0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 422 тиражу

До Вашої уваги анонс 422 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вердер – Байер, Німеччина, 7 тур

Вердер серйозно збавив оберти за останній час. В матчах проти 2-х дебютантів Бундесліги – Інгольштадта та Дармштадта – підопічні Віктора Скрипника не здобули жодного очка, що одразу відкинуло їх в нижню частину турнірної таблиці. А от Байер навпаки – після 3-х поразок поспіль повернувся на шлях перемог, здолавши на власному полі Майнц. Леверкузенці також знаходяться не надто високо, випереджаючи Вердер усього на 2 очки. Чи зуміють бременці зупинити своє падіння, здобувши сприятливий результат в матчі проти Байера?

2. Штутгарт – Борусія (Менхенгладбах), Німеччина, 7 тур

Після жахливого старту, коли Штутгарт зазнав 5-ти поразок поспіль, «швабам» нарешті вдалося здобути свої перші очки. В гостях команда обіграла Ганновер, що дозволило їй залишити зону вильоту. В аналогічній ситуації опинилася і менхенгладбахська Борусія. «Жеребці» також перервали власну смугу невдач тривалістю в 5 поразок, здолавши на власному полі Аугсбург. Наразі команди мають однакову кількість очок, але Штутгарт знаходиться вище за додатковими показниками. Чим завершиться протистояння аутсайдерів?

3. Аугсбург – Хоффенхайм, Німеччина, 7 тур

Минулий сезон виявився найуспішнішим в історії Аугсбурга. За його підсумками «фуггери» посіли високе 5-те місце і здобули право виступати в єврокубках. Зараз же команда виглядає значно гірше. В 6-ти турах Аугсбург здобув лише 4 очки і знаходиться в числі аутсайдерів. Дуже серйозні проблеми переживає нині і Хоффенхайм. «Синьо-білі» є однією з 2-х команд Бундесліги, які в новому чемпіонаті залишаються без перемог. Чи вдасться Аугсбургу обіграти Хоффенхайм на власному полі?

4. Гамбург – Шальке, Німеччина, 7 тур

Після усіх своїх проблем минулих років, нині Гамбург видав дуже непоганий старт. В попередніх 3-х турах «динозаври» здобули одразу 7 очок, не пропустивши при цьому жодного м’яча у власні ворота. У нинішньому турі Гамбургу протистоятиме Шальке, яке також виглядає дуже переконливо. «Кобальтові» видали серію з 3-х перемог поспіль і входять до трійки лідерів Бундесліги. Чи зуміє Гамбург розраховувати на очки в зустрічі з настільки сильним суперником?

5. Лестер – Арсенал (Лондон), Англія, 7 тур

Лестер можна сміливо назвати одним з головних відкриттів початку нинішнього сезону в Прем’єр-лізі. Після 6-ти турів «лиси» залишаються єдиною командою ліги, яка ще не пригравала і знаходяться в групі лідерів, де перед стартом чемпіонату їх навряд чи хтось очікував побачити. Позаду Лестера знаходиться навіть Арсенал, який не вирізняється особливою стабільністю, а в минулому турі поступився в гостях Челсі. Наскільки вдалим виявиться візит «канонірів» на «Кінг Пауер»?

6. Саутгемптон – Суонсі, Англія, 7 тур

Боротьба на 2 фронти – в Прем’єр-лізі та Лізі Європи – дуже негативно вплинула на результати Саутгемптона в чемпіонаті Англії. В 6-ти турах «святі» здобули лише одну перемогу, а в попередніх 2-х поєдинках набрали тільки одне очко. Дещо пригальмував і Суонсі. Валлійці відмінно стартували і певний час знаходитися серед лідерів, але нині їм не вдається виграти вже впродовж 2-х матчів поспіль. Чи зуміє Саутгемптон повернутися на шлях перемог в поєдинку проти «лебедів»?

7. Вільярреал – Атлетико (Мадрид), Іспанія, 6 тур

Нинішні суперники відмінно розпочали новий сезон у Прімері. Особливо це стосується Вільярреала, який після нічиєї на старті, виграв 4 свої наступні матчі. Таким чином «жовта субмарина» увійшла до трійки лідерів чемпіонату, маючи стільки ж очок у активі, як і 2 клуби, що знаходяться вище. Усього на очко від «підводників» відстає мадридський Атлетико. «Матрацники» поступилися Барселоні, але перемогли в усіх інших своїх поєдинках. Кому з команд вдасться продовжити свою переможну ходу?

8. Ейбар – Сельта, Іспанія, 6 тур

Надовго Ейбара не вистачило. Після 2-х перемог на страті, далі команда здала. Наразі «зброярі» не можуть виграти вже впродовж 3-х турів поспіль, здобувши у цих матчах 2 очки, щоправда, поки усе ще тримаються у верхній частині таблиці. Цього разу на Ейбар очікує зустріч з одним із лідерів перегонів – Сельтою. Футболісти з Віго не втомлюються вражати своїми переконливими результатами. В минулому турі вони розгромили на власному полі  саму Барселону. Чи під силу «зброярам» пригальмувати «кельтів»?

9. Бордо – Ліон, Франція, 8 тур

Від Бордо на початку сезону очікували значно більшого. Але «жирондинці» серйозно розчаровують власних шанувальників. Команда не може виграти впродовж 3-х матчів поспіль, а в минулому турі зазнала принизливої поразки 1:6 від Ніцци в гостях. Значно впевненіше та переконливіше виглядає Ліон. Безпрограшна серія «ткачів» у чемпіонаті налічує вже 4 матчі, що дозволяє підопічним Юбера Фурньє знаходитися в групі лідерів. 3 попередні зустрічі між цими командами у Бордо незмінно завершувалися на користь «ткачів». Чи переможе Ліон і цього разу?

10. Бастія – Тулуза, Франція, 8 тур

Чорна смуга Бастії ніяк не скінчиться. Корсиканці програють вже 4-ий свій матч поспіль і лише перемоги, здобуті раніше, поки ще утримують команду від потрапляння до зони вильоту. Не позаздриш і Тулузі, яка має таку ж кількість очок, як і Бастія. «Фіолетово-білі» 3 свої попередні зустрічі зіграли унічию. У той же час їх безвиграшна серія налічує 6 поєдинків. Чого варто очікувати від побачення суперників, кожен з яких вже дуже давно не перемагав?

11. Спартак (Москва) – Зеніт, Росія, 10 тур

Московський Спартак виглядає дуже нестабільно. Вже тривалий час «червоно-білі» чергують перемоги з поразками. А матч минулого туру для підопічних Дмитра Аленічева завершився справжнім провалом – команда в гостях розгромно поступилася Кубані. Дуже бракує стабільності і діючому чемпіону Росії – Зеніту. «Синьо-біло-блакитні» виграли лише один матч Прем’єр-ліги з останніх 5-ти. В разі перемоги, московський Спартак випередить пітерців в турнірній таблиці. Але чи погодиться на це Зеніт?

12. Наполі – Ювентус, Італія, 6 тур

Наполі вдалося дещо оговтатися після невдалого старту в Серії «А». Щоправда, до оптимальних кондицій «партенопеї» усе ще дуже далеко. «Блакитні» не програють впродовж 4-х матчів, але виграли лише один з них. Складні часи переживає і діючий чемпіон Італії – