0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 426 тиражу

До Вашої уваги анонс 426 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Борусія (Менхенгладбах) – Вольфсбург, Німеччина, Бундесліга, 8 тур

Обидві команди у вівторок провели свої матчі в Лізі Чемпіонів і поступилися з ідентичним рахунком 1:2 клубам із Манчестера. «Вовки» на виїзді програли МанЮнайтед, а «жеребці» - вдома МанСіті. Щодо стосунків цих команд у Бундеслізі, то в попередніх 5-ти поєдинках у Менхенгладбасі підопічні Дітера Хеккінга спромоглися здобути лише 2 нічиї. Крім того, Вольфсбург в останніх двох матчах БундесЛіги не зміг перемогти. Натомість, «жеребці», навпаки, у 2-ох останніх зустрічах набрали 6 очок. Чи продовжать переможну серію хлопці Андре Шуберта?

 2. Гановер – Вердер, Німеччина, Бундесліга, 8 тур

Ганновер у стартових 7-ми матчах Бундесліги здобув лише 2 очка і без особливих перспектив посідає останнє місце в турнірній таблиці. У попередньому турі «96-ті» у виїзній грі проти Вольфсбурга перервали п’ятиматчеву серію поразок, зігравши внічию. Не кращі справи і у Вердера. Підопічні Віктора Скрипника останні три поєдинки чемпіонату програли, що спричинило масу чуток про відставку українського фахівця. Чи всидять у своїх кріслах після звітного туру тренери-невдахи Міхаель Фронцек і Віктор Скрипник?

3. Астон Вілла -  Сток Сіті, Англія, 8 тур

Астон Вілла після перемоги в першому турі над Борнмутом примудрилася програти 5-ть із 6-ти наступних матчів чемпіонату. Натомість, Сток Сіті тиждень тому перервав 6-матчеву безвиграшну серію в АПЛ, здолавши вдома вже згадуваний Борнмут - 2:1. «Гончарі» сподіваються і на позитивний результат в Бірмінгемі, адже востаннє вілланам вони програвала ще в далекому 2009-му році. Чи перервуть бірмінгемці серію домашніх невдач у дуелях зі Стоком?

4. Норвіч – Лестер, Англія, 8 тур

В останніх 2-ох матчах чемпіонату Лестер пригальмував – спершу була нічия, після чого сталася розгромна поразка від лондонського Арсеналу - 2:5. Разом із тим, «лиси» на пару Вест Хемом - найрезультативніші команди АПЛ, забивши вже 15 м’ячів в 7-ми турах. Утім, і пропускають хлопці Клаудіо Раньєрі також багато – вже 14 голів і це в компанії з Челсі є найгіршим показником чемпіонату. Норвіч же підходить до звітної гри, маючи в активі 3-матчеву безпрограшну серію - одна перемога та 2 нічиї. Чи скористаються «канарки» спадом у грі Лестера?

5. Борнмут – Уотфорд, Англія, 8 тур

Новачки Прем’єр-Ліги матчі останнього туру програли. Борнмут поступився на виїзді Сток Сіті - 1:2, а «шершні» були слабшими на своєму полі за Крістал Пелас -  0:1. Щодо особистих зустрічей, то в минулому сезоні Чемпіоншипу «вишні» вдома легко переграли своїх опонентів із рахунком 2:0. Утім, в міжсезоння Уотфорд серйозно підсилився, тож цілком здатен взяти реванш. Чи до снаги підопічним Кіке Флореса розжитись очками в лігві «шершнів»?

6. Гранада – Депортиво, Іспанія, 7 тур

Гранаді відступати нікуди. Андалусійці, програвши 5-ть із 6-ти матчів Прімери, із 3 очками посідають останнє місце в турнірній таблиці. Єдина перемога була здобута ще в 2-му турі у виїзній грі проти Хетафе. Вдома ж статистика «насрідів» абсолютно невтішна – 3 гри і 3 поразки із загальною різницею забитих і пропущених м’ячів 2:9. Натомість, Депортиво після 2-ох перемог в останніх матчах над Бетісом та Еспаньолом піднявся на 6-те місце, маючи в своєму активі 11 очок. Чи зможе Гранада здобути першу домашню «вікторію» в нинішньому сезоні в дуелі з галісійцями?

