0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 431 тиражу

До Вашої уваги анонс 431 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Динамо (Київ) – Шахтар, Україна, 11 тур

Для наставника господарів Сергія Реброва гра проти Шахтаря буде 42-ою в УПЛ на чолі «біло-синіх». В 6-ти останніх матчах чемпіонату «динамівці» відвантажили суперникам  14-ть голів, не пропустивши при цьому жодного. Однак, Шахтар – не рівня іншим клубам Прем’єр-Ліги і, поза сумнівом, «гірники» зроблять все від себе залежне, щоб завдати киянам першої поразки в сезоні, голосно заявивши про свої чемпіонські амбіції. Хто вийде переможцем з українського классіко?

2. Тоттенхем – Ліверпуль, Англія, 9 тур

Для Юргена Клоппа гра в Лондоні проти «шпор» буде дебютною на тренерському містку мерсисайдців. В останніх 2-ох домашніх дуелях проти «червоних» Тоттенхем був нещадно розгромлений. Спочатку 0:5, а рік тому – 0:3. Тож, можна не сумніватися, підопічні Маурісіо Почеттіно зроблять все від себе залежне, щоб реваншуватися за ганьбу попередніх сезонів і зіпсувати дебют Юргену Клоппу. Чи все ж німецький наставник почне з перемоги?

3. Евертон – Манчестер Юнайтед, Англія, 9 тур

Манчестер Юнайтед ніяк не може подолати комплекс виїзних матчів проти «ірисок». Уже 3 зустрічі поспіль на «Гуддісон Парк» манкуніанці не можуть не те що не програти, а навіть забити гол. Востаннє «червоні дияволи» перемагали Евертон у його лігві в далекому 2011-му році. Чи вдасться гостям переписати історію і таки подужати вперту команду Роберто Мартінеса?

4. Крістал Пелас – Вест Хем, Англія, 9 тур

Вест Хем уже 5-ть матчів чемпіонату не знає гіркоти поразок. Утім, останні 2 зустрічі підопічні Славена Біліча звели до результативних нічиїх з однаковим рахунком 2:2. «Орли» нині також виглядають достатньо успішно. У 2-ох попередніх турах чемпіонату Крістал Пелас набрав максимум очок. У випадку перемоги над «молотобійцями» хлопці Алана Пардью увірвуть в топ-четвірку. Але чи погодяться з цим господарі?

5.Ейбар – Севілья, Іспанія, 8 тур

У попередньому турі Прімери обидві команди святкували перемоги. «Зброярі» на виїзді здолали Лас-Пальмас - 2:0, а «норвіонці» сенсаційно взяли 3 очки в дуелі проти Барселони – 2:1. Севілья нині на ходу і, схоже, смуга невдач залишилась у минулому. 2 перемоги поспіль дозволили підопічним Унаї Емері піднятися з останнього місця на 12-те. Якщо гості здобудуть 3-тю вікторію, цілком ймовірно,повернуться в боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів. Чи зможуть баски зупинити амбітних севільців?

6. Торино – Мілан, Італія, 8 тур

Для Сініши Міхайловича гра в Турині матиме надважливе значення. Після принизливого домашнього фіаско з Наполі в попередньому турі – 0:4 Сільвіо Берлусконі натякнув керманичу «россо-нері», що терпіння його не безмежне. Тож у випадку чергової невдачі серб ризикує залишитися без роботи. У 2-ох минулих сезонах очні дуелі суперників у Турині завершувались миром. Як усе буде цього разу?

7. Гамбург – Байер, Німеччина, 9 тур

Після 3-ох поразок поспіль Байер, схоже, знайшов свою. Леверкузенці не програють уже 3 тури – 2 перемоги та нічия, тож до Гамбурга їдуть у достатньо хорошому настрої, розраховуючи додати до свого активу чергові 3 пункти. Втім, подужати «динозаврів» у їхньому лігві – завдання не з простих і «фармацевти» знають це з власного досвіду, адже 2 останні вояжі до Гамбурга програли. Чи вдасться «червоноштанникам» знову здолати леверкузенців?

8. Айнтрахт Франкфурт – Борусія Менхенгладбах, Німеччина, 9 тур

Менхенгладбахська Борусія провалила старт сезону, а Люсьєн Фавр після 5-ти поспіль поразок у чемпіонаті пішов у відставку. Неймовірно, але звільнення наставника пішло «жеребцям» на користь, а їхня переможна серія в БундесЛізі нині нараховує вже 3 матчі. Чи вдасться нестабільному франкфуртському Айнтрахту зупинити Гладбах, який помалу набирає свою кращу форму?

9. Монако – Ліон, Франція, 10 тур

Ліон, попри складну кадрову ситуація, продовжує робити все від себе залежне, аби втрутитись у боротьбу за місце в топ-трійці. У попередньому турі «ткачі» здобули непросту перемогу в домашній зустрічі проти Реймса – 1:0, а тепер на них чекає виїзна дуель з нестабільним Монако. «Червоно-білі» в нинішньому сезоні Ліги 1 вдома ще не перемагали – 2 нічиї та 2 поразки. Чи до снаги монегаскм подужати ослаблений травмами Ліон і таки здобути першу «вікторію» в рідних стінах?

10. Генгам – Лілль, Франція, 10 тур

Лілль у нинішньому сезоні не вражає результативністю, але в попередньому турі вперше в сезоні зумів забити більше одного м’яча за матч, подужавши вдома Монпельє – 2:0. Наступний суперник – Генгам, який після провального старту набрав достатньо пристойну форму. З 6-ти попередніх поєдинків чемпіонату команда Жуслена Гурвеннека програла лише 1, здобувши при цьому 4-ри перемоги. Чи стане впертий Лілль черговою жертвою амбітних господарів?

11. Реймс – Кан, Франція, 10 тур

Протистояння команд, які стали одними з головних відкриттів стартових турів французької Ліги 1. Кан у 9-ти турах чемпіонату здобув 6-ть перемог при 3-ох поразках і нині знаходиться на 3-му місці в турнірній таблиці. Реймс відстає на 3 пункти і вдома в нинішньому сезоні ще не програвав, вигравши з 4-ох матчів у рідних стінах 3 при одній нічиїй. Чи вдасться господарям продовжити безпрограшну домашню серію в дуелі з Каном?

12. Тулуза – Анже, Франція, 10 тур

Тулуза – лідер чемпіонату за кількістю… мирових. У 9-ти турах «фіолетові» вже 5-ть разів зіграли внічию. Тепер на них чекає домашнє побачення з нахабним новачком Ліги 1. Анже нині займає 2-ге місце, а в 9-ти матчах чемпіонату зазнав лише однієї поразки при 5-ти перемогах. Чи вдасться Тулузі зупинити амбітного дебютанта еліти французького футболу?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 п’ятниці, 16 жовтня.

Ми у Viber!