0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 443 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Севілья – Реал Мадрид, Іспанія, 11 тур

Севілья переживає непрості часи. Здавалося, андалусці вже вийшли з кризи, але 2 поспіль поразки перекреслили всі їхні попередні успіхи. У попередньому турі Ла-Ліги «норвіонці» програли у Вільяреалі, а посеред тижня в рідних стінах поступилися Манчестер Сіті, фактично, втративши шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Реабілітуватися за останні невдачі команда Унаї Емері налаштована в домашній зустрічі з мадридським Реалом, от тільки зробити це буде надзвичайно складно. «Вершкові» нині на ходу, а в нинішньому сезоні не програли ще жодного матчу. Чи до снаги Коноплянці та компанії зупинити «королівський клуб»?

2. Арсенал – Тоттенхем, Англія, 12 тур

Арсенал – один з головних претендентів на чемпіонський титул. Переможна серія «канонірів» у Прем’єр-Лізі нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були виграні з різницею в 3 м’ячі. У статусі фаворита команда Арсена Венгера підходить і до дербі Північного Лондону, от тільки посеред тижня Арсенал зазнав приниження в Мюнхені, де був битий тамтешньою Баварією – 1:5. І далеко не факт, що такий ляпас не позначиться на психологічній готовності «канонірів», які майже втратили шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. До того ж, Тоттенхем нині набрав прекрасну форму, а поразка в 1-ому турі від МанЮнайтед так і залишається для «шпор» єдиною в чемпіонаті. Хто вийде переможцем з дуелі команді, які, відверто, ненавидять один одного?

3. Аугсбург – Вердер, Німеччина, 12 тур

Боротьба одразу на 3 фронти може зіграти з Аугсбургом злий жарт. Нещодавно «фюггери» вийшли в наступний раунд Кубка Німеччини, мають хороші шанси здобути путівку в плей-офф Ліги Європи, а ось у БундесЛізі – цілковитий провал. В 11-ти турах команда Маркуса Вайнцирля здобула лише 1 перемогу при 7-ми! поразках та 3-ох нічиїх і, як наслідок, окупувала останнє місце в турнірній таблиці. Наступний суперник баварців – бременський Вердер, який особливою стабільністю також не вирізняється. «Музики» програли 6-ть із 7-ми попередніх матчів чемпіонату, а над Віктором Скрипником уже давно висить Дамоклів меч можливої відставки. У кого більше шансів на успіх у протистоянні аутсайдерів БундесЛіги?

4. Рома – Лаціо, Італія, 12 тур

Рома видала прекрасну серію з 5-ти поспіль перемог у чемпіонаті, перетворившись на одного з головних претендентів на «скудетто». Однак, у попередньому турі «вовки» програли на виїзді Інтеру, втративши лідерство. Не надто переконливо останнім часом виглядає і Лаціо, який зазнав у Серії «А» 2-ох поразок поспіль – від Аталанти та Мілану. Ще одна невдача – і шанси «орлів» на місце в топ-трійці впадуть до мінімуму. Чи вдасться Лаціо зупинити своє падіння і вперше за 3 сезони виграти римське дербі, чи все ж Рома підтвердить свої чемпіонські амбіції статусною перемогою?

5. Фрозіноне – Дженоа, Італія, 12 тур

Фрозіноне не хапає зірок з неба, проте рахуватися з цієї командою потрібно. Особливо, коли підопічні  Роберто Стеллоне грають в рідних стінах. Після сенсаційною виїзною нічиєї з Ювентусом, яка принесла «канаркам» перше в історії очко в Серії «А», Фрозіноне здобув вдома 3 перемоги поспіль, почергового подужавши Емполі, Сампдорію та Карпі. Чи стане Дженоа черговою жертвою «канарок», чи все ж пташину дуель виграють амбітні, але вкрай нестабільні «грифони»?

6. Сампдорія – Фіорентина, Італія, 12 тур

Схоже, спад Фіорентини залишився в минулому і команда з Флоренції знову готова дивувати. Після 2-ох поспіль поразок від Наполі та Роми «фіалки» у всіх турнірах перемагаюсь ось уже 3 матчі. Як наслідок, повернули собі лідерство в Серії «А» і, фактично, гарантували собі путівку в плей-офф Ліги Європи, тому саме час сконцентруватися на чемпіонаті, де наразі справи команди Паулу Соузи виглядають достатньо райдужно. Втім, на легку прогулянку в Генуї флорентійцям розраховувати навряд чи варто. Місцева Сампдорія достатньо зубата і в свій кращий день здатна зіпсувати настрій будь-якому опоненту. Чи вдасться Фіорентині підтвердити свій статус фаворита в цій дуелі?

