0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 434 тиражу

До Вашої уваги анонс 434 тираду лотереї «Спортпрогноз.

1. Дніпро – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Минулого сезону команда Мирона Маркевича вже зустрічалася у груповому раунді Ліги Європи із «зеленими». Тоді, завдяки голу Андрія Федецького «дніпряни» в Києві вирвали перемогу – 1:0, а на виїзді здобули нульову нічию. Цього разу букмекери фаворитом теж рахують український клуб. Утім, судитиме матч у Франції  ізраїльтянин Алон Ефет, який одного разу обслуговував матч за участю «Дніпра». Це було у 2012-му році і тоді українці поступилися на виїзді Наполі – 2:4. Як буде цього разу?

2. Андерлехт – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Уже 3 матчі поспіль підопічні Маурісіо Почеттіно зводять гру до нічийного результату. Останнього разу ці команди зустрічалися ще в Кубку УЄФА 2007 року в Брюсселі, коли у груповому раунді протистояння  складалося з одного поєдинку. Тоді Дімітар Бербатов і компанія теж зіграли унічию – 1:1. Чи продовжать «шпори» свою серію мирових?

3. Локомотив (Москва) -  Бешикташ, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Москвичі несподівано в першому турі нокаутували в Лісабоні місцевий Спортінг – 3:1, а за 2 тижні не залишили шансів вдома албанському Скендербеу – 2:0. Тож, цілком закономірно підопічні Ігоря Черевченка лідирують у турнірній таблиці. Бешикташ наразі із 4-ма очками – 2-ий. 15 років тому «чорно-білі» стали на шляху «залізничників» до виходу у груповий раунд Ліги чемпіонів – 3:0 вдома  і 3:1 – в Москві. Чи візьмуть москвичі реванш за поразки 15-річної давнини?

4. АПОЄЛ – Астерас, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

АПОЄЛ провалює нинішній сезон в єврокубках. Після вильоту у кваліфікації Ліги чемпіонів від Астани підопічні Темурі Кецбая соромляться і в Лізі Європи, програвши 2 матчі із різницею забитих та пропущених голів – 0:5. Греки теж не вражають результатами і також пропустили в стартових 2-ох турах 5 м’ячів, але при цьому зуміли відібрати очки у празької Спарти – 1:1. Чи здобуде хтось із суперників першу перемогу в групі?

5. Партизан - Атлетик (Більбао), Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Господарі у нинішній єврокубковій кампанії, включаючи кваліфікаційні матчі Ліги чемпіонів, провели 8 ігор і здобули 6 перемог. У Лізі Європи «чорно-білі» розпочали з 2-ох перемог над АЗ – 3:2 та Аугсбургом – 3:1. «Баски» ж оступилися в Алкмарі минулого туру – 1:2 і мають в активі на 3 очка менше ніж белградці. У разі перемоги «атлетиків» та успіху АЗ в паралельній грі з Аусбургом, тріо команд групи «L» матиме по 6 очок. Чи зможуть «леви»  зупинити переможну ходу хлопців Любінко Друловіча?

6. АЗ – Аугсбург, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Дебютант єврокубків із Німеччини ніяк не може знайти свою гру в цьому сезоні, що в Бундеслізі, що в ЛЄ. І там і там команда Маркуса Вайнцірля розташувалася на останньому місці. Тож навряд чи «фуггери» зможуть щось протиставити досвідченому євробійцю на його рідному стадіоні. Тим більше останні 4-ри гри нідерландці «виносять» своїх суперників перед власними уболівальниками. Чи спроможні німці вчинити опір господарям?

7.  Мідтьюлланн – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Гра лідерів групи D в данському Хернінгу обіцяє бути дуже цікавою. Неаполетанці уже 9-ть ігор у всіх турнірах не знають гіркоти поразок – 6-ть виграшів та 3 нічиї. 5-матчеву переможну серію в останніх своїх матчах мають і підопічні Йєсса Торупа. У своїх чемпіонатах команди теж виступають більш ніж успішно. Попри те, що фаворитом зустрічі є команда Рафи Бенітеса, легкої прогулянки в Данії для італійців не буде. Чи зможуть господарі засмутити своїх критиків?

8. Легія – Брюгге, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Для Станіслава Черечесова гра з Брюге буде дебютною на європейській арені на посаді тренера Легії. В 1-му матчі під його керівництвом в чемпіонаті Польщі  «армійці» переграли Краковію - 3:1. У групових поєдинках ЛЄ кривдник луганської Зорі 2-чі зазнав поразок і разом з Брюгге має в графі «здобуті очки» невтішні «нулі». До слова, що команда Мішеля Прюдома в 13-ти останніх зустрічах ні разу не зіграла унічию. Чи подарують поляки новому наставнику 1-шу європейську перемогу?

9. Рапід (Відень) - Вікторія (Плзень), Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Рапід після вильоту з ЛЧ від донецького Шахтаря зробив ставку на матчі ЛЄ і в 2-ох стартових поєдинках здобув максимальний результат. А от в чемпіонаті справи в «зелено-білих» йдуть не так гладко. Минулої неділі віденці сенсаційно поступилися останній команді чемпіонату – ФК Вольфсбергер (1:2). Щодо Вікторії, то «червоно-сині» лідирують в чемпіонаті Чехії і посідають 3-тє місце в групі Е, здобувши 1 перемогу. Хто з суперників цього разу здобуде позитивний результат?

10.  Брага – Марсель, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

У разі успіху португальці фактично вирішать питання виходу з групи. Натомість,  підопічні Мічела в 2-му турі несподівано вдома поступилися Словану – 0:1 і тепер ділять 2-3-тє місця із своїми кривдниками. Тож, «провансальцям» будь-що треба виправляти ситуацію. Тим більше крісло під іспанським наставником захиталося – 6-ть останніх ігор без перемог у всіх турнірах. Чи перервуть 6-матчеву серію без перемог французи?

11. Мольде - Селтик, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

Норвежці 8 ігор у всіх турнірах не знають гіркоти поразок на власному полі. Але й перемог здобуто лише 4-ри. Наразі Мольде із 4-ма очками очолює групу. Щодо Селтіка, то тренує «кельтів» земляк господарів поля - Ронні Дейла, а він добре знає всі сильні та слабкі сторони скандинавів. Чи втілять шотландці на полі настанови свого «коуча»?

12. ПАОК – Краснодар, Ліга Європи, груповий турнір, 3 тур

У 4-ох домашніх матчах ЛЄ в цьому сезоні греки здобули 3 перемоги та 1-ну нічию. Загальна різниця забитих та пропущених м’ячів вражає – 13:1 і 6-ть із цих голів на рахунку поляка Роберта Мака.  Краснодар вже традиційно робить ставку на єврокубкові матчі. Після поразки в 1-му турі від дортмундської Борусії – 1:2, підопічні Олега Кононова здолали  Габалу – 2:1, яку тренує українець Роман Григорчук. Чи зможуть росіяни зупинити групу атаки господарів?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 22 жовтня.

Ми у Viber!