0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 435 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вест Хем – Челсі, Англія, 10 тур

Провальний старт сезону, наче Дамоклів меч, повис над Жозе Моуріньо, а кожна наступна невдача може стати для португальця останньою у керма Челсі. Втім, «особливому» до тиску не звикати. «Аристократи» нарешті стабілізували гру в захисті, не пропускаючи вже 2 матчі поспіль. Тиждень тому лондонці подужали вдома кризову Астон Віллу – 2:0, а посеред тижня привезли нульову нічию з Києва, поділивши очки з Динамо в Лізі чемпіонів. Тепер на «синіх» очікує випробування міцним Вест Хемом, який несподівано для багатьох увірвався в топ-четвірку, а безпрограшна серія «молотобійців» у чемпіонаті нараховує вже 6-ть матчів, 4-ри з яких були виграні. Чи до снаги Моуріньо переграти такого опонента, позатикавши роти всім скептикам?

2. Лестер – Крістал Пелас, Англія, 10 тур

Протистояння команд, які на рівні з Вест Хемом претендують на звання головних відкриттів старту сезону в Англії. Лестер, який ще у травні заледве врятувався від вильоту, в 9-ти турах нового чемпіонату зазнав лише однієї поразки і нині лише на 4 очки відстає від лідируючого МанСіті. Зовсім поруч і Крістал Пелас. «Кришталеві» вирізняються безкомпромісним характером, ще жодного разу не зігравши в новій кампанії внічию – 5-ть перемог і 4-ри поразки. Хто вийде переможцем з цієї дуелі – хитрі «лиси», чи хижі «орли»?

3. Астон Вілла – Суонсі, Англія, 10 тур

Криза Астон Вілли досягає апогею. Перемога ще в 1-ому турі над Борнмутом залишається для бірмінгемців єдиною в нинішньому сезоні. Як наслідок, у Прем’єр-Лізі «віллани» не можуть виграти вже 8 матчів поспіль, зазнавши 7-ми поразок при одній нічиїй. Англійські медіа переконані: ще одне фіаско і Тіму Шервуду вкажуть на двері. Розуміє це і сам наставник, тому на домашню дуель проти Суонсі налаштовує своїх підопічних як на останню битву. Чи вдасться Астон Віллі перемогти «лебедів» вперше за останні 3 роки, відстрочивши відставку Шервуда?

4. Норвіч – Вест Бромвіч, Англія, 10 тур

Під орудою Тоні Пьюліса Вест Бромвіч не демонструє феєричний футбол, проте здобувати потрібний результат вміє. Не дарма ж нинішній наставник «дроздів» ще ніколи не вилітав з Прем’єр-Ліги. У 10-ому турі на підопічних Пьюліса чекає не простий вояж у Норідж, де місцеві «канарки» сповнені рішучості реабілітуватися за незрозумілу поразку тижневої давнини від Ньюкасла – 2:6. Господарський статус говорить на користь «жовто-зелених», а ось статистика вказує на те, що шанси на нічию в цій дуелі – мінімальні. Востаннє Норвіч і Вест Бром розходилися миром ще в далекому 2004-ому році і відтоді не знаходять компроміс ось уже 13-ть матчів поспіль. Чи варто очікувати на мирову цього разу?

5. Майнц – Вердер, Німеччина, 10 тур

Матч проти Майнца може стати останнім для Віктора Скрипника у керма Вердера. Про це заявив сам українець, адже криза в Бремені серйозно затягнулася. «Музики» зазнали 5-ти поразок поспіль, а перспектива виснажливої боротьби за виживання стає дедалі реальнішою. Втім, у виїзних матчах проти «карнавальників» Вердер, традиційно, демонструє характер, програвши лише один з 5-ти попередніх вояжів до Майнца. Чи вдасться бременцям зачепитись за очки, подарувавши Віктору Скрипнику ще один шанс?

6. Ганновер – Айнтрахт Франкфурт, Німеччина, 10 тур

Ще 3 тижні тому Ганновер прозябав у зоні вильоту, не маючи в своєму активі жодної перемоги. Однак, у жовтні «96-ті» нарешті прокинулись - спершу переграли вдома Вердер – 1:0, а тиждень тому з таким же рахунком подужали на виїзді впертий Кельн. Попереду – побачення з розвеселими франкфуртськими «банкірами», яким, щоправда, зараз не до сміху. Айнтрахт не може виграти вже 5-ть турів поспіль – 2 нічиї та 3 поразки. Якщо так піде і далі, можна з головою зануритись у боротьбу за виживання, а цього в місті на Майні хочуть найменше. Чи вдасться Ганноверу виграти 3-ій матч поспіль, чи все ж франкфуртці зберуться із силами і нарешті перервуть свою безвиграшну серію, яка вже дещо затягнулася?

