0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 439 тиражу

До Вашої уваги анонс 439 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Олександрія – Ворскла, Україна, 13 тур

До побачення з Ворсклою Олександрія підходить у прекрасному настрої. Тиждень тому команда Володимира Шарана впевнено розібралися вдома з Волинню – 3:1, а кілька днів тому пройшла у чвертьфінал Кубка України, подужавши в рідних стінах кіровоградську Зірку – 2:0. Тепер «жовто-чорні» не проти зіпсувати настрій і Ворсклі, яка продовжує боротися за місце в зоні єврокубків. Підстави сподіватися на успіх у господарів справді є, адже полтавчани в нинішньому сезоні втратили стабільність, здобувши в 11-ти турах чемпіонату лише 4-ри перемоги. Більше того, «зелено-білі» ще жодного разу в історії не вигравали на полі Олександрії – 2 нічиї та поразка. Чи до снаги команді Віталія Сачка подужати такого опонента, чи все ж «жовто-чорні» піднесуть черговий сюрприз?

2. Чорноморець – Сталь, Україна, 13 тур

Тиждень тому Чорноморець, подужавши вдома запорізький Металург – 5:2, здобув свою першу перемогу в нинішньому сезоні української Прем’єр-Ліги. Втім, радіти одеситам особливо не варто, адже переграти кризових «козаків», які з дня на день мають припинити своє існування – сумнівне досягнення. Зовсім інша справа – дніпродзержинська Сталь, яка вже встигла зіпсувати нерви не одному ветерану еліти українського футболу. Щоправда, тиждень тому дніпродзержинці неабияк зганьбились, пропустивши від Дніпра одразу 6 м’ячів без відповіді. Чи вдасться «сталеварам» реабілітуватися за те фіаско?

3. Лаціо – Мілан, Італія, 11 тур

Мілан не програє вже 3 тури поспіль, а такого в нинішньому сезоні ще не було. Більше того, «червоно-чорні» виграли 2 останні матчі чемпіонату, наблизившись до групи лідерів. Однак, продовжити переможну ходу в Римі команді Сініши Міхайловіча буде дуже не просто. Хоча б з огляду на те, що Лаціо вдома демонструє максимальний результат, вигравши на «Стадіо Олімпіко» всі 5-ть поєдинків чемпіонату. До того ж, міланці не можуть перемогти на полі «орлів» із 2009-ого року, а це 5-ть матчів поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться римлянам знову засмутити «червоно-чорних»?

4. Дженоа – Наполі, Італія, 11 тур

Наполі набрав феноменальний темп. У всіх турнірах «партенопеї» не програють вже 12-ть! матчів поспіль, 9-ть з яких були виграні, а переможна серія команди в чемпіонаті нараховує вже 5-ть поєдинків. Зупинити фантастичних неаполітанців спробує Дженоа, яка в нинішньому сезоні особливою стабільністю не вирізняється, здобувши лише одну перемогу в 4-ох попередніх турах. Не додає вістів команді Джан П’єро Гасперіні і статистика очних дуелей. Вдома генуезці програли Наполі 3 останні зустрічі. Чи вдасться підопічним Мауріціо Саррі вчетверте поспіль обрізати «грифонам» крила у їхньому лігві?

5. Удінезе – Сассуоло, Італія, 11 тур

Сассуоло не втомлюється дивувати. У нинішньому сезоні жертвами скромної, на перший погляд, команди Еусебіо Ді Франческо, вже стали Наполі, Лаціо та Ювентус, а Рома зіграла із «зелено-чорними» лише внічию. Опустити Сассуоло з небес на землю налаштоване Удінезе, яке посеред тижня на щиті повернулося з виїзної дуелі проти Роми, тим самим перервавши власну 4-матчеву безпрограшну серію. Які шанси у фріульців реабілітуватись за ту поразку в поєдинку з амбітними хлопцями Ді Франческо, які, незважаючи на статус суперника, завжди грають на максимальний результат?

