0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 427 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Арсенал – Манчестер Юнайтед, Англія, 8 тур

Посеред тижня Арсенал знову сконфузився в Лізі чемпіонів, поступившись вдома грецькому Олімпакосу – 2:3. Реабілітуватись за те фіаско «каноніри» спробують у домашній дуелі проти Манчестер Юнайтед у Прем’єр-Лізі. Втім, зробити це буде дуже не просто, адже «червоні дияволи» нині на ходу. Манкуніанці, на відміну від лондонців, свій матч 2 туру Ліги чемпіонів виграли, перегравши вдома німецький Вольфсбург – 2:1, а в чемпіонаті переможна серія команди Луї Ван Галла нараховує вже 3 поєдинки. До слова, востаннє МанЮнайтед програвав на полі Арсеналу ще в 2011-ому році і відтоді здобув на «Емірейтс» 2 перемоги при 2-ох нічиїх. Як усе буде цього разу?

2. Евертон – Ліверпуль, Англія, 8 тур

Чергове дербі Мерсисайду обіцяє стати неймовірно гарячим. Перемога, наче повітря, потрібна як Евертону, так і Ліверпулю. «Іриски» прагнуть увірватись в топ-четвірку, а «червоні» не хочуть відставати від сусідів. До того ж, від команди Брендана Роджерса вимагають реабілітації за невдалий старт сезону, а під самим наставником уже давно хитається крісло. Господарський статус говорить на користь Евертона, адже на «Гудіссоні» підопічні Роберто Мартінеса, традиційно, грають надзвичайно потужно. Втім, подужати Ліверпуль «іриски» не можуть з 2010 року, а це 10-ть матчів поспіль – 4-ри поразки та 6-ть нічиїх. Чи до снаги Евертону перервати безвиграшну серію в дуелях із «червоними»?

3. Суонсі – Тоттенхем, Англія, 8 тур

Тоттенхем довго запрягав, але нарешті, схоже, розігнався. Переможна серія «шпор» у чемпіонаті нараховує вже 3 матчі, а в попередньому турі команда Маурісіо Почеттіно не залишила вдома жодних шансів Манчестер Сіті – 4:1. Нині лондонці програють лідеру чемпіонської гонки лише 4 очки і у випадку успішного вояжу до Уельсу можуть скоротити відставання до мінімуму. Тим більше, що Суонсі – достатньо зручний суперник для Тоттенхема. «Шпори» перемагають «лебедів» ось уже 7 матчів поспіль і зовсім не проти зробити це знову. Чи все ж команда Гаррі Монка перерве невдалу серію в дуелях з лондонським клубом?

4. Атлетіко Мадрид – Реал Мадрид, Іспанія, 7 тур

До очної дуелі мадридські гранди підходять не в кращому настрої. Атлетіко в середу програв удома в 2-ому турі Ліги чемпіонів, поступившись португалькій Бенфіці, а Реал тиждень тому втратив лідерство в Прімері, яке тривало лише кілька днів, зігравши в нульову нічию зі скромною Малагою. І хоч за ту невдачу «вершкові» реабілітувались перемогою над Мальме в Лізі чемпіонів, але осад залишився. На кого поставити в черговому дербі Мадриду?

5. Атлетік Більбао – Валенсія, Іспанія, 7 тур

У минулому розіграші Прімери Атлетік та Валенсія знатно пофеєрили, здобувши прямі путівку в єврокубки. Баски потрапили в Лігу Європи, а Валенсія нині грає в Лізі чемпіонів. Однак, зараз справи обох команд на внутрішній арені далекі від ідеалу. «Леви» з однією перемогою в активі бовтаються в підвалі турнірної таблиці, а Валенсія лише в попередньому турі здобула свою 2-гу звитягу в нинішньому чемпіонаті. Статистика очних дуелей говорить на користь Атлетіка, який не програє Валенсії вже 5-ть матчів поспіль. Щоправда, 4-ри останні зустрічі між суперниками завершились миром. Чи варто очікувати на нічию і цього разу?

