0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 433 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо Київ – Челсі, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Минулої п’ятниці Сергій Ребров зазнав своєї першої поразки у чемпіонаті України в якості наставника київського Динамо. Більше того, програли його підопічні вдома, та ще й донецькому Шахтарю з розгромним рахунком 0:3. Посипати голову попелом ніколи, адже попереду - надважливий матч Ліги чемпіонів проти Челсі. «Аристократів», які втратили стабільність, нині не критикує лише лінивий, проте рахуватись з командою Жозе Моуріньо потрібно. Тим більше, що вона продовжує змагатись за вихід у плей-офф і в букмекерських котируваннях залишається одним з головних фаворитів Ліги чемпіонів. Чи по зубам «динамівцям» такий суперник?

2. Мальме – Шахтар, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Шахтарю відступати нікуди. Щоб зберегти шанси на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів, «гірникам» у 2-ох дуелях з Мальме потрібно набирати максимум очок. Завдання не з легких, але, зважаючи на недавню перемогу в українському «классіко» над Динамо у Києві – 3:0, цілком реальне. Втім, горді шведи без бою не здадуться. Тим більше, що вони також ще нічого не втратили, а за підтримки рідних трибун докладуть усіх зусиль, щоб засмутити донеччан. Чи до снаги команді Мірчі Луческу здолати скандинавський бар’єр?

3. ПСЖ – Реал Мадрид, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Битва за перше місце в групі «А». Після 2-ох турів ПСЖ та Реал йдуть без втрат, тож в очній зустрічі мають визначити хто з них більш гідний вдягнути жовту майку лідера. Господарський статус говорить на користь парижан, однак мадридців цим не злякати. Тим більше, що нині вони на ходу і зупинятись не збираються. Натомість, статистика говорить на користь чемпіона Франції. З 4-ох попередніх матчів між ПСЖ і Реалом парижани виграли 2 при одній поразці. Ще один поєдинок завершився миром. Як усе буде цього разу?

4. Арсенал – Баварія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Неймовірно, але після 2-ох турів в активі Арсеналу жодного набраного очка. І найближче майбутнє нічого хорошого «канонірам» не віщує, адже на них чекає двоматчева дуель з Баварією, яка полюбляє ставити палки в колеса команді Арсена Венгера. Фаворитами мюнхенці будуть і цього разу, однак турнірна ситуація не залишає лондонцям іншого вибору, окрім як грати лише на перемогу. Чи до снаги Арсеналу її здобути в протистоянні з кращою на сьогодні командою Німеччини?

5. Динамо Загреб – Олімпіакос, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

У попередніх турах обидві команди очікувано програли мюнхенській Баварії, проте сенсаційно подужали лондонський Арсенал і тепер мають цілком реальні шанси поборотись за вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Головне – вдало відіграти в двоматчевій очній дуелі. За класом виконавців Олімпіакос виглядає куди сильнішим за свого опонента, але в рідних стінах загребське Динамо здатне на дива. Чиї аргументи будуть вагомішими цього разу?

6. Байер – Рома, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Виїзна поразка від БАТЕ стала для Роми холодним душем. Після того «вовки» двічі виграли в чемпіонаті і тепер те ж саме збираються зробити і в протистоянні з леверкузенським Байером у Лізі чемпіонів. От тільки «фармацевтам», які також всерйоз розраховують на вихід у плей-офф, плани римлян навряд чи сподобаються. Тим більше, що один римський колектив у нинішньому сезоні вони вже залишили за бортом головного клубного євротурніру, подужавши в кваліфікації Лаціо. Чи вдасться команді Руді Гарсії помститись за своїх «любих» сусідів?

7. ЦСКА Москва – Манчестер Юнайтед, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

У групі «B» після 2-ох турів абсолютна рівновага - всі команди набрали по 3 пункти, здобувши по одній перемозі. Хто буде кращим за підсумками 3-ого ігрового дня, автоматично стане фаворитом на вихід у плей-офф. Більше шансів фахівці віддають Манчестер Юнайтед, який з 6-ти попередніх матчів у всіх турнірах виграв 5-ть. Однак, москвичів недооцінювати не варто. «Армійці» вміють підносити сюрпризи, тож очікувати від них можна всього, що завгодно. Чи здатна команда Леоніда Слуцького на сенсацію в дуелі з «червоними дияволами»?

8. Галатасарай – Бенфіка, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 3 тур

Бенфіка, несподівано подужавши в 2-ому турі на виїзді мадридський Атлетіко, захопила лідерство у групі «С». Тепер на ліссабонців очікує вояж до Стамбула. Легкої прогулянки португальцям ніхто не обіцяє, адже для Галатасарая це, фактично, останній шанс заявити про свої претензії на вихід у плей-офф Ліги чемпіонів. Чи вдасться туркам перемогти і таки поборотись за путівку в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів?

10. Ноттінгем Форест – Бернлі, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Ноттінгем Форест, як і минулоріч, на старті сезону клеїть дурня. Безвиграшна серія «лісників» у Чемпіоншипі вже нараховує 4-ри матчі, 3 з яких були програні. Як наслідок, команда застрягла всередині турнірної таблиці і перспектив піднятися вище – небагато. Натомість, Бернлі після не кращого старту взявся за голову, здобувши у 8-ми останніх турах 6-ть перемог при одній поразці. Чи стане Ноттінгем черговою жертвою «бордових»?

11. Болтон – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Болтон бавиться з вогнем. В 11-ти турах «скакуни» здобули лише одну перемогу, застрягнувши на самому дні турнірної таблиці. Якщо так піде і далі, команда, яка ще не так давно грала в Прем’єр-Лізі, ризикує вилетіти вже і з Чемпіоншипу. Чого не скажеш про Бірмінгем, який, схоже, всерйоз вирішив поборотись за вихід в еліту англійського футболу. В активі «синіх» - 3 перемоги поспіль і зупинятися вони не збираються. Чи все ж Болтон буде проти?

12. Блекберн – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 12 тур

Свою першу перемогу Дербі здобув лише в 6-ому турі, але відтоді команда набрала прекрасний темп і не знає гіркоти поразок ось уже майже півтора місяця, вигравши з 6-ти попередніх матчів Чемпіоншипу 5-ть при одній нічиїй. Тепер на «баранів» чекає побачення з нестабільним Блекбреном. Щоправда, це більше стосується виїзних поєдинків, а ось вдома «бродяги» не програють вже 4-ри зустрічі поспіль, вигравши 2 останні з них. Чи до снаги Дербі перервати безпрограшну домашню серію «роверз»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 20 жовтня.  

Ми у Viber!