0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 429 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Чехія – Туреччина, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Чехії, достроково гарантувавши собі пряму путівку на Чемпіонат Європи, може розслабитись і грати у власне задоволення. А ось туркам, які борються за 3-тє місце та квиток у плей-офф, необхідно тільки перемагати – Нідерланди зовсім поруч. Завдання надзвичайної складності, адже з 8-ми матчів проти чехів за всю історію Туреччина виграла лише 2, а на виїзді не спромоглася відстояти бодай нічию жодного разу. Чи до снаги команді Фатіха Теріма зламати малоприємну тенденцію і таки взяти в протистоянні з незручним суперником такі потрібні 3 пункти?

2. Ісландія – Латвія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Ісландії на одному диханні пройшла весь відбір, достроково гарантувавши собі путівку на Чемпіонат Європи у Франції. Натомість, Латвія розчарувала, набравши у 8-ми турах лише 4 очки і не здобувши при цьому жодної перемоги. Втім, попсувати опонентам нерви прибалти вміють. Чого тільки варті виїзні нічиї проти Чехії та Туреччини. Чи вдасться ісландцям не наступити на ті ж граблі і виграти свій черговий матч відбору?

3. Боснія та Герцеговина – Уельс, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Момент істини для Боснії та Герцеговини. Щоб поборотись за 3-тє місце та путівку в стикові матчі господарям потрібно лише перемагати і сподіватись на осічку ізраїльтян у паралельній зустрічі. Втім, навіть з виконанням першого завдання у балканців можуть виникнути чималі проблеми, адже Уельс мотивації ще не втратив і прагнутиме зачепитись бодай за нічию, яка гарантує пряме потрапляння на Євро. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

4. Ізраїль – Кіпр, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Шансів здобути пряму путівку на Чемпіонат Європи у збірної Ізраїлю мінімум, а ось втратити 3-тє місце ще можна. Щоб цього не сталося, господарям потрібно неодмінно перемагати Кіпр. У матчі першого кола, який відбувся на виїзді, ізраїльтянам вдалося подужати впертих «острів’ян». Чи варто очікувати на ще одну «вікторію» від «біло-блакитних»?

5. Сербія – Португалія, відбір Чемпіонату Європи – 2016

Збірна Сербії провалила відбір, але зброю все ж не склала і 2 останні матчі кваліфікації виграла, подужавши Вірменію та Албанію. Тепер балканців екзаменуватиме Португалія, чия переможна серія наразі нараховує 6-ть матчів. Що цікаво, всі «вікторії» піренейці здобули з мінімальною різницею в рахунку. Чи до снаги сербам перервати переможну ходу «команди обраних», яка вже гарантувала собі вихід на Євро?

6. Вірменія – Албанія, відбір Чемпіонату Європи – 201

Домашня поразка від Сербії в останньому турі може дорого коштувати албанцям. Тепер, щоб завоювати пряму путівку на Чемпіонат Європи, «гірським орлам» потрібно перемагати на виїзді Вірменію, яка в нинішньому відборі, відверто, розчаровує. Втім, у свій кращий день «горці» здатні подужати будь-кого. І Албанія – не виключення. Що очікувати від цього поєдинку?

7. Греція – Угорщина, відбір Чемпіонату Європи – 201

Збірна Греції – головне розчарування кваліфікації Євро-2016. У 9-ти турах «елліни» не спромоглися здобути жодної перемоги, лише тричі зігравши внічию. Про що ще говорити, якщо чемпіони Європи-2004 двічі програли Фарерам. Хоча б трохи реабілітуватись за ганебний відбір греки спробують у домашній зустрічі проти Угорщини. Але чи погодяться з цим «олімпійці», які ще мають шанси завоювати пряму путівку на Чемпіонат Європи?

8. Фінляндія – Північна Ірландія, відбір Чемпіонату Європи – 201

Результат очної дуелі Фінляндії та Північної Ірландії жодного турнірного значення вже не має. «Суомі», зігравши в попередньому турі внічию з Румунією, втратили всі шанси поборотись за вихід на Чемпіонат Європи, а «зелено-біла армія», в блискучому стилі розправившись із кризовою Грецією, достроково завоювала пряму путівку на Євро. У матчі першого кола, який був для північно-ірландців домашнім, їм вдалося відсвяткувати перемогу. Чи здатні фіни на реванш?

9. Польща – Ірландія, відбір Чемпіонату Європи – 201

Збірна Ірландії, сенсаційно перегравши в попередньому турі Німеччину, втрутилась у розподіл прямих путівок до Франції від групи «D». Головний конкурент «зелених» - Польща, з якою вони зустрінуться в заключному матчі відбору. Переможець дуелі гарантує собі вихід на Чемпіонат Європи. На кого поставити в цій парі?

10. Молдова (до 21) – Латвія (до 21), відбір Чемпіонату Європи – 2017 (до 21)

Один з останніх шансів для латвійської молодіжки поборотись за вихід у фінальну частину Чемпіонату Європи – 2017. Прибалтів влаштує лише перемога, але їхнім одноліткам з Молдови, які також борються за потрапляння на Євро це навряд чи сподобається. Чи стане господарський статус запорукою успіху молдаван у дуелі з нестабільними латвійцями?

11. США – Мексика, Кубок конфедерацій - 2017, плей-офф

Історія протистоянь збірних США та Мексики нараховує 73 матчі. Поки що попереду «ацтеки», які здобули 36 перемог при 20-ти поразках. Щоправда, останнім часом американці впевнено наздоганяють географічних сусідів. «Янкі» не програють мексиканцям уже 6-ть матчів поспіль – 3 перемоги та 3 нічиї. Як усе буде цього разу?

12. Данія – Франція, товариський матч

Збірна Франції, як господар майбутнього Чемпіонату Європи, позбавлена необхідності проходити кваліфікацію, тож до майбутнього форуму готується через товариські матчі. Виходить по-різному – то «півні» бельгійцям та албанцям програють, то подужають сербів, або ж розгромлять вірменів. Яку долю команда Дідьє Дешама підготувала для данців, чия доля у відборі Євро-2016 буде вирішена вже без їхньої участі, адже кваліфікація для скандинавів уже завершена?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 10 жовтня.

Ми у Viber!