6. Болонья – Аталанта, Італія, 11 тур

Аталанта під орудою Едеардо Реї розквітла, немов підсніжник під теплим весняним сонцем. У 10-ти турах бергамці здобули 5-ть перемог лише при 2-ох поразках, а посеред тижня в рідних стінах подужали Лаціо, хоча і пропустили першими. Якщо так піде і далі, «королі провінціалів» матимуть всі шанси поборотися за місце в зоні єврокубків. Щоправда, для цього підопічним Реї потрібно набирати максимум очок у дуелях з аутсайдерами, до яких нині належить Болонья. Чи підтвердить Аталанта високий статус фаворита у протистоянні з таким опонентом?

7. Карпі – Верона, Італія, 11 тур

Здавалося, після домашньої перемоги над Торіно справи Карпі підуть вгору, однак сталося не так як гадалося. Дебютант Серії «А» зазнав 3-ох поразок поспіль і нині міцно застряг у зоні вильоту. Так само як і їхній суперник. Верона – єдина команда чемпіонату Італії, яка в 10-ти турах не здобула жодної перемоги – 5-ть нічиїх і 5-ть поразок. Чи вдасться «мастіфам» перервати безвиграшну серію в протистоянні із конкурентом у боротьбі за виживання?

8. Спортінг Хіхон – Малага, Іспанія, 10 тур

Свій перший гол у новому сезоні Малага забила лише в 7-ому турі. І не один, а одразу 3, здобувши перемогу в домашньому протистоянні із Реал Сосьєдадом – 3:1. Далі була поразка від Валенсії – 0:3, але минулих вихідних «анчоуси» знову виграли, подужавши на «Розаледі» Депортіво – 2:0. На 3 очки команда Хаві Грасії розраховує і в Хіхоні, от тільки місцевому Спортінгу це навряд чи сподобається. Більше того, «смугасті» також не проти виграти, адже від зони вильоту їх відділяє лише 3 пункти. На кого поставити у дуелі борців за виживання?

9. Бетіс – Атлетік Більбао, Іспанія, 10 тур

Атлетік, схоже, оговтався після невдалого старту. В рамках Прімери баски не програють вже 4-ри матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Тепер на «левів» очікує мандрівка до мальовничої Севільї. Місцевий Бетіс еталоном стабільності аж ніяк не виглядає, але відбирати очки в Атлетіка любить. До того ж, «зелено-білим» потрібно реабілітовуватися за невдачі в останніх турах, тому бій баскам андалусці неодмінно дадуть. На який результат очікувати у цьому протистоянні?

10. Штутгарт – Дармштадт, Німеччина, 11 тур

У це важко повірити, але Дармштадт не програв ще жодного виїзного матчу в історії БундесЛіги, а таким не може похвалитися навіть Баварія. Напевно, спрацьовує ефект несподіванки, адже мало хто чекав від новачка елітного дивізіону такого організованого та сміливого футболу. Як мінімум, не програти гості налаштовані і в Штутгарті. Тим більше, що «шваби» відчувають перманентні проблеми в обороні і, як наслідок, змушені боротися за виживання. Чи поставлять підопічні Александра Цорнінгера нахабного дебютанта на місце?

11. Гамбург – Ганновер, Німеччина, 11 тур

Уже 3 сезони поспіль Гамбург та Ганновер в очних дуелях демонструють вражаючу стабільність – незмінно перемагає та команда, яка грає в рідних стінах. А ось миром суперники востаннє розходилися ще в далекому 2011-ому році. На який результат поставити цього разу?

12. Нант – Марсель, Франція, 12 тур

Тиждень тому Марсель нарешті перервав 5-матчеву безвиграшну серію, подужавши на виїзді Лілль. Тепер на провансальців очікує не простий вояж до Нанта. Місцеві «канарки» нині перебувають на піку формі, підтвердження чому – 3 перемоги поспіль і жодного пропущеного м’яча. Чи до снаги нестабільному Марселю зупинити такий Нант?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 1 листопада.

Ми у Viber!