7. Ліон – Сент-Етьєн, Франція, 13 тур

Ліон, попри прогнози скептиків і кадрову кризу, увірвався в топ-трійку і нині є головним переслідувачем ПСЖ у чемпіонській гонці. От тільки наздогнати парижан, які відірвалися на 10 очок, уже навряд чи вдасться, тому нині головне завдання «ткачів» - зберегти за собою 2-ге місце, претендентів на яке більш, ніж достатньо. І Сент-Етьєн – один з них. «Зелені» нині в прекрасній формі, свідчення чому 2 поспіль перемоги з однаковим рахунком 3:0. У попередньому турі Ліги 1 команда Крістофа Галтьє без шансів розгромила в рідних стінах Реймс, а посеред тижня також вдома розправилась з Дніпром у Лізі Європи. Чи до снаги Ліону зупинити такий Сент-Етьєн?

8. Бордо – Монако, Франція, 13 тур

Бордо нині не вражає, але вдома може перемогти будь-кого. В рідних стінах у Лізі 1 «жирондинці» не програють ось уже 5-ть матчів поспіль, 3 з яких були виграні. Щоправда, продовжити безпрограшну домашню серію в протистоянні з Монако команді Віллі Саньоля буде вельми не просто, адже «червоно-білі» в нинішньому сезоні значно краще виглядають саме на виїзді. З 6-ти гостьових матчів чемпіонату «монегаски» не програли жодного – 4-ри перемоги і 2 нічиї. На що очікувати від підопічних Леонарду Жардіма у Бордо?

9. Фейеноорд – Аякс, Нідерланди, 12 тур

Фейеноорд набрав прекрасний темп, але в попередньому турі Ередвізії був несподівано битий в Гаазі тамтешнім Ден Хаагом – 0:1. Осічкою роттердамців миттю скористався Аякс, який захопив лідерство в чемпіонаті. Нині амстердамці випереджають свого одвічного суперника на 3 пункти і зовсім не проти розвинути успіх. Щоправда, переграти Фейеноорд у його лігві – завдання не з простих. До того ж, нещодавно в Кубку Нідерландів «гордість Півдня» вже поклала Аякс на лопатки, а тепер налаштована зробити те ж саме і в Ередвізії. Чим завершиться дуель лідерів голландської першості?

10. Камбуур – Гронінген, Нідерланди, 12 тур

Камбуур – лідер Ередвізії… за кількістю нічиїх. В 11-ти турах «синьо-жовті» 6-ть разів розходилися миром, але не здобули при цьому жодної перемоги, міцно застрягнувши в підвалі турнірної таблиці. Чого не скажеш про Гронінген, який має в своєму активі вже 5-ть «вікторій». От тільки посеред тижня «біло-зелені» провели виснажливий поєдинок у Лізі Європи, який забрав у них чимало як фізичних, так і моральних сил. Чи стане фактор втоми додатковою перевагою Камбуура?

11. Краснодар – ЦСКА Москва, Росія, 15 тур

Після 14-ти турів російської Прем’єр-Ліги ЦСКА впевнено утримує лідерство, здобувши 11-ть перемог при 3-ох нічиїх. Фаворитами «армійці» будуть і у виїзному поєдинку з Краснодаром, але поєдинки проти кубанців останнім часом даються столичній команді не просто. Москвичі, враховуючи матчі Кубка, не можуть подужати «биків» ось уже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи до снаги підопічним Леоніда Слуцького перервати безвиграшну серію в протистояннях із Краснодаром?

12. Локомотив Москва – Зеніт, Росія, 15 тур

Зеніт охопила епідемія нічиїх. У 7-ми попередніх матчах чемпіонату пітерці здобули лише 2 перемоги, а ось миром розходилися 5-ть разів. Якщо так піде і далі, про чемпіонство можна забути. Не легким обіцяє стати і виїзний поєдинок проти Локомотива, якому потрібно реабілітовуватися за 2 поспіль поразки в чемпіонаті. Чи вдасться «залізничникам» зіпсувати настрій гостям з культурної столиці Росії?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 8 листопада.

Ми у Viber!