0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 445 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Словенія, плей-офф Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Україна 5-ть разів грала дуелі плей-офф, але не виграла жодної. Одним з кривдників «синьо-жовтих» була Словенія, яка 16-ть років тому зачинила перед українцями двері на ЄВРО-2000. Як і тоді, нині балканську збірну очолює Сречко Катанец, тож «хлопці» всерйоз налаштовані знову подужати України. Статистика очних дуелей говорить на користь словенців, які з 4-ох матчів проти «синьо-жовтих» не програли жодної - 2 перемоги та 2 нічиї. До того ж, з 4-ох плей-офф балканці виграли 3. Чи вдасться команді Михайла Фоменка переписати історію, помстившись Словенії за попередні невдачі?

2. Швеція – Данія, плей-офф Чемпіонату Європи – 2016

Відбір збірні Швеції та Данії провели не кращим чином, тож тепер у скандинавській битві вирішать хто з них більш гідний путівки на ЄВРО – 2016. Шведи, зважаючи на господарський статус і присутність Златана Ібрагімовіча в своєму складі, виглядають фаворитами зустрічі, але подужати данців їм не вдається ось уже 15-ть років поспіль, а це – 7 матчів, 4-ри з яких були програні. Чи до снаги команді Еріка Хамрена перервати безвиграшну серію в дуелях з «бандою Ольссона»?

3. Угорщина – Норвегія, плей-офф Чемпіонату Європи – 2016

У першому матчі, який відбувся в четвер, Норвегія, відверто, розчарувала. «Вікінги» були малоефективні в атаці і неодноразово помилялися в обороні. Як наслідок, домашня поразка 0:1, після якої шанси скандинавів на вихід на ЄВРО-2016 впали до мінімуму. Чи все ж норвежців рано списувати з рахунків?  

4. Македонія (до 21) – Франція (до 21), відбір Чемпіонату Європи – 2017 (до 21)

Битва за 2-ге місце у групі 3. Після 3-ох турів обидві збірні мають по 6 очок, тож в очній дуелі визначать хто з них кинеться навздогін за ісландцями, які втекли у відрив. Попри виїзний статус, французи – фаворити зустрічі, однак недооцінювати македонців не варто. В нинішньому відборі балканці вже встигли зіпсувати настрій достатньо міцним Україні та Північній Ірландії. Чи вдасться «червоним левам» здивувати і «півнів»?

5. Сан-Марино (до 21) – Естонія (до 21), відбір Чемпіонату Європи – 2017 (до 21)

Протистояння головних невдах у групі 6. Збірні Сан-Марино та Естонії не лише досі без перемог, а навіть не спромоглися забити у відборі бодай один м’яч. Очна дуель в першому колі, яка відбулася в Естонії, завершилася невиразною нульовою нічиєю. Чи вдасться комусь відзначитися цього разу, чи знову все завершиться безгольовим миром?

6. Україна (до 19) – Туреччина (до 19), відбір Чемпіонату Європи – 2011 (до 19), еліт-раунд, нейтральне поле

У стартовому матчі відбору збірна України (до 19) не залишила жодних шансів одноліткам з Азербайджану – 4:0 і тепер до побачення з Туреччиною підходить у статусі лідера квартету. Ще одна «вікторія» - і «синьо-жовті», фактично, гарантують собі вихід із групи. От тільки турки без бою не здадуться і, поза сумнівом, зроблять все від себе залежне, щоб, як мінімум, не програти. У кого більше шансів у цій дуелі?

7. Алавес – Жирона, Іспанія, Сегунда, 13 тур

У минулому сезоні Жирона однією ногою була вже в Прімері, але в останній момент втратила свій шанс. У нинішньому чемпіонаті каталонці, ніби за інерцією після тої невдачі, продовжують розчаровувати. У 12-ти турах «біло-червоні» спромоглися лише на 3 перемоги, але, що цікаво, всі вони були здобуті на виїзді. На що очікувати від Жирони в гостьовій дуелі з Алавесом, який, навпаки, більшість своїх очок набрав у домашніх матчах?

8. Альбасете – Тенерифе, Іспанія, Сегунда, 13 тур

Після 3-ох поспіль поразок Альбасете прийшов до тями. «Завідний сир» не програє вже 3 тури – 2 перемоги та нічия, тому до протистояння з Тенерифе підходить у прекрасному настрої. У 3-ох попередніх очних дуелях між командами незмінно перемагали канарці. Чи вдасться Альбасете взяти реванш за останні невдачі?

9. Леганес – Алькоркон, Іспанія, Сегунда, 13 тур

Алькоркон видав прекрасний старт, але далі команду залихоманило. У 8-ми попередніх турах «жовті» здобули лише 2 перемоги, випавши з групи лідерів. Не часто тішить звитягами своїх прихильників і Леганес, який лідирує в Сегунді… за кількістю нічиїх. Команда з передмістя Мадрида в нинішньому сезоні вже 8 разів знаходила компроміси у матчах чемпіонату. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

10. Луго – Ельче, Іспанія, Сегунда, 13 тур

Луго стартував не кращим чином, але 3 перемоги в 4-ох останніх турах дозволили команді увірватися в топ-6 і зупинятися вона не збирається. Зовсім поруч знаходиться і Ельче, яке не приховує своїх амбіцій повернутися до Прімери. От тільки стабільності «біло-зеленим» ще дуже бракує. Як наслідок, підопічні Рубена Барахи чергують видовищні перемоги з незрозумілими поразками. На що очікувати від них у виїзній дуелі проти міцного Луго?

11. Льягостера – Нумансія, Іспанія, Сегунда, 13 тур

Льягостера стрімко летить у прірву. Каталонці програли 3 матчі поспіль, в яких пропустили 9 м’ячів. Як наслідок, команда опинилася в зоні вильоту. І вибратися звідти буде дуже не просто. Чого не скажеш про Нумансію, яка в нинішньому сезоні здатна зіпсувати настрій будь-якому опоненту. У 12-ти турах «червоні» зазнали лише 2-ох поразок, а від лідера чемпіонату відстають всього на 4 очки. Чи вдасться гостям підтвердити статус фаворита в Льягостері?

12. Альмерія – Понферрадіна, Іспанія, Сегунда, 13 тур

Альмерія, яка ще не так давно феєрила в Прімері, нині бовтається на самісінькому дні Сегунди. «Червоно-білі» в рамках чемпіонату не можуть перемогти вже 9-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи вдасться команді перервати свою безвиграшну серію в домашній дуелі з Понферрадіною, яка не знає гіркоти поразок ось уже 5-ть турів?  

Зробити свої ставки Ви до 18.55 суботи, 14 листопада.

Ми у Viber!