0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 441 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сент-Етьєн – Дніпро, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому Дніпро приймав Сент-Етьєн вдома, але за порожніх трибун так і не знайшов протидії «зеленим», зазнавши мінімальної поразки – 0:1. Ця невдача може дорого коштувати «дніпрянам», адже тепер на них чекає вояж до Франції, де грати, традиційно, не просто. Завдання мінімум, яке стоїть перед підопічними Мирона Маркевича, не програти. Інакше шанси на вихід у плей-офф впадуть до мінімуму. Чи вдасться «дніпрянам» взяти реванш у непоступливої команди Крістофа Галтьє?

2. Русенборг – Лаціо, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Після 3-ох турів групового етапу в активі Русенборга лише 1 очко. Щоб зберегти шанси в боротьбі за путівку до плей-офф, трондхеймцям потрібно неодмінно перемагати. От тільки Лаціо в нинішньому розіграші Ліги Європи ще не програвав – 2 перемоги та нічия. Щоправда, нині «орли» виглядають не так впевнено, як раніше, зазнавши в чемпіонаті Італії 2-ох поразок поспіль. Чи вдасться римлянам реабілітуватися за останні невдачі в Норвегії?

3. Рубін – Ліверпуль, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Під орудою Юргена Клоппа Ліверпуль не міг перемогти 3 матчі поспіль, які завершилися внічию. Серед них – і домашній поєдинок проти Рубіну. Однак, «червоні», схоже, нарешті почули свого нового наставника і результат не забарився. Тиждень тому мерсисайдці відсвяткували перемогу в кубовій грі проти Борнмута, а минулої суботи на «Стемфорд Брідж» здобули вольову перемогу в дуелі із Челсі. Чи варто очікувати на продовження переможної серії «червоних» у Казані?

4. Сьон – Бордо, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Сьон – одне з головних відкриттів нинішнього розіграшу Ліги Європи. Вихід «червоно-білих» до групового етапу вже став неабияким сюрпризом, але і тут скромний швейцарський не припинив дивувати. Після 3-ох турів підопічні Адміра Смайіча йдуть без поразок – нічия та 2 перемоги. Одна з них була здобута два тижні тому у виїзному протистоянні з Бордо. Чи до снаги швейцарцям повторити той успіх, чи все ж «жирондинці» візьмуть реванш?

5. Аякс – Фенербахче, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Турнірна ситуація змушує Аякс грати виключно на перемогу. Ще одна осічка – і з мріями про плей-офф можна прощатися. От тільки переграти Фенербахче – завдання не з простих. Два тижні тому у Стамбулі «канарки» мінімально подужали амстердамців, а у всіх турнірах не програють уже 6-ть матчів поспіль. Які шанси у команди Франка Де Бура перервати безпрограшну серію віце-чемпіона Туреччини?

6. Брюгге – Легія, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Протистояння невдах квартету «D». У Польщі команди розійшлися миром – 1:1, набравши свої перші очки у групі. Щоб не втратити шанси поборотись за плей-офф, і бельгійцям, і полякам потрібно неодмінно перемагати. Господарський статус, та й досвід виступів на такому рівні, говорять на користь Брюгге, який, традиційно, надзвичайно потужно виглядає в рідних стінах. Чи все ж Легія піднесе сюрприз?

7. Вікторія Плзень – Рапід Відень, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Рапід не втомлюється дивувати. Віденці мало не вийшли в груповий етап Ліги чемпіонів, але, зазнавши невдачі, не знітились і стали нищити всіх у другому за престижністю євротурнірі. Команда Зорана Барішича – одна з небагатьох, яка в нинішній Лізі Європі не втратила ще жодного очка. Два тижні тому «зелено-білі» в непростому поєдинку здолали Вікторію – 3:2. Чехи налаштовуються на реванш, але чи до снаги їм подужати впертих віденців, які завжди готові провести разючу контратаку?

8. Гронінген – Слован Ліберець, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

У Чехії все складалося проти Гронінгена. «Біло-зелена» армія залишилась у меншості, пропустила наприкінці гри, але не здалась і уже в доданий арбітром час вирвала нічию – 1:1. Та мирова залишила голландцям хоч і невеликі, але шанси на вихід у плей-офф. Щоб їх реалізувати, команді Ервіна ван де Лоя, яка у всіх турнірах не програє вже 5-ть матчів поспіль, потрібно перемагати вдома Слован. Чи впорається «Гордість Півночі» із цим завданням?

9. Спарта Прага – Шальке, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Перед першим побаченням зі Спартою Шальке був на коні. «Плути» впевнено почувалися серед лідерів БундесЛіги і без особливих проблем лідирували у власній групі в Лізі Європи. Однак, пражанам вдалося встояти в Гельзенкірхені – 2:2 і відтоді «гірників» залихоманило. Нині безвиграшна серія Шальке у усіх турнірах нараховує 4-ри матчі, гельзенкірхенці встигли вилетіти з Кубка Німеччини і вже не так впевнено почувається в топ-четвірці чемпіонату. Чи до снаги команді Андре Брайтенрайтера повернутися на шлях перемог у Празі, чи все ж місцева Спарта продовжить невдачі «біло-синіх»?

10. Аугсбург – АЗ Алкмаар, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Участь в єврокубках дорого обходиться Аугсбургу. «Фюггери» провалюють сезон у БундесЛізі, застрягнувши на останньому місці в турнірній таблиці.  Не просто баварцям доводиться і в Лізі Європи, але перемога в Алкмаарі суттєво підвищила їхні шанси на вихід у плей-офф. Чи вдасться Аугсбургу знову подужати амбітних голландців, чи все ж гості візьмуть реванш?

11. Белененсеш – Базель, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Сенсаційна перемога в Швейцарії підняла Белененсеш з небес на землю і тепер «тістечка» мають прекрасні шанси на вихід у плей-офф від групи «І». Втім, розслаблятися зарано. Базель сповнений рішучості взяти реванш і до Португалії їде виключно за 3 очками. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

12. Лех – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 4 тур

Після 2-ох турів Лех мав лише 1 очко і перед вояжем до Флоренції здавалося, що шансів поборотися за путівку в плей-офф у поляків немає. Однак, познанці, подужавши Фіорентину в її лігві, створили гучну сенсацію і тепер те ж саме збираються зробити вдома. Чи до снаги Леху знову перемогти лідера італійської Серії «А»?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.35 четверга, 5 листопада.

Ми у Viber!