0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 442 тиражу

До Вашої уваги анонс 442 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сток Сіті – Челсі, Англія, 12 тур

Сток Сіті не вражає. Після серії успішних поєдинків, «гончари» здобули лише очко в 2-х попередніх турах чемпіонату. Але й за таких умов, вони випереджають на 2 пункти в турнірній таблиці Челсі, який виглядає просто жахливо. Наприкінці жовтня ці ж суперники, також в Сток-он-Тренті, зустрічалися між собою в рамках 4-го раунду Кубка ліги. Тоді в серії післяматчевих пенальті сильнішими виявилися «гончари». Чи зуміють підопічні Жозе Моуріньо реваншуватися за нещодавню невдачу?

2. Вест Хем – Евертон, Англія, 12 тур

Ефектна 7-матчева безпрограшна серія Вест Хема підійшла до завершення. В минулому турі «молотобійці» несподівано поступилися в гостях Уотфорду, хоча й продовжують знаходиться неподалік від групи лідерів. А от у Евертона – все навпаки. Мерсисайдці тривалий час не могли перемогти, лише минулих вихідних здолавши одного з аутсайдерів – Сандерленд. 6 попередніх поєдинків між Вест Хемом та Евертоном в рамках Прем’єр-ліги незмінно завершувалися на користь «ірисок». Чи до снаги «молотобійцям» перервати цю неприємну для себе традицію?

3. Сандерленд – Саутгемптон, Англія, 12 тур

Вже традиційно, Сандерленд вирішує своє звичне завдання – збереження прописки у Прем’єр-лізі. В 11-ти турах «чорні коти» здобули лише одну перемогу, опинившись на передостанньому місці турнірної таблиці. Значно впевненіше почуває себе Саутгемптон. «Святі» не програють впродовж 8-ми матчів усіх турнірів і не збираються на цьому зупинятися. Чи вдасться підопічним Рональда Кумана обіграти в гостях одного з головних аутсайдерів ліги?

4. Норвіч – Суонсі, Англія, 12 тур

Норвіч серйозно лихоманить. Дебютантові Прем’єр-ліги не вдається перемогти вже 6 матчів поспіль, програвши 4 останні з цих поєдинків. Ще одна невдача може відкинути «канарок» в зону вильоту. Щоб цього не сталося, Норвічу потрібно перемагати Суонсі. «Лебеді» також переживають кризу. В їх активі лише одна перемога в 7-ми попередніх турах. Чи зуміє Норвіч зупинити своє падіння, здобувши максимальний результат в зустрічі з валлійцями?

5. Фулхем – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 16 тур

Поступившись в гостях Барнлі в матчі минулого туру, Фулхем перервав власну 5-матчеву безпрограшну серію. «Дачники» знаходяться в середині турнірної таблиці, хоча й не проти піднятися вище. Далеко не все гаразд і у Бірмінгема. Якщо ще не так давно «синіх» вважали реальними претендентами на підвищення в класі, то після того, як команда здобула лише очко в 3-х попередніх турах, в цьому почали виникати сумніви. Чим завершиться візит Бірмінгема до столиці Англії?

6. Вулверхемптон – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 16 тур

Криза, у якій опинився Вулверхемптон, ніяк не закінчиться. В попередніх 5-ти матчах «вовки» здобули лише одну перемогу, програвши 4 інші поєдинки. Звісно, ні на які серйозні позиції з подібними результатами розраховувати не доводиться. Інша річ – Бернлі. «Бордові» з усіх сил намагаються повернутися до Прем’єр-ліги, звідки вилетіли минулої весни. Нині Бернлі не програє вже впродовж 6-ти матчів поспіль і знаходиться на 2-му місці в Чемпіоншипі. Чи зуміє нестабільний Вулверхемптон нав’язати боротьбу одному з фаворитів змагань?

7. Майнц – Вольфсбург, Німеччина, 12 тур

Майнцу ніяк не вдається знайти свою гру. В 3-х попередніх турах «карнавальники» додали до власного активу усього одне очко. Якщо найближчим часом команда не покращить свої результати, то ризикує скотитися в кінець турнірної таблиці. А от Вольфсбург, як і торік, знову веде боротьбу за місце в Лізі чемпіонів. «Вовки» можуть похвалитися 3-ма перемогами в Бундеслізі поспіль і 3-ю сходинкою таблиці. Чи продовжиться переможна хода Вольфсбурга у Майнці?

8. Дармштадт – Гамбург, Німеччина, 12 тур

Вже більше місяця Дармштадт чергує перемоги з поразками. Такий графік є доволі непоганим для дебютанта першої Бундесліги і дозволяє «ліліям» утримуватися ближче до середини турнірної таблиці, ніж до зони вильоту. Цього разу Дармштадт поміряється силами з Гамбургом, який переживає не кращі часи. «Динозаври» виграли лише один раз у 5-ти останніх турах, хоча поки усе ще продовжують перебувати в числі середняків. Чи під силу Дармштадту скористатися проблемами Гамбурга?

9. Сельта – Валенсія, Іспанія, 11 тур

Не зважаючи ні на що, Сельта продовжує утримуватися в числі лідерів Прімери. В передостанньому турі «кельти» зазнали першої в сезоні поразки, але минулого тижня знову повернулися на шлях перемог, здолавши в гостях Реал Сосьєдад. Ще одним серйозним випробуванням для футболістів з Віго стане зустріч із Валенсією. «Кажани» успішно проводять домашні матчі, а от на виїзді програвали в кожному з 3-х попередніх поєдинків чемпіонату. Чи вдасться підопічним Нуну Ешпіріту Санту відібрати очки у Сельти?   

10. Леванте – Депортиво, Іспанія, 11 тур

3 поразки в чемпіонаті поспіль призвели до того, що Леванте опинилося на останньому місці турнірної таблиці Прімери. Перервати власну смугу невдач «жабенята» спробують у протистоянні з Депортиво. «Біло-блакитні» останнім часом також не вражають. Вони не можуть виграти вже впродовж 4-х турів, хоча за цей час програли тільки один раз. Депротиво – наймиролюбніша команда Прімери. 5 з 10-ти своїх поєдинків вона звела унічию. Чи визначать суперники сильнішого у Валенсії?

11. Ейбар – Хетафе, Іспанія, 11 тур

Нинішній сезон поки складається для Ейбара значно успішніше, ніж попередній. В 10-ти турах «зброярі» зазнали лише 2-х поразок і, несподівано для всіх, знаходяться в зоні єврокубків. Значно скромніші результати демонструє Хетафе. «Сині» програли 2 попередні свої матчі, скотившись в нижню частину таблиці. Особливо невдало команда з передмістя Мадрида проводить виїзні поєдинки, в яких з початку чемпіонату спромоглася здобути усього одне очко. Чи зуміє Ейбар засмутити «синіх»?

12. Малага – Бетис, Іспанія, 11 тур

Малага з усіх сил намагається вибратися з нижньої частини турнірної таблиці. Але нестабільні результати поки не дозволяють «анчоусам» це зробити. За перемогою команда неодмінно програє свій наступний матч, тож її відрив від зони вильоту становить усього 2 очки. Аж ніяк не вражає своїми результатами і Бетис. В 3-х попередніх турах «зелено-білі» здобули тільки одне очко, опускаючись усе нижче. В попередньому чемпіонаті Малага двічі була сильнішою за Бетис. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.26 суботи, 7 листопада. 

Ми у Viber!