0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 425 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Русенборг – Дніпро, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Норвезький Русенборг – одна з двох команд нинішнього розіграшу Ліги Європи, яка стартувала з 1-ого раунду кваліфікації і таки вийшла в груповий етап турніру. У 1-ому турі трондхеймці були близькі до перемоги у виїзній зустрічі проти французького Сент-Етьєна, проте перевагу не втримали – нічия 2:2. Завершив миром свій стартовий матч у Лізі Європи і Дніпро, який на останніх секундах вирвав нічию в домашньому протистоянні з Лаціо – 1:1. Тепер минулорічний фіналіст турніру налаштований виграти в Трондхеймі. Статистика говорить на користь «дніпрян», адже Русенборгу катастрофічно не щастить в дуелях з українськими клубами. З 8-ми матчів проти представників України «тролі» програли 7 при лише одній перемозі. Чи до снаги Дніпру завдати Русенборгу чергової поразки, чи все ж трондхеймці покажуть зуби?

2. Лаціо – Сент-Етьєн, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Ще один поєдинок групи «G». Матчі першого туру і Лаціо, і Сент-Етьєн завершили миром, тож наразі всі команди квартету залишають приблизно рівні шанси на вихід у плей-офф. Господарський статус говорить на користь римлян. У нинішньому сезоні «орли» виграли всі свої домашні матчі, а це – 4-ри перемоги поспіль. До того ж, Сент-Етьєн після несподіваної домашньої поразки в чемпіонаті від Ніцци – 1:4 нині перебуває в ступорі. Чи скористається Лаціо не кращим психологічним станом свого опонента?

3. Монако – Тоттенхем, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Тоттенхем не програє французьким клубам з 1967-ого року. Щоправда, це лише 5-ть матчів – 3 перемоги та 2 нічиї. У стартовому турі нинішнього розіграшу Ліги Європи «шпори» розправились вдома з азербайджанським Карабахом – 3:1. Виграти лондонці спробують і у виїзній зустрічі проти Монако, який нині відчуває серйозні проблеми в обороні. До того ж, після розгрому Манчестер Сіті в чемпіонаті Англії від команди Маурісіо Почеттіно очікують лише на перемогу. Чи все ж монегаски продемонструють супернику, що не дарма в минулорічному євросезоні дісталися чвертьфіналу Ліги чемпіонів?

4. Карабах – Андерлехт, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Азербайджанський Карабах вдруге в історії кваліфікувався в груповий етап Ліги Європи, але тепер хоче більшого, а саме – вийти в плей-офф турніру. Щоправда, після поразки в стартовому турі від Тоттенхема зробити це буде не просто. Ще одне невдача – і шанси «скакунів» впадуть до мінімуму. Чи все ж гордим азербайджанцям вдасться подужати Андерлехт, який в усіх турнірах не знає гіркоти поразок ось уже 7 матчів поспіль?

5. Белененсеш – Фіорентина, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Фіорентина вкрай невдало стартувала в новому євросезоні. У 1-ому турі Ліги Європи «фіалки» приймали вдома швейцарський Базель і після першого тайму перемагали 1:0, проте після перерви залишились в меншості і, як наслідок, програли – 1:2. Ця поразка, як виявилось згодом, мотивувала флорентійців, адже після того вони здобули в Серії «А» 3 перемоги поспіль, захопивши лідерство. Тепер команді Вінченцо Монтелли потрібно реабілітовуватись і на євроарені. Чи здатен португальський Беленсеш завадити амбітним планам Фіорентини?

6. АЗ Алкмаар – Атлетик Більбао, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Для Атлетика Більбао новий сезон складається неоднозначно. З однієї сторони, баски вийшли в груповий етап Ліги Європи і вже навіть встигли подужати вдома німецький Аугсбург – 3:1, але з іншої – провалили старт у Прімері, де після 6-ти турів лише з однією перемогою в активі бовтаються в нижній частині турнірної таблиці. АЗ Алкмаару поки що також бракує стабільності, проте останнім часом команда серйозно додала, здобувши в голландській Ередвізії 2 перемоги поспіль. Чи буде 3-тя в протистоянні з Атлетиком, який поки що ніяк не знайде свою гру?

7. Бешикташ – Спортінг Лісабон, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Лісабонський Спортінг втратив темп. Спершу «леви» вкрай невдало стартували в Лізі Європи, без шансів поступившись вдома московському Локомотиву – 1:3, а минулих вихідних втратили надзвичайно важливі очки в чемпіонаті, зігравши на виїзді внічию зі скромною нині Боавіштою. Не легко лісабонцям буде і в Туреччині, де їм доведеться зустрітись з міцним Бешикташем. «Орли» нині на ходу, виграли стартовий матч Ліги Європи, подужавши в Албанії Скендербеу, а на вихідних захопили лідерство в турецькій Суперлізі, розправившись у стамбульському дербі з ненависним Фенербахче. Чи до снаги Спортінгу впоратись із таким опонентом?

8. Селтік – Фенербахче, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Фенербахче втратив форму. «Канарки» сенсаційно програли стартовий матч групового етапу Ліги Європи, поступившись вдома норвезькому Мольде – 1:3, а минулих вихідних поступились Бешикташу в стамбульському дербі, втративши лідерство в чемпіонській гонці в турецькій Суперлізі. Натомість, Селтік додає від матчу до матчу і в зустрічі з кульгаючим Фенербахче неодмінно спробує здобути перемогу. Чи вдасться «кельтам» подужати нестабільних стамбульців?

9. Мольде – Аякс, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Мольде не без пригод вийшов у груповий етап Ліги Європи, а вже тут стартував із сенсаційної перемоги в Стамбулі над Фенербахче – 3:1. Натомість, Аякс у 1-ому турі, відверто, розчарував, задовольнившись лише нічиєю в домашній зустрічі проти Селтіка – 2:2. Чи вдасться амстердамцям перемогти в Норвегії, чи все ж «сині» знову здивують всю Європу?

10. Легія – Наполі, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Наполі, попри далеко не ідеальний старт у Серії «А», помалу приходить до тями. Після перемоги над Ювентусом в останньому турі чемпіонату «партенопеї» підтягнулися до групи лідерів і зовсім не проти виграти і в Лізі Європи. Тим більше, що після яскравої перемоги над Брюгге у стартовому матчі турніру – 5:0 шанси «партенопеї» на вихід у плей-офф виглядають надзвичайно високими. Чи здатна польська Легія зупинити команду Мауріціо Саррі?

11. Рубін – Бордо, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Тиждень тому Бордо зазнав однієї з найганебніших поразок у своїй історії, поступившись на виїзді в матчі чемпіонату Ніцці – 1:6. Хоча б трохи реабілітуватись за те фіаско підопічним Віллі Саньоля вдалося на вихідних, подужавши в рідних стінах Ліон, але примхливим уболівальникам команди цього буде замало. Що привезе Бордо з вояжу до негостинної Казані, де місцевий Рубін спробує здобути свою першу перемогу на груповому етапі Ліги Європи?

12. Динамо Мінськ – Рапід Відень, Ліга Європи, груповий турнір, 2 тур

Віденський Рапід продовжує дивувати. Спершу віце-чемпіон Австрії мало не вийшов у груповий етап Ліги чемпіонів, а вже в своєму дебютному матчі в Лізі Європи несподівано подужав вдома Вільяреал, який, не варто забувати, нині лідирує в іспанській Прімері. Поза сумнівом, спробують горді віденці виграти і в Мінську, але чи погодиться з цим місцеве Динамо?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 четверга, 1 листопада.

Ми у Viber!