0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 428 тиражу

До Вашої уваги анонс 426 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Македонія – Україна, відбір ЧЄ-2016

Наразі справи македонців у групі «С» виглядають катастрофічно. В останніх 6-ти матчах підопічні Любінко Друловича не здобули жодного очка. Тож «червоні леви» логічно посідають останнє місце, пропустивши вище себе навіть Ліхтенштейн. Натомість, «жовто-блакитні» у 3-ох останніх зустрічах взяли 7 пунктів, і, можна не сумніватися, зроблять все, аби гарантувати собі звання кращої 3-ї команди відбору й уникнути стикових матчів. Чи зможуть підопічні Михайла Фоменка перемогти у Скоп’є, зробивши важливий крок до прямого потрапляння на ЄВРО-2016?

2. Шотландія – Польща, відбір ЧЄ-2016

2 поспіль поразки від грузинів та німців позбавили Шотландію шансів на прямий вихід на ЄВРО-2016. Максимум на що можуть зазіхнути хлопці Гордона Стракана – 3-тє місце в групі «D» і боротьба в стикових матчах. Натомість, Польща у випадку перемоги над шотландцями та втраті очок ірландців у грі з німцями, швидше за все, посяде 2-гу позицію в групі після німецької бундесмашини. Чи зможе захист господарів втримати Роберта Левандовські, який в останніх 3-ох матчах відбору забив 7 м’ячів?

3. Північна Ірландія – Греція, відбір ЧЄ-2016

Востаннє грецька збірна перемагала ще в групі Чемпіонату світу-2014, перегравши тоді КотД’Івуар – 2:1. Після того чемпіони Європи 2004-го року примудрилися в 11-ти матчах зазнати 7 поразок. У тому числі – і в домашній грі проти Фарерських островів. Наразі елліни замикають турнірну таблицю  групи « F», маючи в своєму доробку скромні 3 очки. Натомість, команда Майкла О’Ніла у випадку перемоги гарантовано забронює собі путівку у фінальну частину ЧЄ-2016. Чи зможе аутсайдер поставити підніжку лідеру?

4. Албанія – Сербія, відбір ЧЄ-2016

Рішення Спортивного арбітражного суду щодо матчу Сербія - Албанія минулої осені, згідно з яким 3 очки отримала Албанія, а сербам залишили в силі 3 бали штрафу, внесло істотні корективи в турнірні розклади групи «I». Наразі «гірські орли» посідають 3-тє  місце з 11-ма набраними очками і відстають лише на один заліковий бал від Данії. У випадку господарів над «білими орлами» та не виграшу данців у паралельній грі на Піренеях, команда Джанні Де Б’язі вперше в історії прийме участь у фінальній стадії Чемпіонату Європи. Чи зможуть гості завадити затятим ворогам оформити пряму путівку на ЧЄ-2016?

5. Чорногорія – Австрія, відбір ЧЄ-2016

Австрійці завдяки вражаючій серії із 7-ми перемог поспіль ще в минулому турі забронювали за собою перше місце в групі «G». Тож навряд чи команда Марселя Колера в Чорногорії «гризтиме» газон. Господарям же 2 перемоги потрібні, як повітря, адже лише за таких обставин у них залишиться шанс поборотись за потрапляння на ЄВРО-2016. Запорука успіху – збірна Молдови, якій необхідно у 2-ох заключних матчах відібрати очки у прямих конкурентів «хоробрих соколят» - збірної Росії та Швеції. Чи до снаги чорногорцям подужати австрійців і ще поборотись за вихід на Чемпіонат Європи?

6. Чилі – Бразилія, відбір ЧС-2018

Чилійці підходять до відбірних матчів з бразильцями на ЧС-2018, маючи в активі 8-матчеву серію без поразок. «Пентакампеони» ж, навпаки, в 5-ти останніх іграх зазнали двох невдач. Для «червоних» бразильська команда не надто зручний суперник. Востаннє чилійці перегравали найтитулованішу команду світу ще в 2000-му році з рахунком 3:0. Після того суперники провели 14 ігор і лише в 3-ох «перці» не програли. Чи до снаги Чилі стримати команду Карлоса Дунги?

