемагають ось уже 3 матчі поспіль. Чи варто очікувати на чергову перемогу Сельти в дербі Галісії, чи все ж підопічні Віктора Санчеса здивують амбітний сусідів?

4. Вест Бромвіч – Арсенал, Англія, 13 тур

Арсенал дещо пригальмував. Спершу «каноніри» зазнали розгромної поразки в Мюнхені від тамтешньої Баварії – 1:5, поставивши під великий сумнів свій вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, після чого перервалася 5-матчева переможна серія лондонців у чемпіонаті – команда Арсена Венгера розійшлася миром із Тоттенхемом у дербі Північного Лондону. Повернутися на шлях перемог Арсенал налаштований у виїзному протистоянні з Вест Бромвічем, який незмінно переграє ось уже 3 матчі поспіль. Втім, «дрозди» - горішок достатньо міцний, розкусити який не так уже й легко. Чи вдасться впертій команді Тоні П’юлісса продовжити смугу невдач лондонського клубу?

5. Саутгемптон – Сток Сіті, Англія, 13 тур

Саутгемптон, наче локомотив, стартував повільно, але коли вже розігнався, просто так не зупиниться. «Святі» в рамках Прем’єр-Ліги не програють уже 6-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Серед жертв команди Рональда Кумана – Челсі, Суонсі, Борнмут і Сандерленд. Прекрасну форму набрав і Сток, який в 7-ми попередніх турах зазнав лише однієї поразки. Зачепитися за очки «гончарі» спробують і на «Сент-Мерріс». Хоча б з огляду на те, що із 7-ми останніх матчів проти Саутгемптона у всіх турнірах програли лише один. Чи вдасться «святим» подужати такого опонента?

6. Ньюкасл – Лестер, Англія, 13 тур

Лестер продовжує феєрити. У 12-ти турах чемпіонату «лиси» зазнали лише однієї поразки при 7-ми перемогах і 4-ох нічиїх. Як наслідок, команда Клаудіо Раньєрі достатньо комфортно почувається в топ-четвірці, відстаючи від лідируючого МанСіті лише на 1 пункт. Зупинити Лестер спробує Ньюкасл. «Сороки» в нинішньому сезоні особливою стабільністю не вирізняються, але останнім часом дещо підтягнули свою гру, здобувши в 4-ох попередніх турах одразу 2 перемоги. Чи стануть підопічні Стіва Макларена черговим обідом для хитрих «лисів» Раньєрі?

7. Айнтрахт – Байер, Німеччина, 13 тур

У нинішньому сезоні Байер втратив стабільність, поставивши під сумнів своє місце в топ-четвірці. У 5-ти попередніх турах леверкузенці здобули лише одну перемогу, а 2 останні матчі взагалі програли. Реабілітуватися за ці невдачі «фармацевти» сподіваються у Франкфурті, але місцевий Айнтрахт – суперник не з простих. «Банкіри» не пропускають вже 2 матчі поспіль, а нещодавно відібрали очки в самої Баварії – 0:0. Чи по зубам кульгаючому Байеру такий опонент?

8. Кельн – Майнц, Німеччина, 13 тур

У попередньому турі Кельн сенсаційно подужав на виїзді леверкузенський Байер, підібравшись до топ-четвірки на відстань у 2 очки. Зупинятися «козли» не збираються, тож у зустрічі з Майнцом також налаштовуються на перемогу. От тільки зробити це буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що з 5-ти останніх дуелей проти «карнавальників» Кельн виграв лише одну. Що очікувати від команд цього разу?

9. Монпельє – Реймс, Франція, 14 тур

Монпельє видав ганебний старт сезону. У 7-ми турах Ліги 1 «паладіни» зазнали 6-ти поразок при одній нічиїй і, здавалося, далі буде тільки гірше. Але несподівано «еро» взялися за голову. З 6-ти попередніх матчів чемпіонату команда Роллана Курбіса програла лише один при 3-ох перемогах і 2-ох нічиїх, залишивши зону вильоту. Наступний суперник –Реймс, який, навпаки, після блискучого старту занурився в глибоку кризу. І 5-ть поразок поспіль – найкраще тому підтвердження. Чи буде 6-та в Монпельє?

10. Труа – Лілль, Франція, 14 тур

Труа – єдина команда Ліги 1, яка в нинішньому сезоні ще не вигравала. Як наслідок, шампанці з 4 очками міцно застрягли на останньому місці в турнірній таблиці. Головне проблема – беззуба атака, яка в 13-ти турах спромоглася лише на 6 голів. І це – найгірший показник чемпіонату, поліпшити який в протистоянні з Ліллем буде надзвичайно складно, адже «доги» за надійністю оборони займають 2-ге місце в Лізі 1 слідом за ПСЖ. На що поставити в цій дуелі?

11. Ювентус – Мілан, Італія, 13 тур

Ще рік тому перемога Ювентуса над Міланом, та ще й вдома, жодних сумнівів не викликала би. Але часи змінилися. Туринці втратили стабільність, відстаючи від лідерів Серії «А», а нині це Фіорентина та Інтер, уже на 9 очок. Щоправда, 2 останні матчі чемпіонату «стара синьйора» виграла, тож до зустрічі із «червоно-чорними» підходить у хорошій формі. Чи вдасться команді Сініши Міхайловіча зупинити переможну ходу Ювентуса, який, схоже, помалу набирає оберти?

12. Спортінг Лісабон – Бенфіка,  Кубок Португалії, 1/16 фіналу

Спортінг під орудою Жерже Жезуша, який, до слова, ще не так давно очолював Бенфіку, перетворився на головного фаворита чемпіонської гонки в Португалії. На внутрішній арені «леви» змітають всіх на своєму шляху, а нещодавно зробили те, що їм не вдавалося ось уже 3 роки - . подужали Бенфіку в матчі чемпіонату – 3:0. Причому, «біло-зелені» розгромили сусідів по місту в їхньому лігві. Чи здатні «орли» на реванш у поєдинку Кубка?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 21 листопада.

Ми у Viber!