0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 423 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Волинь, Україна, 9 тур

Однією з головних окрас 9-ого туру української Прем’єр-Ліги стане гальцько-волинське дербі. Карпати, зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі, проте перемогти в рамках чемпіонату їм не вдається вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Особливо болючою стала поразка тижневої давнини, коли львів’яни розгромно програли на виїзді скромній Олексндрії – 1:4. Чи до снаги львів’янам реабілітуватись за цю невдачу в протистоянні з Волинню, яка в нинішньому сезоні в гостях ще не програвала?

2. Верона – Лаціо, Італія, 6 тур

У нинішньому сезоні Лаціо вдома та на виїзді – дві абсолютно різні команди. Якщо в рідних стінах «орли» незмінно перемагають, то в гостях так само незмінно програють. Більше того, у 3-ох виїзних матчах усіх турнірів римляни зазнавали розгромних поразок, не забивши при цьому жодного м’яча. Загальний рахунок – 0:12. Не просто команді Стефано Піолі буде і в протистоянні з Вероною. Перемогти «мастифів» на їхньому полі Лаціо не може з 1991 року, а це 6-ть поєдинків поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи скористається Верона господарським статусом, що часто має вирішальне значення в дуелях цих команд, чи все ж «орли» перервуть серію невдач у виїзних іграх?

3. Торіно – Палермо, Італія, 6 тур

Посеред тижня Торіно зазнало першої поразки в нинішньому сезоні – «бики» на виїзді програли К’єво. Реабілітуватись за ту невдачу і заодно знову увірватись у топ-трійку команда Джамп’єро Вентури налаштована в домашній зустрічі проти Палермо. Все б нічого, але подужати сицилійців туринці не можуть вже 5-ть матчів поспіль. Що цікаво, 4-ри останні зустрічі між цими суперниками завершились миром. Чи варто чекати на компроміс і цього разу?

4. Сассуоло – К’єво, Італія, 6 тур

Протистояння команд, які цілком можуть претендувати на звання головних відкриттів стартових турів італійської Серії «А». У це важко повірити, але скромне Сассуоло, яке влітку залишилось без своїх лідерів, зараз займає 3-тє місце в турнірній таблиці, не зазнавши в чемпіонаті ще жодної поразки – 3 перемоги і 2 нічиї. На хороші слова заслуговує і К’єво, яке від свого суперника відстає лише на 1 очко. Веронці, таке враження, не бояться абсолютно нікого, граючи в агресивний футбол проти будь-якого опонента. Чи спрацює ця зброя із «зелено-чорниими», які головну ставку в своїй грі роблять на швидкі контрвипади?

5. Болонья – Удінезе, Італія, 6 тур

Після сенсаційної перемоги в стартовому турі над Ювентусом, та ще й на виїзді, Удінезе залихоманило. Фріульці програли 5-ть матчів поспіль, опинившись за крок від зони вильоту. Зовсім поруч і Болонья, яка має ідентичні показники зі своїх суперником – 5-ть поразок і одна перемога. В останніх 7-ми дуелях між цими суперниками тричі вигравали «зебри» і ще 4-ри зустрічі завершувались внічию. На що поставити в протистоянні аутсайдерів Серії «А»?

6. Фрозіноне – Емполі, Італія, 6 тур

Фрозіноне, натхнене виїзною нічиєю з Ювентусом, яка принесла команді перше в історії залікове очко в Серії «А», сподівається на продовження вдалих результатів і в домашньому протистоянні з Емполі. Шанси «канарок» видаються не такими вже і примарними. По-перше, «жовто-сині» гратимуть вдома, а це серйозна перевага, по-друге - їхній суперник відчуває серйозні проблеми в обороні. Тосканці пропускали у всіх матчах нинішнього сезону, а з такими показниками розраховувати на серйозні успіхи навряд чи варто. Чи вдасться Фрозіноне подужати такого опонента, здобувши історичну перемогу в еліті італійського футболу?

