0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 424 тиражу

До Вашої уваги анонс 424 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – ПСЖ, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Шахтар дуже невдало розпочав свої виступи в груповому турнірі Ліги чемпіонів. «Гірники» розгромно поступилися в гостях мадридському Реалу – 0:4. Наступний суперник підопічних Мірчі Луческу – також дуже серйозний. ПСЖ – діючий чемпіон Франції кількох останніх років, а в нинішньому сезоні «червоно-сині» не програли ще жодного з 10-ти матчів усіх турнірів. Ще одна поразка суттєво сменшить шанси «помаранчево-чорних» на вихід з групи. Чи зуміють донеччани відібрати очки у ПСЖ?

2. Маккабі (Тель-Авів) – Динамо (Київ), Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Тель-авівське Маккабі виграло тільки один зі своїх попередніх 4-х матчів усіх турнірів. Поступилися чемпіони Ізраїлю і в першому турі Ліги чемпіонів, зазнавши нищівної поразки від Челсі – 0:4. Що стосується київського Динамо, то «біло-сині» продемонстрували справжній характер. Вони відігралися на останніх хвилинах у поєдинку проти Порту – 2:2, здобувши своє перше очко в турнірі. 4 роки тому ці ж суперники двічі зустрічалися між собою в груповому турнірі Ліги Європи. Тоді обидва матчі між ними завершилися унічию. Чи визначать команди переможця цього разу?

3. Порту – Челсі, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Усього однієї хвилини не вистачило Порту, щоб відсвяткувати перемогу в матчі стартового туру Ліги чемпіонів проти київського Динамо. «Дракони» дозволили супернику відігратися і тепер на власному полі прийматимуть лідера групи – Челсі. Лондонці жахливо розпочали нинішній сезон, але останнім часом їм вдалося стабілізувати власні результати. Свої виступи в Лізі чемпіонів вони розпочали з переконливої перемоги над тель-авівським Макккабі. Чим завершиться протистояння головних фаворитів групи «G»?

4. Ліон – Валенсія, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Нічия останнім часом стала найулюбленішим підсумком матчів за участю Ліона. Так завершувалися 3 з 5-ти попередніх поєдинків різних турнірів, у яких брали участь «ткачі». Поділили очки підопічні Юбера Фурньє і у виїзній зустрічі з Гентом у Лізі чемпіонів – 1:1. Не краще виглядає і наступний суперник Ліона – Валенсія. «Кажани» виграли лише один з 4-х попередніх матчів, а в Лізі чемпіонів поступилися Зеніту на власному полі – 2:3.  Чи зуміють іспанці більш успішніше виступити у Ліоні?

5. Зеніт – Гент, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Якщо в чемпіонаті Росії Зеніт усе ще лихоманить, то в Лізі чемпіонів пітерці виступають значно вдаліше. В першому турі групового турніру вони, несподівано для багатьох, обіграли в гостях Валенсію – 3:2. Ця перемога дозволила «синьо-біло-блакитним» очолити турнірну таблицю квартету. Наступний опонент росіян – Гент. В нинішньому сезоні «буйволи» вперше у своїй історії потрапили до групового турніру Ліги чемпіонів. Але хлопчиками для биття вони бути не збираються. 2 тижні тому Генту вдалося поділити очки з Ліоном. Чи вдасться Зеніту здолати менш досвідченого суперника?

6. ЦСКА (Москва) – ПСВ Ейндховен, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Московському ЦСКА не щастить із суперниками. Минулого сезону «червоно-сині» потрапили в одну з найсильніших груп Ліги чемпіонів і фінішували в ній останніми. Дуже серйозні команди очікують на «армійців» і цього разу. В своєму першому матчі москвичі мінімально поступилися в гостях Вольфсбургу – 0:1. Тепер же їм протистоятиме ПСВ. Про те, що нідерландці знаходяться в хорошій формі, свідчить їх перемога над Манчестер Юнайтедом в стартовому турі – 2:1. Чим завершиться протистояння у Москві?