7. Лас-Пальмас – Ейбар, Іспанія, 7 тур

Минулий сезон, який був для Ейбара дебютним в еліті іспанського футболу, баски завершили в зоні вильоту, але через фінансові проблеми Ельче все ж залишились у Прімері. Нинішній чемпіонат  «зброярі» розпочали з 2-ох перемог над Гранадою та Атлетиком, зазнавши лише однієї поразки в 6-ти матчах. Натомість, Лас-Пальмас здобув лише одну перемогу, ще двічі зігравши внічию при 3-ох поразках. В останній грі канарці з мінімальним рахунком програли на виїзді Барселоні – 1:2. Чи зможуть підопічні Пако Ерери здобути другу звитягу в сезоні?

8. Малага – Реал Сосьєдад, Іспанія, 7 тур

Реал Сосьєдад доволі незручний суперник для Малаги. Востаннє «анчоуси» перемагали басків на своєму полі ще в далекому 2005-ому році. Не просто зробити це буде в звітній грі, адже за 6 турів андалусці не здобули ще жодної перемоги, не забивши при цьому жодного м’яча. Втім, виїзна нічия з мадридським Реалом у попередньому турі подарувала Малазі надію, що все буде добре. Чи до снаги «анчоусам» подужати сан-себастьянців?

9. Карпі – Торіно, Італія, 7 тур

Після поразки в минулому турі від Роми з рахунком 1:5 керівництво Карпі звільнило наставника команди Фабріціо Касторі. На його місце прийшов новий керманич – Джузепе Саніно. Наразі господарі після 6-ти зіграних матчів з 2 очками замикають турнірну таблицю Серії «А». Абслютна протилежна ситуація з Торіно. Команда Джамп’єро Вентури демонструє не лише видовищний футбол, а й здобуває результат. В останній грі чемпіонату туринці на власному полі переграли Палермо – 2:1. Чи зможе аутсайдер зупинити третю команду серії «А»?

10. К’єво – Верона, Італія, 7 тур

Попри те, що Верона і К’єво знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці, веронське дербі обіцяє бути надзвичайно запеклим. «Літаючі віслюки» нині відстають від лідера Серії «А» на 4 очки, тому в дуелі із ненависними сусідами зроблять все, щоб скоротити це відставання. Втім, дербі є дербі. Незважаючи на відсутність травмованого Луки Тоні, «мастифи» теж прагнутимуть здобути першу вікторію в сезоні. Чи зможуть гості пригальмувати команду Роландо Марана?

11. Труа – Генгам, Франція, 9 тур

У минулому турі Труа несподівано відібрав на виїзді очки в Ренна – 1:1. Це була 4-та в сезоні нічия команди Даніеля Мазоні. Генгам на власному полі теж розійшовся миром із Монако – 3:3, закріпившись з 10-ма очками всередині турнірної таблиці. Останні 4-ри зустрічі в Лізі 1 між цими командами завершувалися нічийними результатами. Чи буде мирова і цього разу?

12. Газелек – Тулуза, Франція, Ліга 1, 9 тур

До звітного матчу обидві команди підходять не в кращому психологічному стані. Тулуза після «вікторії» в 1-ому турі над Сент-Етьєном у наступних 7-ми матчах забула про смак перемог – 4 нічиї і 3 поразки. Щодо дебютанта Ліги 1 Газелека, то підопічні Тьєрі Лоре, схоже, не можуть збагнути куди вони потрапили. У 8-ми матчах корсиканці спромоглися лише на 2 нічиї. Чи зможе Газелек здобути історичну перемогу в Лізі 1 над Тулузою, яка останнім часом, відверто, розчаровує?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25, суботи 3 жовтня.

Ми у Viber!