0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 438 тиражу

До Вашої уваги анонс 438 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед, Англія, 11 тур

Ще не так давно Крістал Пелас знаходився у зоні Ліги чемпіонів. Але 2 поразки поспіль відкинули «орлів» в середину турнірної таблиці. Цього разу лондонці поміряються силами з Манчестер Юнайтед. Підопічні Луї ван Гала не можуть перемогти вже впродовж 3-х матчів усіх турнірів. Кілька днів тому «червоні дияволи» припинили свої виступи в Кубку ліги, поступившись на власному полі в серії пенальті Мідлсбро з Чемпіоншипа. Чи вдасться Манчестер Юнайтеду згадати смак перемог?

2. Суонсі – Арсенал, Англія, 11 тур

5-матчева безвиграшна серія Суонсі в Прем’єр-лізі підійшла до завершення. В минулому турі «лебеді» зупинили своє падіння, здолавши в гостях Астон Віллу. Але наступний суперник валлійців – значно серйозніший. Арсенал виграв 4 свої попередні матчі чемпіонату, що дозволило підопічним Арсена Венгера наздогнати лідера турнірних перегонів – Манчестер Сіті. В минулому сезоні Суонсі двічі здолав «канонірів». Чи зуміє Арсенал взяти реванш за ті невдачі?

3. Уотфорд – Вест Хем, Англія, 11 тур

Уотфорд докладає усіх зусиль, щоб закріпитися в середині турнірної таблиці. В минулому турі «шершні» здобули першу перемогу за останні 4 тури, обігравши на виїзді Сток Сіті. Значно стабільніші та впевненіші результати в чемпіонаті демонструє Вест Хем. «Молотобійці» продовжують усіх вражати, не програючи вже впродовж 7-ми матчів поспіль. Тиждень тому команда Славена Біліча виявилися сильнішою за діючого чемпіона Англії – Челсі, що дозволило їй увійти до трійки лідерів. Чи зуміє скромний Уотфорд створити проблеми Вест Хему?

4. Вест Бромвіч – Лестер, Англія, 11 тур

2 перемоги поспіль з однаковим рахунком 1:0 в останніх турах значно покращили становище Вест Бромвіча в турнірній таблиці. З аутсайдера «дрозди» перетворилися в середняка чемпіонату, що їх цілком влаштовує. Що стосується Лестера, то «лисів» без перебільшення можна відносити до числа головних відкриттів нинішнього сезону. В попередніх 3-х турах «сині» здобули 7 очок і знаходяться на 5-му місці турнірної таблиці. Хто стане переможцем у цій дуелі?

5. Ньюкасл – Сток Сіті, Англія, 11 тур

Нинішній сезон для Ньюкасла розпочався просто жахливо. У 10-ти турах команда здобула лише одну перемогу і нині знаходиться на передостанньому місці турнірної таблиці. Покращити своє невтішне становище «сороки» зможуть в разі перемоги над Сток Сіті. От тільки «гончари» не думають здаватися без бою одному з головних аутсайдерів. Ще не так давно Сток Сіті виграв 3 матчі поспіль. Ця серія перервалася лише в минулому турі, коли підопічні Марка Х’юза несподівано поступилися вдома Уотфорду. Чи зуміє Ньюкасл здобути максимальну кількість очок у грі з «гончарами»?

6. Вольфсбург – Байер, Німеччина, 11 тур

Криза, в якій опинився Вольфсбург, виявилася нетривалою. Нині команда знову демонструє переконливі результати, повернувшись до числа лідерів чемпіонату. В активі «вовків» - 2 перемоги поспіль в останніх матчах Бундесліги. Зупинити прогрес Вольфсбурга спробує інший представник Ліги чемпіонів від Німеччини – Байер. Леверкузенці не програють впродовж 5-ти матчів усіх турнірів, а в чемпіонаті поступаються «вовкам» усього одним очком. «Зелено-білі» перемагали «фармацевтів» у 3-х попередніх зустрічах Бундесліги. Який результат подарують нам команди цього разу?

7. Герта – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 11 тур

Герта дуже переконливо розпочала нинішній чемпіонат. Берлінці знаходяться на 5-му місці турнірної таблиці і не збираються збавляти оберти. Такий результат «старої дами» став можливим в першу чергу завдяки успішній грі команди на власному полі, де Герта виграла 3 останні домашні поєдинки. В повному порядку перебуває нині і менхенгладбахська Борусія. Після 5-ти поразок на старті, «жеребці» виграли 5 наступних своїх матчів. Чи вдасться комусь з суперників продовжити свою переможну ходу?

8. Кельн – Хоффенхайм, Німеччина, 11 тур

3 поразки поспіль в усіх турнірах і жодного забитого м’яча у цих матчах – такий невтішний результат останніх виступів Кельна. Але очок, здобутих раніше, поки усе ще вистачає «козлам», щоб знаходитися в середині турнірної таблиці. Цього разу Кельн поміряється силами з одним із головних аутсайдерів Бундесліги – Хоффенхаймом. «Синьо-білі» здобули тільки очко в 3-х попередніх матчах і перебувають на передостанньому місці. Чи під силу Хоффенхайму розраховувати на очки у Кельні?

9. Аугсбург – Майнц, Німеччина, 11 тур

Виступи на 3 фронти відбирають надто багато сил у футболістів Аугсбурга. Тож якщо в Лізі Європи та Кубку Німеччини «фуггери» ще інколи демонструють пристойний футбол, то в Бундеслізі вони здобули лише одне очко в останніх 5-ти турах, опустившись на останнє місце таблиці. Серйозно лихоманить останнім часом і Майнц. «Карнавальники» програли 4 з 5-ти попередніх матчів чемпіонату і продовжують падати усе нижче. Чим завершиться протистояння суперників, кожен з яких переживає серйозну кризу?

10. Вільярреал – Севілья, Іспанія, 10 тур

Вільярреал переживає непрості часи. Після надзвичайно успішного старту, нині команда набирає турнірні очки з дуже великими труднощами. У 3-х попередніх турах «підводники» додали до свого активу всього один заліковий бал, опустившись одразу на 5-те місце. А от у Севільї – все навпаки. Команда довго входила в чемпіонат, але нині знаходиться у хорошій формі. «Червоно-білі» не програють вже впродовж 4-х матчів Прімери, вигравши 3 з цих поєдинків. Наскільки успішним виявиться візит Севільї до Вільярреалу?

11. Реал Сосьєдад – Сельта, Іспанія, 10 тур

Поки Реал Сосьєдад рідко тішить власних уболівальників перемогами в нинішньому сезоні. Але в останньому турі «біло-блакитні» не просто виграли, але вщент розгромили Леванте в гостях. Можливо, цей успіх надихне команду на нові звершення. Приміром, у матчі з Сельтою. «Кельти» відмінно розпочали нинішній сезон і зазнали своєї першої поразки у Прімері лише в минулому турі. 3 попередні особисті матчі між командами завершувалися унічию. Чи визначать опоненти сильнішого цього разу?

12. Інтер – Рома, Італія, 11 тур

4-матчева безвиграшна серія Інтера лишилася позаду. Минулого вівторка «чорно-сині» мінімально обіграли в гостях Болонью, знову повернувшись в боротьбу за скудетто. Цього разу Інтеру протистоятиме лідер турнірних перегонів – Рома. «Вовки» виграли 5 матчів Серії «А» поспіль і не збираються на цьому зупинятися. Нині підопічні Роберто Манчині усього 2-ма очками поступаються римлянам. Чи зуміє Рома втриматися на вершині після візиту до Мілану?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 31 жовтня.

Ми у Viber!