7. Інгольштадт – Герта, Німеччина, 10 тур

Герта тишком-нишком заскочила в єврокубкову сезону і зовсім не проти затриматися там до завершення сезону. От тільки щоб мрії стали реальністю, берлінцям потрібно підтягнути результати на виїзді, адже з 4-ох гостьових матчів «стара дама» виграла лише один і сталося це ще в 1-му турі в протистоянні з Аугсбургом. Втім, футболістів Інгольшадта плани суперника не обходять. Горді дебютанти БундесЛіги, здобувши 4-ри перемоги в 9-ти турах чемпіонату, голосно заявили про свої амбіції затриматися в еліті ще, як мінімум, на один сезон, а 3 очки в зустрічі проти берлінців можуть підняти «чорних» у топ-четвірку, що ще рік тому здавалося абсолютною фантастикою. Які шанси у команди Ральфа Хессенхютля переграти амбітних гостей зі столиці?

8. Емполі – Дженоа, Італія, 9 тур

Емполі не вражає стабільністю, але навіть у не кращих кондиціях здатен обламати зуби будь-якому опоненту. Особливо, коли мова йде про домашні матчі. А тут ще й і з суперником пощастило – «сині» ще жодного разу не програвали в дуелях проти «грифонів». Чи до снаги Дженоа, яка не програє в Серії «А» 3 тури поспіль, здобути першу перемогу в протистояннях із Емполі?

9. Карпі – Болонья, Італія, 9 тур

Очна дуель Карпі та Болоньї вже зараз виглядає як битва за виживання. Обидві команди міцно застрягли в зоні вильоту і найближче майбутнє нічого хорошого їм не віщує. Щоправда, «біло-червоні» - хлопці з характером і в своєму дебютному сезоні в Серії «А» вже встигли відібрати очки в Наполі та подужати Торіно, зробити що, традиційно, не просто. Натомість, для Болоньї домашня перемога над скромним Фрозіноне залишається поки що єдиним успіхом. Решті 7 матчів «бордово-сині» програли. Ще одне фіаско – і Делі Россі буде відправлений у відставку. Чи вдасться досвідченому наставнику уникнути звільнення після вояжу до Карпі?

10. Лор’ян – Ренн, Франція, 11 тур

Лор’ян після невиразного старту прийшов до тями. З 6-ти попередніх матчів Ліги 1 «мерлузові» виграли 4-ри лише при одній поразці, підтягнувшись до єврокубкової зони. Продовжити шлях нагору команда Сільвена Ріполя налаштована в домашній зустрічі проти Рена, який після 4-ох нічиїх поспіль тиждень тому був нещадно битий на власному полі фантастичною Ніццою - 1:4. Чи оговтались бретонці після тієї невдачі, чи все ж Лор’ян підтвердить свою прекрасну форму черговою перемогою?

11. Монпельє – Бастія, Франція, 11 тур

Здавалося, після домашньої перемоги над Лор’яном справи Монпельє підуть вгору, але "паладіни" знову загальмували. «Еро» не забивали в 2-ох попередніх турах - спершу програли на виїзді Ліллю – 0:2, після чого привезли нульову нічию з Бордо. Не вражає нині і Бастія, яка в 7-ми попередніх матчах Ліги 1 зазнала 6-ти поразок. Чим завершиться вояж корсиканців до Монпельє, де вони програли 3 з 4-ох останніх візитів?

12. Гранада – Бетіс, Іспанія, 9 тур

У попередньому турі Гранада була близькою до перемоги в Хіхоні, але, виграючи у тамтешнього Спортінга 3:1, втратила через вилучення 2-ох гравців, а з ними – такі потрібні 2 очки, дозволивши супернику відігратися в кінцівці матчі – 3:3. У дуелі з Бетісом «насрідам» буде ще важче, адже севільці – куди серйозніший опонент. До того ж, у господарів – серйозні кадрові втрати. Чи скористається команда Пепе Меля негараздами суперника, чи все ж Гранада покаже зуби, які поки що виглядають дещо тупими?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 24 жовтня.

Ми у Viber!