7. Болівія – Уругвай, відбір ЧС-2018

Болівійці в 4-ох попередніх  матчах пропустити 17 м’ячів! В останній товариській грі над «зеленими» познущалася Аргентина – 0:7. «Небесно-блакитні» ж роблять основний акцент на захист. В 9-ти поспіль іграх команда Оскара Табареса не пропускає більше одного м’яча. Але, як відомо, в Болівії важко грати навіть грандам через географічне положення стадіону «Ернандо Сілеса», який знаходить на висоті 3600 метрів над рівнем моря. Чи скористаються сповна цим фактором господарі поля?

8. Венесуела – Парагвай, відбір ЧС-2018

Господарі поля – єдина команда Південної Америки, яка жодного разу в історії не виходила до фінальної стадії чемпіонатів світу. Натомість, парагвайці вдев’яте спробують потрапити на Мундіаль. Щодо протистояння між суперниками, то тут велика перевага за Парагваєм. Першу історичну перемогу  затятий аутсайдер відборів на світові чемпіонати вперше зумів здобути лише у 2001 році. Загалом, у 13-ти з 20-ти зіграних особистих дуелей «вікторію» святкували «гуарані». Чи зможе Венесуела переграти незручного суперника?

9. Україна (до 21) – Ісландія (до 21), відбір ЧЄ-2017 (до 21)

Ісландці вийдуть на поле стадіону «Центральний», що в Черкасах, у ранзі лідера групи. Скандинави здобули перемоги над македонцями – 3:0, французами – 3:2 та звели внічию матч із північно-ірландцями – 1:1. Натомість, підопічні Сергія Ковальця невдало стартували у відбірному циклі до ЧЄ-2017, поступившись  на виїзді молодіжній збірній Македонії – 0:1. У своїй історії наша «молодіжка» тричі зустрічалася з ісландцями – 2 перемоги та поразка. І, що цікаво, менше 5-ти голів в жодній грі команди не забивали. Чи продовжать суперники гольову феєрію і цього разу?

10. Словенія (до 21) – Італія (до 21), відбір ЧЄ-2017 (до 21)

Для господарів італійська «молодіжка» - традиційний камінь спотикання. У попередніх 3-ох іграх між цими командами «скуадра адзурра» незмінно здобувала максимальний результат. Причому, словенці не спромоглися забити бодай гол  у ворота суперника. І хоч наразі підопічні Пріможа Гліхи із 6 очками лідирують у групі, але перемоги були здобуті над відвертими аутсайдерами – збірними Литви та Андорри. А ось єдиної поразки місяць тому словенцям завдали саме італійці – 0:1. Чи зможуть господарі перервати серію невдач в іграх з апеннінцями?

11. Білорусія (до 21) – Туреччина (до 21), відбір ЧЄ-2017 (до 21)

Молодіжні збірні Туреччини та Білорусії в нинішньому відборі провели лише по одному матчу. Підопічні Ігоря Ковалевича мінімально переграли вдома словаків – 1:0, а турки з ідентичним рахунком поступилися нідерландській молоді. До слова, це була 5-та поразка поспіль у всіх турнірах для команди Рашита Сетинера. Востаннє гості здобували перемогу більше року тому над молодіжною збірною Мальти – 3:0. Чи зможуть білоруси скористатися поганою формою турків?

12. Данія (до 21) – Уельс (до 21), відбір ЧЄ-2017 (до 21)

Для данської «молодіжки» гра проти Уельсу буде дебютною у відборі. В останніх матчах скандинави зіграли 2 «товарняки». Спочатку поступилися німцям - 1:2, а потім здолали українську команду – 3:1. Щодо гостей, то підопічні Герена Уільямса наразі є лідерами групи. У 2-ох іграх «маленькі дракони» здобули перемоги з однаковим рахунком 3:1 над однолітками з Болгарії та Ліхтенштейну. Чи зможе Уельс підтвердити лідерський статус у Данії?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55, четверга 8 жовтня.

Ми у Viber!