0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 437 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Сток Сіті – Челсі, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Челсі продовжує лихоманити. Минулої суботи «аристократи» програли на виїзді Вест Хему, а під Жозе Моуріньо знову захиталося крісло. Тепер на «аристократів» чекає кубкова дуель зі Стоком. «Гончарі», історично, достатньо зручний суперник для лондонців. З 8-ми попередніх матчів проти Стока у всіх турнірах «сині» виграли 7 лише при одній поразці. Чи вдасться Челсі підтвердити статус фаворита і цього разу?

2. Халл Сіті – Лестер, Англія, Кубок ліги, 1/8 фіналу

Халл Сіті у всіх турнірах не програє вже 8 матчів поспіль і зупинятися «тигри» наміру не мають. Наступний суперник – фантастичний Лестер, який не втомлюється дивувати увесь англійський футбол. «Лиси» несподівано для багатьох опинилися серед претендентів на місце в топ-четвірці Прем’єр-Ліги, але є великі сумніви, що їхнього запалу вистачить надовго. Тим більше, якщо вони продовжуватимуть боротьбу на кілька фронтів. Чи до снаги команді Клаудіо Раньєрі перервати безпрошну серію Халла?

3. Шальке – Борусія Менхенгладбах, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Поєдинки Шальке та менхенгладбахської Борусії вирізняються неабиякою безкомпромісністю. В 11-ти попередніх очних дуелях суперники лише одного разу заключили мирову при 7-ми перемогах «жеребців» проти 3-ох звитяг у «плутів». До слова, востаннє команди зустрічалися минулої неділі в рамках БундесЛіги і тоді Гладбах, граючи вдома, переміг – 3:1. Як завершиться кубкове побачення команд, які не приховують своїх амбіцій замахнутися на найвищі місця в німецькому футболі?

4. Вердер – Кельн, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Минулої суботи Вердер перервав 5-матчеву серію з поразок у БундесЛізі, подужавши на виїзді Ганновер, а Віктор Скрипник може зітхнути з полегшенням - у відставку українець поки що не піде. Тепер на бременців очікує кубкове протистояння із Кельном. Статистика очних дуелей говорить на користь «козлів», але в Бремені їм, традиційно, доводиться несолодко. Вдома з 5-ти попередніх матчів проте Кельна Вердер виграв 4-ри лише при одній поразці. Чи вдасться «зелено-білим» знову засмутити «козлів»?

5. Фрайбург – Аугсбург, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Фрайбург, розпрощавшись із БундесЛігою за підсумками минулого сезону, демонструє неабияке бажання повернутися в еліту. «Бразильці з Брайсгау» після 12-ти турів очолюють турніру таблицю другого за престижністю дивізіону Німеччини. Щоправда, минулих вихідних «червоні» зазнали поразки, програвши на виїзді Санкт-Паулі. Реабілітуватися за ту невдачу команда Крістіана Штрафха налаштовується в кубковій дуелі проти Аугсбурга, для якого участь у цьому турнірі може стати зайвим тягарем, адже «фюггери», окрім БундесЛіги, грають ще в Лізі Європи. Чи стане цей фактор додатковою перевагою господарів?

6. Дармштадт – Ганновер, Кубок Німеччини, 1/16 фіналу

Зовсім нещодавно Дармштадт і Ганновер зустрічалися в рамках БундесЛіги. Той поєдинок завершився бойовою нічиєю – 2:2,  а «96-им» двічі по ходу гри довелося відіграватися. Втім, тоді команда Міхаеля Фронцека лише набирала форму. Нині ж Ганновер уже встиг здобути 2 перемоги, проте на вихідних зазнав прикрої поразки, програвши вдома Айнтрахту. Чи вдасться «96-им» реабілітуватися у кубковій дуелі із впертим та амбітним Дармштадтом?

7. Бастія – Ренн, Франція, Кубок ліги, 3-ій раунд

Бастія переживає системну кризу. З 8-ми попередніх матчів Ліги 1 корсиканці програли 7 і це – надзвичайно тривожний знак. Утім, Ренн, традиційно, достатньо зручний суперник для «синьо-білих». Бастія перемагає бретонців ось уже 4-ри матчі поспіль і зовсім не проти зробити це вп’яте. Чи все ж команда Філіппа Монтаньє буде проти?

8. Газелек Аяччо – Генгам, Франція, Кубок ліги, 3-ій раунд

Минулої суботи сталася історична подія. Газелек Аяччо здобув першу перемогу в нинішньому сезоні Ліги 1, подужавши вдома Ніццу, зробити що – завдання не з легких. Розвинути успіх корсиканці налаштовані у Кубку ліги, от тільки Генгам – знаний боєць у турнірах на виліт. До того ж, «червоно-чорні» нещодавно вже перемагали Газелек у матчі чемпіонату. Щоправда, тоді команда Жослена Гурвеннека грала вдома. Як усе буде цього разу?

9. Діжон – Реймс, Франція, Кубок ліги, 3-ій раунд

Після яскравого старту Реймс занурився у кризу. «Червоно-білі» зазнали 3-ох поспіль поразок у чемпіонаті, скотившись усередину турнірної таблиці. Не легко їм буде і в кубковій дуелі проти Діжона, який нині лідирує в Лізі 2. Щоправда, останнім часом у команди також намітився спад, а її безвиграшна серія нараховує вже 3 матчі. Статистика на стороні господарів. У 5-ти попередніх поєдинках між суперниками у всіх турнірах 4-ри виграв Діжон при одній нічиїй. Чи здатен Реймс на реванш?

10. Верона – Фіорентина, Італія, 10 тур

Ще тиждень тому Фіорентина очолювала турнірну таблицю Серії «А» і впевнено дивилась у майбутнє, але 2 поспіль поразки від Наполі та Роми опустили «фіалок» з небес на землю і тепер їм знову потрібно доводити свою здатність боротися за найвищі місця. Черговим іспитом для флорентійців стане вояж до кризової Верони, яка в нинішньому сезоні не здобула ще жодної перемоги, застрягнувши на останньому місці. 4-ри очні дуелі між командами приносили успіх флорентійцям. Чи вдасться Фіорентині вп’яте поспіль подужати кризових «мастифів»?

11. Аталанта – Лаціо, Італія, 10 тур

Аталанта усім своїм видом демонструю, що в нинішньому сезоні боротися за виживання бажання не має і, як мінімум, спробує забезпечити собі спокійне життя всередині турнірної таблиці. І якщо у виїзних матчах у бергамців перманентно виникають проблеми, то вдома вони ще не програвали, здобувши 3 перемоги при одній нічиїй. На очки «червоно-чорні» розраховують і в протистоянні з Лаціо, який в гостях почувається далеко не кращим чином, зазнавши 3-ох поразок у 4-ох поєдинках. До того ж, у Бергамо «орли» не можуть виграти вже 2 сезони поспіль. Чи вдасться їм набрати 3 очки цього разу?

12. Фрозіноне – Карпі, Італія, 10 тур

Уже зараз побачення Фрозіноне та Карпі перетворюється на битву за виживання, в якій обидві команди битимуться не на життя, а на смерть. Воно й не дивно, адже вилітати в Серію «Б» не хоче жодна із команд. Господарський статус говорить на користь Фрозіноне, який виграв 2 останні домашні матчі чемпіонату. Натомість, Карпі після звитяги у дуелі з Торіно зазнало 2-ох поразок поспіль. Чи станеться 3-тя?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 вівторка, 27 жовтня

Ми у Viber!