0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 436 тиражу

До Вашої уваги анонс 436 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Юнайтед - Манчестер Сіті, Англія, 10 тур 

Останні манчестерські дербі на «Олд Траффорд», традиційно, перетворюються на гольову феєрію. У 7-ми останніх дуелях «червоних дияволів» і «містян», які були зіграні в «театрі мрій», забито 31 гол! Прекрасну результативність манчестерські гранди демонструють і нині. Приміром, Сіті в 2-ох попередніх турах Прем’єр-Ліги  відвантажив суперникам 13 м’ячів. Натомість, підопічні Луї Ван Гаала тиждень тому розгромили на виїзді Евертон - 3:0. Чи продовжать команди гольову перестрілку і цього разу?

2. Борнмут - Тоттенхем, Англія, 10 тур

На власному полі Борнмут не програє вже 3 матчі чемпіонату поспіль, а це, як для дебютанта Прем’єр-Ліги, достатньо пристойний показник. А ось Тоттенхем не знає гіркоти поразок уже 8 турів. У випадку перемоги «шпори» впритул підберуться до топ-четвірки, а ось «вишні» ризикують опинитися в зоні вильоту. Де будуть команди після очної дуелі?

3. Фіорентина – Рома,Італія, 9 тур 

У «фіолетовому королівстві» назріває спад. Фіорентина вперше в нинішньому сезоні програла 2 матчі поспіль. Тиждень тому «фіалки» поступилися Наполі  - 1:2, а кілька днів тому з таким же рахунком програли польському Леху в Лізі Європи. А ось римські «вовки» продовжують феєрити. В останніх 10-ти поєдинках  Рома забили 43! м’ячі. Як спрацює атака команди Руді Гарсії у Флоренції?

4.К’єво – Наполі, Італія, 9 тур

Наполі не спинити. «Партенопеї» у всіх турнірах не програють вже 10 матчів поспіль, а у випадку перемоги у Вероні увірвуться в топ-трійку Серії «А». Втім, К’єво – доволі міцний горішок, об який в нинішньому сезоні вже багато хто обламав зуби. Чи спроможні веронці не ще один сюрприз?

5. Реймс -  Монако,Франція, 11 тур

Реймс, як і Монако, особливою стабільністю не вирізняється. Нині обидві команди знаходяться всередині турнірної таблиці Ліги 1. Монегаски в 9-ти останніх матчах ще жодного разу не залишали поле без забитого м’яча, а безпрограшна серію команди Леонардо Жардіма сягнула позначки в 6-ть поєдинків. Чи продовжиться вона після вояжу до Реймса?

6. Лілль – Марсель, Франція, 11 тур

Марсель продовжує розчаровувати. Провансальці не можуть перемогти в Лізі 1 вже 5-ть матчів поспіль, скотившись в низини турнірної таблиці. Натомість, «доги» помалду приходять до тями і хоч повільно, але почали шлях нагору. Чи продовжиться він після зустрічі з командою Мічела, яка нині переживає глибокий спад?

7. Вітесс – Аякс,  Нідерланди, 10 тур

Вітесс, набравши 10 очок у 4-ох попередніх турах Ередвізії, не приховує своїх амбіцій поборотися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Тепер на команду українця Дениса Олійника очікує іспит Аяксом, який разом із Фейєноордом очолює турнірну таблицю. В рідних стінах Вітесс не програє амстердамцям ось уже 3 матчі поспіль. Чи вдасться «жовто-чорним» продовжити безпрограшну домашню серію в дуелях з «аяксідами»?

8. Неймеген – Гронінген, Нідерланди, 10 тур

Обидві команди, набравши по 13 очок після 9-ти турів, розташувалися всередині турнірної таблиці Ередивізі. Тиждень тому Гронінген здолав на власному полі Віллем ІІ – 2:1, а Неймеген зазнав поразки від Твенте – 0:1. Цікаво, що в 4-ох останніх матчах, які відбулися в Неймегені, суперники забили на двох 14 м’ячів. Чи продовжиться гольову феєрія цього разу?

9.  Бенфіка - Спортинг (Ліссабон), Португалія, 8 тур

Бенфіка в рамках Прімейри-Ліги не програє Спортінгу вже 9-ть матчів поспіль. Щоправда, до чергового побачення із сусідами «орли» підходять не в кращому настрої, адже посеред тижня програли в Стамбулі Галатасараю в 3-ому турі Ліги чемпіонів. А от «зелено-білі» у всіх турнірах перемагають вже 3 поєдинки поспіль. У випадку перемоги в лісабонському дербі «леви» отримають шанс очолити турнірну таблицю чемпіонату. Чи до снаги Спортінгу здобути сприятливий результат на «Ештадіу да Луш»?

10. Морейренсе – Сетубал, Португалія, 8 тур

Морейренсе – єдина команда португальської Прімейри-Ліги, яка в новому чемпіонаті ще не знала радості перемог. Щоправда, 2 попередні свої зустрічі «зелено-білі» звели внічию, що вже можна вважати хорошим результатом для аутсайдера. Цього разу Морейренсе протистоятиме середняк ліги – Сетубал. У минулому турі цей клуб перервав власну 4-матчеву безвиграшну серію, здолавши на своєму полі Ешторил. Чи надихне цей успіх «сетубальців» на «вікторію» у Морейрі-де-Конегуш?

11. Лас-Пальмас – Вільярреал, Іспанія, 9 тур

Лас-Пальмас продовжує лихоманити. Тиждень тому «жовто-сині» програли 3-ій матч чемпіонату поспіль, розгромно поступившись на виїзді Хетафе. На цьому терпець керівництва клубу увірвався і головний тренер команди Пако Еррера був відправлений у відставку. Виводити команду з кризи доручено Кіке Сетьєну, першим випробуванням для якого стане домашня дуель проти Вільярреала. «Жовта субмарина» останнім часом збавила оберти, зазнавши 2-ох поразок поспіль. Чи вдасться «підводникам» повернутись на шлях перемог після вояжу на Канари?

12. Борусія (Менхенгладбах) – Шальке, Німеччина, 10 тур

Спад менхенгладбахської Борусії залишився у минулому. «Жеребці», вигравши в БундесЛізі 4-ри матчі поспіль, піднятися всередину турнірної таблиці. Наступний суперник Шальке, який виграв 5-ть з 6-ти попередніх матчів чемпіонату і нині цілком заслужено знаходиться в трійці лідерів. Чим завершиться візит гельзенкірхенців до Гладбаха?

Зробити свої ставки Ви можете до 14.55 неділі, 25 жовтня.

Ми у Viber!