0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 444 тиражу

До Вашої уваги анонс 444 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Норвегія – Угорщина, плей-офф чемпіонату Європи-2016

Збірна Норвегії до останнього туру всерйоз претендувала на прямий вихід до фінального турніру Євро-2016. Але поразка від Італії перекреслила усі сподівання скандинавів. Тепер підопічні Пьєра-Матіаса Хегмо зустрінуться на стадії плей-офф з Угорщиною. «Червоно-біло-зелені» востаннє потрапляли до фінальної частини Євро ще в далекому 1972 році. Чи зуміють угорці здобути сприятливий для себе результат у Осло?

2. Боснія і Герцеговина – Ірландія, плей-офф чемпіонату Європи-2016

Завдяки 3-м поспіль перемогам на фініші відбору у власній групі, збірна Боснії і Герцеговини гарантувала собі 3-тє підсумкове місце і здобула можливість посперечатися за вихід на Євро у плей-офф. Суперниками «синьо-жовтих» стануть непоступливі ірландці. 4 роки тому «зелена армія» вже виступала у фінальному турнірі чемпіонату Європи і нині хоче повторити те досягнення. Чи під силу Боснії і Герцеговині відсвяткувати перемогу в цій грі?

3. Франція – Німеччина, товариський матч

Восени нинішнього року господарі майбутнього Євро французи провели 4 товариські поєдинки, кожен з яких завершувався на користь «триколірних». Але нинішній їх суперник – значно серйозніший за попередніх. Збірна Німеччини – діючий чемпіон світу, який без особливих проблем гарантував собі вихід на Євро. Востаннє ці команди зустрічалися між собою в 1/4 фіналу чемпіонату світу в Бразилії. Тоді сильнішим виявився «бундестім». Чи вдасться збірній Франції взяти реванш?

4. Бельгія – Італія, товариський матч

Збірна Бельгії – одна з найперспективніших команд Європи, яка посідає 3-тє місце в рейтингу ФІФА. Завдяки серії з 4-х перемог поспіль на фініші, «червоні дияволи» без проблем виграли власну групу відбору на Євро. Ще раз перевірити свій потенціал бельгійці зможуть в спарингу з командою Італії. «Скуадра адзурра» також фінішувала першою у своїй відбірній групі. Підопічні Антоніо Конте пройшли увесь відбірний цикл без єдиної поразки. Чим завершиться ця дуель?

5. Уельс – Нідерланди, товариський матч

Збірна Уельсу видала відмінний сезон. «Дракони» посіли 2-ге місце у власній відбірній групі, вперше у своїй історії здобувши путівку до фінальної частини Євро-2016. Вже у статусі учасника фінальної частини чемпіонату Європи валлійці зустрінуться з Нідерландами. «Помаранчеві» жахливо провели попередній відбір. Підопічні Данні Блінда фінішували лише 4-ми у своїй групі, вперше з 1984 року не кваліфікувавшись на Євро. Чи зуміють Нідерланди хоч частково реабілітуватися, здолавши в гостях «драконів»?

6. Словаччина – Швейцарія, товариський матч

Збірна Словаччини дещо пригальмувала наприкінці відбору на Євро-2016. Та все ж очок, здобутих раніше, «біло-синім» вистачило, щоб фінішувати 2-ми і потрапити до фіналу змагань. 2-ге місце у своїй групі посіла і збірна Швейцарії. «Червоно-білі» знаходяться в непоганій формі, про що свідчать 5 перемог в 6-ти попередніх матчах команди. Чим завершиться контрольний поєдинок за участю 2-х майбутніх учасників фінальної частини чемпіонату Європи у Франції?

7. Аргентина – Бразилія, відбір чемпіонату світу-2018

Аргентинці провалили старт відбору на чемпіонат світу-2018. У 2-х перших турах фіналісти попереднього Мундіалю здобули лише одне очко, опинившись в нижній частині турнірної таблиці. Тепер підопічні Херардо Мартіно зіграють зі своїм найпринциповішим суперником – Бразилією. «Пентакампеони» наразі також далекі від своїх найкращих кондицій. В першому турі вони поступилися Чилі, лише після цього обігравши Венесуелу. Чи вдасться збірній Аргентини забути про попередні негаразди і здолати грізного суперника?

8. Еквадор – Уругвай, відбір чемпіонату світу-2018

Після 2-х турів збірні Еквадору та Уругваю очолюють турнірну таблицю відбору на чемпіонат світу 2018 року. Особливо незвично бачити серед лідерів «триколірних». Еквадорці встигли створити сенсацію, здолавши на виїзді Аргентину. Не встояла під їх натиском і Болівія. Максимальну кількість очок у своєму активі має і Уругвай, який обіграв усе ту ж Болівію і розгромив Колумбію. Чи вдасться одній із команд продовжити свою переможну ходу?

9. Болівія – Венесуела, відбір чемпіонату світу-2018

Збірна Болівії переживає непрості часи. В пасиві «зелених» - 5 поразок поспіль в усіх змаганнях. 2 з цих невдач припадають на відбір до Мундіалю 2018-го року, тож останнє місце болівійців у турнірній таблиці нікого не дивує. Не здобувала ще очок в нинішній кваліфікації на чемпіонат світу і збірна Венесуели. Щоправда, «гранатові» мають кращу різницю м’ячів, за якою і випереджають болівійців. Хто виявиться сильнішим у битві головних аутсайдерів?

10. Перу – Парагвай, відбір чемпіонату світу-2018

Після успішно проведеного цьогорічного Кубка Америки, на якому збірна Перу фінішувала 3-ю, далі «біло-червоні» серйозно збавили оберти. Відбір на Мундіаль вони розпочали з 2-х поразок поспіль і тепер знаходяться в числі аутсайдерів. Значно стабільніше і впевненіше почувається збірна Парагваю. В активі «гуарані» - 4 очки і 4-те місце турнірної таблиці. Щоправда, на вже згаданому Кубку Америки-2015 Перу здолало Парагвай в матчі за 3-тє місце. Чи виступлять «гуарані» краще цього разу?

11. Сербія (до 21) – Італія (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Цього літа молодіжна збірна Сербії досягла найкращого результату в своїй історії, ставши чемпіоном світу серед команд до 21-го року. У відмінному стилі «білі орли» розпочали і відбір на молодіжне Євро-2017 – 3 перемоги в такій же кількості матчів. Але й італійська «молодіжка» намагається не відставати, маючи аналогічні показники та поділяючи лідерство із сербами. Обидві збірні не лише не втрачали очок, але й не пропускали у нинішньому відборі. Чим завершиться їх особисте протистояння?

12. Шотландія (до 21) – Україна (до 21), відбір чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Після перемоги в стартовому турі відбору на Євро-2017 до 21-го року, в наступних 2-х матчах молодіжна збірна Шотландії здобула лише одне очко, опустившись на 4-те місце турнірної таблиці. Ще гірше почувається українська молодіжка. Підопічні Сергія Ковальця розпочали нинішній відбірний цикл з 3-х поразок поспіль і перебувають на останній сходинці. Чи вдасться «жовто-блакитним» набрати свої перші очки в турнірі у виїзному матчі проти шотландців?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 четверга, 12 листопада. 

Ми у Viber!