7. Аталанта – Сампдорія, Італія, 6 тур

Аталанта під керівництвом Едоардо Реї, який очолив команду наприкінці минулого сезону, серйозно додала. Бергамці вирізняються надійною обороною та достатньо ефективною атакою, тож поразка в стартовому турі від Інтера залишається для «чорно-синіх» поки що єдиною в нинішньому чемпіонаті. Потужно зараз виглядає і Сампдорія - посеред тижня генуезці несподівано подужали вдома Рому, яку називають головним фаворитом у боротьбі за скудетто. Втім, у виїзних поєдинках у «блучерк’ятті» регулярно виникають проблеми. Чи скористається ними Аталанта, чия безпрограшна серія наховує вже 4-ри матчі?

8. Депортиво – Еспаньол, Іспанія, 6 тур

У минулому сезоні дуелі Депортиво та Еспаньола пройшли у впертій боротьбі і в жодному з 2-ох матчів переможця так і не було виявлено – двічі по 0:0. Не просто комусь виграти буде і цього разу. Обидві команди нині виглядають достатньо потужно та збалансовано, тож, поза сумнівом, зроблять все від себе залежне, щоб, як мінімум, не програти. Чи все ж хтось схилить шальки терезів на власну користь?

9. Хетафе – Леванте, Іспанія, 6 тур

Тиждень тому після 3-ох поразок поспіль Хетафе нарешті здобув першу перемогу в сезоні, мінімально подужавши вдома Малагу. Цей успіх змусив мадридців знову повірити у власні сили, а наставник команди Фран Ескріба заговорив навіть про бажання здивувати Іспанію довгою безпрограшною серією. Втім, мадридський Атлетіко швидко опустив «синіх» з небес на землю, завдавши їм у вівторок уже 5-ої поразки в нинішньому сезоні. Натомість, в пасиві Леванте – тільки 2 невдачі, але жодної перемоги при 3-ох нічиїх. Чим завершиться побачення впертих «жабенят» із нестабільним Хетафе?

10. Реал Сосьєдад – Атлетік Більбао, Іспанія, 6 тур

Дербі країни басків! Новий сезон іспанської Прімери Реал Сосьєдад та Атлетік розпочали не кращим чином. Сан-Себастьянці лише в попередньому турі здобули першу перемогу в чемпіонаті, розгромивши на виїзді Гранаду – 3:0. Тільки один виграш в активі і Більбао, яке змогло подужати хіба що кризове Хетафе. Натомість, 2 останні зустрічі Прімери команда Ернесто Вальверде програла, поступившись Вільяреалу та мадридському Реалу. Що цікаво, 3 останні дуелі Сосьєдаду та Атлетіка завершились внічию з однаковим рахунком 1:1. Як усе буде цього разу?

11. Уотфорд – Крістал Пелас, Англія, 7 тур

У 4-ох стартових турах англійської Прем’єр-Ліги Уотфорд ніяк не міг відчути смак перемог і лише в 5-ому «шершні» нарешті виграли, подужавши вдома міцне Суонсі – 1:0. Продовження було не менш вдалим – на виїзді команда Кіке Флореса розібралась з кризовим Ньюкаслом – 2:1. Тепер на Уотфорд чекає іспит Крістал Пеласом, який після яскравого старту трохи пригальмував, зазнавши 2-ох поразок поспіль. Чи вдасться «орлам» припинити своє падіння у виїзній дуелі проти небезпечних і кусючих «шершнів»?

12. Вест Бромвіч – Евертон, Англія, 7 тур

Матчі проти Евертона, традиційно, даються Вест Брому не просто. З 9-ти попередніх поєдинків проти «ірисок» «дрозди» виграли лише 1 при 4-ох поразках і 4-ох нічиїх. Втім, нині Вест Бром очолює Тоні П’юлісс, а для цього наставника авторитетів не існує. Чи вдасться його підопічним чимось здивувати мерсисадців, які після не надто вдалого минулого сезону нині сповнені рішучості втрутитися у боротьбу за місце в топ-четвірці?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 27 вересня.

Ми у Viber!