0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 430 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Іспанія, відбір Чемпіонату Європи-2016

Після перемоги над Люксембургом «червона фурія» забронювала за собою перше місце в групі «С» і тепер навряд чи поїде до України основним складом. Натомість, «жовто-блакитним» перемога над діючими чемпіонами Європи потрібна, як повітря. У домашній грі з іспанцями українцям через перебір жовтих карток не допоможуть Євген Хачеріді та Сергій Сидорчук. Чи зможуть українці без двох ключових гравців здобути першу в своїй історії перемогу над грандом світового футболу?

2. Італія – Норвегія, відбір Чемпіонату Європи-2016

Гра між лідерами групи «Н» має показати, чи зможуть норвежці подолати апеннінське прокляття. За багаторічну футбольну історію гості лише одного разу здобували перемогу над «скуадрою адзурою» в офіційному матчі. І було це в далекому 1991-му році. Загалом, скандинавська команда лише раз взяла участь у фінальній частині чемпіонату Європи. Чи зможуть підопічні Пера-Матіаса Хьогмо зачепитися в Італії за важливі очки?

3. Кіпр - Боснія і Герцеговина, відбір Чемпіонату Європи-2016

Кіпріоти та боснійці лише вдруге в своїй історії зійдуться на футбольному полі. У першій грі відбору до Євро-2016 у Боснії підопічні Міхаліса Хаджипієріса сенсаційно здолали Едіна Джеко і компанію – 2:1. Після того кіпріоти у групі «В» програвали всім, крім збірної Андорри. Щодо команди Мехмеда Баждаревича, то вона теж не може похизуватися стабільністю, але очки на Кіпрі їй треба здобувати обов'язково. Чи зможуть кіпріоти зупинити результативних боснійців?

4. Латвія - Казахстан, відбір Чемпіонату Європи-2016

Матч у Ризі нічого не вирішує для аутсайдерів групи «А». Можливо, дана гра лише припинить безвиграшну серію обох команд. Казахи уже 11 ігор поспіль не знають смаку перемог в офіційних та товариських іграх. Не далеко відійшли від своїх суперників і латиші, які мають 9-матчеву безвиграшну серію. На користь підопічних Мар’яна Пахаря може служити той факт, що в попередніх 3-х матчах «червоно-білі» жодного разу не поступалися азіатам. Чи збережуть латиші цю приємну статистику?

5. Уругвай - Колумбія, відбір Чемпіонату світу-2018

Збірна Уругваю з перемоги розпочала відбірний раунд до ЧС-2018. Підопічні Оскара Табареса на виїзді здолали Болівію – 2:0. З таким же рахунком колумбійці вдома розібралися із перуанцями. Щодо матчів між цими суперниками, то підопічні Хосе Пекермана 16 років не можуть здобути перемоги в Уругваї. Чи зможуть гості цього разу подолати невтішну статистику?

6. Перу – Чилі, відбір Чемпіонату світу-2018

Чилійці в першому турі відбору до ЧС-2018 впевнено здолали найтитулованішу команду світу – збірну Бразилії – 2:0. Для неперевершеного Алексіса Санчеса і компанії ця перемога була 6-ю поспіль у всіх турнірах. Натомість, перуанці 3 матчі не можуть здобути вікторію. Утім, підопічні Рікардо Гареки доволі вдало проводять матчі на своєму полі, а в їхньому складі грає нев’янучий бомбардир Клаудіо Піцарро. Чи зможуть «біло-червоні» здобути першу перемогу у відборі на чемпіонат світу-2018?

7. Азербайджан (до 21) - Фінляндія (до 21) відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Господарі поля у 3-х попередніх матчах відбору поступилися своїм опонентам. Крім цього, азербайджанці пропустили у свої ворота 12 м’ячів і не забили суперникам жодного. Натомість, фіни вдало розпочали відбірний раунд, здобувши 2 перемоги на старті. Утім, в останній грі їм добряче перепало на горіхи від німців – 0:4. Чи зможуть команди відійти від невдач та показати результативний футбол?

8. Кіпр (до 21) - Білорусія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Збірна Білорусії не змогла в останній грі вдома здолати однолітків з Туреччини та поступилася з рахунком 0:2. Ідентичний результат, але на виїзді із Словаччиною показали кіпріоти. Для них ця поразка стала 5-ою поспіль у всіх турнірах. Тож, для підопічних Ігоря Ковалевича гра на Кіпрі буде чудовою можливістю реабілітуватися за домашню невдачу. Чи зможуть білоруси здолати явного аутсайдера групи?

9. Греція (до 21) - Португалія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Обидві команди відбірний цикл до Євро-2017 розпочали з перемог. Піренейці здолали албанців – 6:1 та угорців – 2:0. «Елліни» ж в єдиній грі не мали проблем із Ліхтенштейном – 2:0. Щодо суперництва між «молодіжками» Греції та Португалії, то в 2-х попередніх іграх, датованих 1999-им роком, команди обмінялися перемогами з рахунком – 2:1. Наразі ж піренейці демонструють видовищну гру і впевнено посідають перше місце в групі. Чи зможуть підопічні Руя Жорже продовжити штампувати перемоги?

10. Північна Ірландія (до 21) - Македонія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

На відміну від дорослої команди, яка за тур до завершення відбірних ігор забронювала собі участь у фінальній стадії Євро-2016, «молодіжка» Північної Ірландії є аутсайдером у європейському футболі. За 5 останніх років господарі у 25-ти іграх спромоглися лише на 3 перемоги і 2 нічиї. Натомість, македонці - міцні європейські середнячки. Чи зможуть «червоні леви» здобути легку перемогу над відверто слабкими суперником?

11. Шотландія (до 21) - Ісландія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Шотландці робитимуть все, аби пригальмувати впевнену ходу беззаперечних лідерів. Адже, у разі успіху ісландці впевнено завершать перше коло у статусі фаворита групи 3. За свою історію суперники зустрічалися між собою 4 рази і обоє мають на своєму рахунку по 2 перемоги. Утім, в останніх 2-х зустрічах успіх був на боці скандинавів. Чи зможуть шотландці зупинити своїх гостей?

12. Данія (до 21) – Болгарія (до 21), відбір Чемпіонату Європи-2017 (до 21)

Молодіжна збірна Данії провела лише один поєдинок у нинішньому відборі. На власному полі «червоно-білі» поділили очки із Уельсом. Тепер на данців очікує побачення з лідером групи 5 - Болгарією. Після поразки на старті від усе того ж Уельсу, наступні 3 свої поєдинки «леви» виграли, не пропустивши у цих матчах жодного м’яча у власні ворота. Чи зуміє данська молодіжка перервати переможну ходу своїх однолітків із Болгарії?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 понеділка, 12 жовтня.

Ми у Viber!