6. Мілан – Наполі, Італія, 7 тур

Після 6-ти турів Мілан та Наполі набрали по 9 очок і нині перебувають всередині турнірної таблиці. От тільки якщо «червоно-чорні» проявляють неабияку безкомпромісність, ще жодного разу не зігравши внічию, то «партенопеї» вже тричі розходилися миром. Минулих вихідних суперники зіграли по-різному. Міланці програли на виїзді Дженоа – 0:1, а неаполітанці в рідних стінах подужали Ювентус – 2:1. Тепер у команди Сініши Міхайловіча буде перевага власного поля. До того ж, ще в четвер їхній суперник грав у Лізі Європи, а це також сил не додає. Втім, чи допоможуть ці фактори відсвяткувати Мілану перемогу?

7. Сампдорія – Інтер, Італія, 7 тур

Розгромна домашня поразка від Фіорентини в попередньому турі – 1:4 стала болючим ударом по амбіціях Інтера. «Чорно-сині» втратили лідерство, а ще – свого лідера Стевана Йоветіча, який зліг до лазарету. Реабілітуватись за останнє фіаско міланці спробують у Генуї, де зустрінуться з місцевою Сампдорію. Втім, зробити це буде дуже не просто. «Блучерк’ятті» вдома, традиційно, грають надзвичайно стабільно, тож без бою 3 очки команді Роберто Манчіні не віддадуть. Чи зуміє Сампа поставити Інтеру підніжку?

8. Палермо – Рома, Італія, 7 тур

Так завелося, що поєдинки проти Палермо даються Ромі не просто. Перемогти сицилійців римляни не можуть вже 3 матчі поспіль – 2 поразки на нічия, а в 5-ти попередніх вояжах до Сицилії здобули лише 1 перемогу при  2-ох поразках і 2-ох нічиїх. Чи вдасться «орлам» знову зіпсувати настрій столичним «вовкам», яких наразі називають головними претендентами на Скудетто?

9. Удінезе – Дженоа, Італія, 7 тур

Протистояння команд, які в нинішньому сезоні ще жодного разу не зіграли внічию, маючи ідентичні показники - 2  перемоги та 4-ри поразки. Не надто полюбляють компроміси «зебри» та «грифони» і в очних дуелях. Миром завершились лише 2 з 10-по передніх матчів між цими суперниками. Як усе буле цього разу?

10. Кан – Сент-Етьєн, Франція, 9 тур

Сент-Етьєн залихоманило. Тиждень тому «зелені» рогромно програли вдома Ніцці – 1:4, а кілька днів тому на щиті повернулися з виїзної дуелі проти Лаціо в Лізі Європи  - 2:3. Причому, в обох випадках команда Крістофа Галтьє через видалення своїх гравців була змушена догравати матчі вдев’ятьох. Чи не завадять Сент-Етьєну проблеми з дисципліною розжитись очками в Кані?

11. Лор’ян – Бордо, Франція, 9 тур

У 8-ми турах Бордо зумів здобути лише 2 перемоги і, як наслідок, нині бовтається всередині турнірної таблиці, хоча амбіції команди нікуди не поділися. Черговим випробуванням для «жирондинців» стане виїзд в Лор’ян, де не просто грати будь-якому супернику. І Бордо – не виключення. Приміром, з 5-ти попередніх виїзних поєдинків проти «мерлузових» «жирондинці» виграли лише один. Чи до снаги підопічним ним Віллі Саньоля подужати такого опонента і здобути свою 3-тю перемогу в сезоні?

12. Волинь – Зоря, Україна, 10 тур

Волинь не втомлюється дивувати. У 7-ми попередніх турах лучани здобули 5-ть перемог, всерйоз включившись в боротьбу за місце в зоні єврокубків. Зоря – один з прямих конкурентів «хрестоносців» за місце під сонцем. Чи до снаги Волині подужати луганчан, яким вони програли 4-ри з 5-ти останніх очних дуелей?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 4 жовтня.

Ми у Viber!