0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 446 тиражу

До вашої уваги анонс 446 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Словенія – Україна, плей-офф чемпіонату Європи-2016

В першому матчі між цими командами збірна України здобула впевнену перемогу над словенцями – 2:0. Подібний результат дозволяє «жовто-синім» із впевненістю дивитися у майбутнє. От лише не слід забувати, що 2 роки тому підопічні Михайла Фоменка перемогли у плей-офф відбору на Мундіаль Францію з таким же рахунком, після чого розгромно поступилися в гостях. Звісно, Словенія – не Франція, але розслаблятися не можна в будь-якому разі. Чи зуміють українці ще раз довести свою перевагу над командою Сречко Катанеца?

2. Данія – Швеція, плей-офф чемпіонату Європи-2016

В гостях збірна Данії поступилася шведам – 1:2. Але єдиний гол, забитий «бандою Ольсена» на власному полі, може все змінити. Проблема лише в тому, що «червоно-білі» знаходяться не в найкращій формі. Їхня безвиграшна серія становить вже 5 матчів. А от «синьо-жовті» навпаки – виграли 3 свої попередні поєдинки. За останні роки ці суперники зустрічалися в Копенгагені тричі, і кожного разу сильнішими виявлялися господарі поля. Чи під силу данцям і цього разу відсвяткувати перемогу?

3. Англія – Франція, товариський матч

Вражаюча 15-матчева безпрограшна серія збірної Англії лишилася в минулому. Перервати її зуміла Іспанія, яка засмутила «трьох левів» кілька днів тому. Тепер підопічні Роя Ходжсона поміряються силами зі ще одним грандом європейського футболу – Францією. «Триколірні» потрапили на Євро-2016 на правах господарів, тож вже більше року проводять лише товариські поєдинки. 5 попередніх з них завершилося на користь команди Дідьє Дешама. Чи зупинить Англія переможну ходу французів?

4. Бельгія – Іспанія, товариський матч

Переконливо вигравши власну групу відбору на Євро-2016, збірна Бельгії і в товариських поєдинках продовжила тішити власних прихильників. Минулої п’ятниці «червоні дияволи» на власному полі не залишили жодних шансів збірній Італії. Тепер вони зустрінуться з діючими чемпіонами Європи – іспанцями. «Червона фурія» видала серію з 7-ми перемог поспіль і не збирається на цьому зупинятися. Чим завершиться протистояння суперників, кожен з яких знаходиться у відмінній формі?

5. Польща – Чехія, товариський матч

Збірна Польщі не програє в 4-х матчах, вигравши 3 з цих поєдинків. Уже після закінчення відбору на Євро, поляки на власному полі розібралися з Ісландією в товариській зустрічі. Не менш переконливі результати демонструє і збірна Чехії. Підопічні Павела Врби виграли 4 з 5-ти останніх своїх поєдинків. Зокрема, кілька днів тому вони розгромили на власному полі Сербію в контрольній зустрічі. Чим завершиться протистояння 2-х учасників фінальної частини майбутнього чемпіонату Європи?

6. Австрія – Швейцарія, товариський матч

Уже дуже давно збірна Австрії не демонструвала настільки переконливі результати, як нині. Увесь відбірний цикл на Євро-2016 «червоно-білі» завершили без єдиної поразки, втративши лише 2 очки в 10-ти поєдинках. Цілком можуть бути задоволеними своїм виступом у відборі і швейцарці, які фінішували 2-ми у власній групі вслід за Англією. Щоправда, кілька днів тому підопічні Владіміра Петковіча програли, поступившись в гостях Словаччині. Наскільки успішним буде візит швейцарців до Відня?

7. Колумбія – Аргентина, відбір чемпіонату світу-2018

Після перемоги в стартовому матчі відбору, у 2-х наступних виїзних поєдинках збірна Колумбії додала до свого активу усього одне очко, тож знаходиться лише в середині таблиці. Ще гірші справи у збірної Аргентини. Віце-чемпіони світу є однією з 2-х збірних Південної Америки, які в нинішньому відборі ще не вигравали. Хоча в минулому турі «біло-блакитні» поділили очки з Бразилією. Чи зуміють підопічні Херардо Мартіно з 4-ї спроби здобути свою першу перемогу в турнірі?

8. Уругвай – Чилі, відбір чемпіонату світу-2018

Обидві збірні непогано розпочали відбір на чемпіонат світу 2018-го року. Уругвай стартував з 2-х перемог поспіль, лише в минулому турі поступившись Еквадору. А от Чилі й надалі залишається без поразок. Втративши усього 2 очки, «ла роха» посідає 2-ге місце таблиці. Востаннє ці суперники зустрічалися влітку нинішнього року в 1/4 фіналу Кубка Америки. Тоді сильнішими були чилійці. Чи зміниться щось цього разу?

9. Венесуела – Еквадор, відбір чемпіонату світу-2018

Аутсайдер південноамериканського відбору прийматиме лідера. Збірна Венесуели переживає серйозну кризу. «Гранатові» не перемагають вже впродовж 7-ми матчів різних змагань, лише одного разу за цей час зігравши унічию. Інша річ – Еквадор. «Триколірні» не втомлюються усіх дивувати. Команда здобула 3 перемоги поспіль на старті відбору на Мундіаль і одноосібно очолює турнірну таблицю групи Південної Америки. Чи під силу Венесуелі створити проблеми лідеру?

10. Хорватія (до 21) – Іспанія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Хорватії з 4-х перемог розпочала відбір на Євро-2017. Але попереду у «картатих» - найважче випробування. Вони зіграють з іншим фаворитом групи – Іспанією. Наразі «фурія роха» відстає від хорватів на 2 очки, посідаючи 2-ге місце турнірної таблиці. Місяць тому іспанці оступилися в домашньому матчі проти Швеції, зігравши з цим суперником унічию. Чи втримаються «картаті» на вершині після побачення з іспанською «молодіжкою»?

11. Уельс (до 21) – Румунія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Для молодіжної збірної Уельсу нинішній відбір поки складається дуже успішно. В 4-х матчах групи «Е» валлійці здобули 3 перемоги, ще один матч завершивши унічию. Подібні результати дозволяють «маленьким драконам» очолювати турнірну таблицю. Значно менш стабільно виступає поки румунська «молодіжка». «Триколірні» встигли виграти 3 поєдинки, але програти ще 2, посідаючи 3-тє місце. У кого більше шансів у цьому протистоянні?

12. Північна Ірландія (до 21) – Україна (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжні збірні Північної Ірландії та України – головні аутсайдери групи «С» відбору на Євро-2017. Обидві команди мають у своєму активі усього по одному очку і поділяють останні рядки турнірної таблиці. Але якщо такий виступ «зелено-білих» мало кого дивує, то українців незвично бачити в числі головних невдах. Своє перше і поки єдине очко підопічні Сергія Ковальця здобули в нещодавньому виїзному матчі проти Шотландії. Чи зможуть «жовто-сині» відсвяткувати свою першу перемогу у відборі?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.40 вівторка, 17 листопада.

Ми у Viber!