0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 432 тиражу

До Вашої уваги анонс 432 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Ворскла, Україна, 11 тур

«Зелені леви» востаннє перемагали на своєму полі «ворсклян» ще в 2012-му році. Після того Карпати одного разу зіграли з Ворсклою внічию та поступилися. Тому дуель двох молодих тренерів – Василя Сачка та Ігоря Йовічевіча, обіцяє бути надзвичайно цікавою. Ворскла підходить до звітної зустрічі після домашнього розгрому 0:4 від Динамо. Натомість, львів’яни легко здолали в Ужгороді Говерлу – 2:0. Чи зможуть Карпати завдати 2-ої поразки «ворсклянам» у чемпіонаті?

2. Олександрія – Волинь, Україна, 11 тур

Олександрійці – доволі зручний суперник для підопічних Віталія Кварцяного. У 4-ох очних протистояннях в еліті українського футболу лучани 3 рази здобували перемогу. А ось господарі були сильнішими лише одного разу і сталося це ще в далекому 2002-му році. У минулому турі Волинь та Олександрія поступилися: Луцька команда програла вдома Зорі - 0:3, а олександрійці на виїзді Дніпру – 0:2. Як усе буде цього разу?

3. Інтер – Ювентус, Італія, 8 тур

Для того, щоб повернутися в боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів, «старій сеньйорі» необхідно вигравати. Шанси на перемогу в гостей є, адже «інтерісті», традиційно, відчувають проблеми в домашніх зустрічах проти Юве. В 9-ти очних дуелях між командами в Мілані Інтер жодного разу не переграв туринців. Чи зможуть «змії» вперше за 5-ть років здобути вікторію над Ювентусом у рідних стінах?

4. Наполі -  Фіорентіна, Італія, 8 тур

«Фіалки» продовжують вражати і зовсім невипадково очолюють турнірну таблицю Серії «А». До звітної гри команда Пауло Соузи підійшла, маючи в активі 5 перемог поспіль з різницею забитих та пропущених м’ячів – 11:1. Не набагато гірше виглядають і неаполітанці, які в останніх двох матчах Серії «А» «зняли скальпи» з найтитулованіших італійських клубів – Мілана (4:0) та Ювентуса (2:1). Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Сассуоло – Лаціо, Італія, 8 тур

3-й сезон поспіль Сасуоло гідно виступає серед еліти італійського футболу. У нинішньому сезоні команда Еусебіо Ді Франческо взагалі приємно здивувала скептиків, здобувши у 7-ми матчах 12 очок. Щодо Лаціо, то підопічні Стефано Піолі після розгрому в 4-му турі від Наполі (0:5) в наступних 3-х набрали максимум очок. Тож наразі «орли» впевнено тримаються серед лідерів Серії «А». Чи зможуть «чорно-зелені» зупинити переможну ходу «лаціалі»?

6. Дженоа –К’єво, Італія, 8 тур

Веронці в нинішньому сезоні на виїзді ще не програвали, здобувши в 3-ох іграх 5 очок. Навіть титулований Ювентус в рідних стінах не зміг впоратись зі скромним К’єво – 1:1. У разі успіху в Генуї, «літаючі віслюки» можуть піднятися до трійки лідерів чемпіонату. Натомість, Дженоа на домашній арені здобула 2 перемоги та одного разу поступилася все тому ж Ювентусу – 0:2. Чи зможе команда Джан П’єро Гасперіні здобути 3 очки в протистоянні з таким суперником?

7. Верона – Удінезе, Італія, 8 тур

Верона залишається єдиною командою Серії «А», яка за 7 турів так і не пізнала смаку перемог – 4 нічиї та 3 поразки. Фріульці ж після 4-ох поразок поспіль у 2-ох останніх матчах е програють, здобувши 4 очки. «Мастифам» задля здобуття дебютної перемогу в чемпіонаті слід нейтралізувати форварда Антоніо Ді Натале, адже знаний нападник відзначався в 3-ох попередніх матчах за «зебр». Чи втримає захист веронців нев’янучого бомбардира?

8. Фрозіноне – Сампдорія, Італія, 8 тур 

Дебютанту Серії «А» важко даються стартові матчі в еліті італійського футболу. У 7-ми матчах команда з невеликого однойменного містечка набрала лише 4 пункти. Сампдорія ж з 11-ма очками розташувалася всередині турнірної таблиці. Крім того, підопічні Вальтера Дзенги утримують 3-тє місце серед найрезультативніших команд чемпіонату – 13 забитих м’ячів. Чи зможуть господарі щось протиставити потужній «Сампі»?

9. Реал Сосьєдад - Атлетико (Мадрид), Іспанія, 8 тур

У 7-ми матчах чемпіонату підопічні Девіда Мойеса здобули лише одну перемогу - над головним невдахою Прімери – Гранадою (3:0). Натомість, «матрацники», традиційно, тримаються серед лідерів Ла Ліги, відстаючи від Вільяреала, він нині йде на першому місці, лише на 3 очка. У разі успіху в Сан-Себастьяні, команда Дієго Сімеоне може наблизитися до топ-трійки. Чи до снаги мадридцям взяти 3 очки на «Аноеті»?

10. Депортиво - Атлетик (Більбао), Іспанія, 8 тур

Ла-корунці не надто шкодують басків у матчах на власному полі. В 6-ти останніх домашніх поєдинках  Прімери проти Атлетіка Депортіво здобув 5-ть перемог при одній нічиїй. Не просто «левам» буде і цього разу, адже вони, традиційно, відчувають серйозні проблеми на виїзді. Чи зможуть баски переламати невтішну статистику матчів у Ла-Коруньї?

11. Ньюкасл – Норвіч, Англія, 9 тур

Стіву Макларену поки що ніяк не вдається налагодити гру Ньюскасла, тож під наставником уже всерйоз хитається крісло. За 9-ть турів «сороки» на пару із Сандерлендом не спромоглися здобути жодної перемоги. Натомість, Норвіч продовжує тихенько набирати дорогоцінні очки. 2 останні очні дуелі в АПЛ між цими командами завершувалися внічию. Чи буде компроміс і цього разу?

12. Штутгарт - Інгольштадт , Німеччина, 9 тур 

Інгольштадт в своєму дебютному сезоні в БундесЛізі демонструє доволі цікаву гру. Після 8-ми зіграних матчів «чорні» посідають високе 6-те місце. А от у Штутгарта - величезні проблеми. Команда Александра Цорнігера розташувалася на самому дні турнірної таблиці. Причому, пропускав Штутгарт у всіх зіграних матчах. Чи зможуть «шваби» переграти хлопців Ральфа Хассенхюттля?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 18 жовтня.

Ми у Viber!