7. Ювентус – Севілья, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

Якщо в національних чемпіонатах власних країн Ювентус та Севілья виглядають просто жахливо, то в Лізі чемпіонів вони демонструють значно кращі результати. Приміром «стара синьйора» здолала в гостях Манчестер Сіті – 2:1. Ще переконливіше виступили «норвіонці», які вдома розгромили менхенгладбахську Борусію – 3:0. Таким чином, після першого туру представники Італії та Іспанії очолюють турнірну таблицю власної групи. Чи вдасться комусь із суперників перемогти і вирватися вперед?

8. Астана – Галатасарай, Ліга чемпіонів, груповий турнір, 2 тур

На шляху до групового турніру Ліги чемпіонів Астана здолала одразу 3 відбірні раунди. Але зараз «синьо-жовті» переживають відвертий спад у грі. Вони поступилися не тільки Бенфіці у першому турі головного єврокубка, але й у наступних 2-х матчах чемпіонату Казахстану. Програв 2 тижні тому і Галатасарай. Турки на власному полі нічого не зуміли вдіяти проти мадридського Атлетико. Щоправда, «жовто-червоні» дуже швидко відійшли від тієї невдачі. Чи зуміє Галатасарай обіграти Астану, скориставшись не найкращою формою суперника?

9. Шахтар (до 19) – ПСЖ (до 19), юнацька Ліга УЄФА

В минулому сезоні юнацький склад Шахтаря наробив справжнього галасу в Європі, дійшовши до фіналу юнацької Ліги УЄФА і лише там поступившись Челсі. Цього ж разу, «гірники», як і їхні старші товариші по команді, розпочали з нищівної поразки від Реала в Мадриді – 0:4. Не найкращим чином виступили і юнаки ПСЖ, які на власному полі розійшлися миром з Мальме – 0:0. Чи вдасться Шахтареві забути про фіаско у матчі з «королівським клубом» і засмутити парижан?

10. Борусія (Менхенгладбах) (до 19) – Манчестер Сіті (до 19), юнацька Ліга УЄФА

Юнакам менхенгладбахської Борусії буде дуже непросто на рівних боротися з настільки серйозними суперниками, як ті, що виступають з ними в одній групі. Розпочали свої виступи «жеребці» з поразки від Севільї в гостях – 2:4. Важко буде розраховувати на сприятливий результат німцям і у поєдинку проти лідера групи – Манчестер Сіті. «Містяни» в ефектному стилі розгромили своїх однолітків з Ювентуса – 4:1 і прагнуть продовжити свою переможну ходу. Чи під силу «жеребцям» зупинити Манчестер Сіті?

11. Брентфорд – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Брентфорд уже не той, яким був у минулому сезоні. В 6-ти попередніх турах Чемпіоншипа «бджоли» здобули лише одну перемогу. Команда знаходиться на відстані усього в одне очко від зони вильоту і чергова невдача може відкинути Брентфорд в число головних аутсайдерів. Не найкращим чином виглядає нині і Бурмінгем. «Сині» дуже успішно стартували і певний час навіть знаходилися серед лідерів ліги, але в останніх 3-х турах вони здобули лише одне очко. Чи зуміє Бірмінегем перервати свою безвиграшну серію у Брентфорді?

12. Фулхем – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Фулхем – типовий середняк Чемпіоншипа. Якщо розпочали сезон «дачники» не надто виразно, то нині вони набрали непоганих обертів, здобувши 3 перемоги в 4-х попередніх турах. Усього на 2 очки від Фулхема відстає його нинішній суперник – Вулверхемптон. Але у той час, як лондонці прогресують з кожним наступним матчем, про «вовків» цього не скажеш. «Помаранчево-чорні» не можуть перемогти вже впродовж 3-х поєдинків поспіль, здобувши у них 2 очки. Який результат подарує нам це протистояння?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 29 вересня.

Ми у Viber!