0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 440 тиражу

До Вашої уваги анонс 440 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал (Мадрид) – ПСЖ, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Мадридський Реал та ПСЖ ще взагалі не програвали в нинішньому сезоні. Команди перебувають у відмінній формі і готові боротися за перемогу в усіх змаганнях. Кілька тижнів тому ці ж суперники зіграли між собою унічию в Парижі і нині поділяють перші 2 місця в групі Ліги чемпіонів. Чи до снаги мадридському Реалу вирватися вперед, завдавши першої в сезоні поразки «червоно-синім»?

2. Севілья – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Наскільки невдало Севілья виступає в гостях, настільки ж переконливу гру команда демонструє на власному полі. За підтримки рідних трибун «норвіонці» зуміли здолати навіть Барселону в Прімері, а цього разу вони спробують взяти реванш у Манчестер Сіті за поразку двотижневої давнини. От тільки зробити це «червоно-білим» буде непросто. «Містяни» виглядають дуже сильно, не програючи впродовж 7-ми матчів усіх турнірів. Чим завершиться протистояння на «Рамон Санчес Пісхуані»?

3. Борусія (Менхенгладбах) – Ювентус, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

В матчі попереднього туру головний аутсайдер групи менхенгладбахська Борусія несподівано здобула сприятливий результат в протистоянні з лідером квартету – Ювентусом – на його полі – 0:0. Це очко поки так і залишається для «жеребців» єдиним в групі. У той же час «стара синьйора» продовжує очолювати турнірну таблицю і прагне здобути перемогу в Менхенгладбасі, щоб ще більше наблизитися до виходу в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Наскільки вдалим виявиться візит Ювентуса в гості до «жеребців»?

4. ПСВ Ейндховен – Вольфсбург, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Домашня перемога над Манчестер Юнайтедом в першому турі Ліги чемпіонів поки так і залишається єдиною для ПСВ Ейндховен в груповому турнірі. Наступні 2 свої матчі «червоно-білі» програли і зараз замикають турнірну таблицю. Всього на 3 очки нідерландців випереджає Вольфсбург, який іде першим. В лідери «вовки» вийшли завдяки 2-м виграшам на власному полі. Чи втримаються німці на вершині після їх побачення з ПСВ Ейндховен?

5. Баварія – Арсенал, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Два тижні тому Арсенал, який до того програв обидва свої стартові матчі в Лізі чемпіонів, несподівано для багатьох здолав на власному полі лідера і головного фаворита квартету – Баварію – 2:0. Подібний результат вкрай загострив становище в групі. Лондонці продовжують залишатися останніми, але тепер вони відстають від німецького чемпіона усього на 3 очки. Мюнхенцям поки не вдається оформити вихід до плей-офф настільки просто, як вони планували. Чи візьмуть підопічні Хосепа Гвардіоли реванш у «канонірів»?

6. Рома – Байер, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

В матчі першого кола між собою ці команди видали справжню гольову феєрію. Вперед почергово виходила то одна, то інша команда, а у підсумку все завершилося супер результативною нічиєю – 4:4. Таким чином, «вовки» продовжують залишатися єдиною командою групи, яка ще не знала радості перемог. Але все виправити римляни можуть вже сьогодні. У разі успіху в домашньому поєдинку проти Байера, Рома обійде леверкузенців в турнірній таблиці. Чи вдасться підопічним Руді Гарсії здобути свою першу перемогу в групі?

7. Ліон – Зеніт, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Ліон демонструє жахливі результати в нинішньому груповому турнірі Ліги чемпіонів. У 3-х турах «ткачі» записали до свого рахунку лише одне очко і разом з бельгійським Гентом замикають турнірну таблицю. Інша річ – Зеніт. Росіяни є єдиною командою у турнірі, яка виграла усі 3 свої матчі першого кола. Ще одна перемога майже гарантовано виведе підопічних Андре Віллаша-Боаша до наступного раунду змагань. Чи зуміє нестабільний Ліон пригальмувати «синьо-біло-блакитних»?

8. Гент – Валенсія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 4 тур

Для Гента сама участь в груповому турнірі Ліги чемпіонів уже є неабияким досягненням. У 3-х турах бельгійці здобули усього одне очко, але й в програних виїзних матчах проти Зеніту та Валенсії виглядали доволі гідно. А от «кажани», які виграли 2 матчі головного єврокубка поспіль, мають чудові шанси на продовження боротьби. Левантійці йдуть 2-ми у групі, випереджаючи найближчого переслідувача вже на 5 очок. Чи під силу Генту створити проблеми «кажанам»?

9. Шеффілд Уенсдей – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Після не надто успішного старту в Чемпіоншипі, далі Шеффілд Уенсдею вдалося стабілізувати власні результати. «Сови» не програють вже впродовж 8-ми поєдинків чемпіонату, вигравши 5 з цих зустрічей. Якщо команда не збавлятиме оберти, то перетвориться на реального претендента на підвищення в класі. Такого, яким вже зараз є Брайтон. «Чайки» в нинішньому чемпіонаті ще не програвали, що дозволяє їм очолювати турнірну таблицю. Чи вдасться Брайтону продовжити свою безпрограшну серію?

10. Лідс – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Чорна смуга Лідса ніяк не закінчиться. «Білі» не можуть перемогти вже впродовж 6-ти матчів Чемпіоншипа, здобувши лише 2 очки у цих поєдинках. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, команда ризикує опинитися у зоні вильоту, від якої зараз Лідс відділяє усього 3 очки. У той же час Кардифф охопила нічийна епідемія. Валлійці розійшлися миром зі своїми суперниками у 4-х з 5-ти попередніх матчів. 4 останні особисті поєдинки між цими командами незмінно завершувалися на користь «пурпурових птахів». Чи зуміє Кардифф ще раз здолати зручного суперника?

11. Престон – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Дебютант Чемпіоншипа Престон – одна з наймиролюбніших команд старту сезону. Рівно половину з усіх своїх проведених матчів «невразливі» завершили унічию. А от перемагає команда значно рідше, внаслідок чого знаходиться у нижній частині турнірної таблиці. Ще сильніше нині лихоманить Ноттінгем Форест. «Лісівники» не можуть виграти вже впродовж 7-ми матчів чемпіонату поспіль, опускаючись усе нижче в таблиці. Чи під силу Ноттінгем Форесту повернутися на шлях перемог у Престоні?

12. Бристоль Сіті – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 15 тур

Здобувши путівку до Чемпіоншипа за підсумками минулого сезону, футболісти Бристоль Сіті одразу ж зрозуміли, що втриматися в 2-му за силою дивізіоні англійського футболу їм буде дуже непросто. «Малинівки» здобули лише одне очко в 3-х попередніх турах і ризикують потрапити до зони вильоту. А от Вулверхемптон, після 3-х поразок поспіль, минулих вихідних зумів нарешті виграти, що дозволило «вовкам» закріпитися в середині таблиці. Чого очікувати від протистояння у Бристолі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 3 листопада. 

Ми у Viber!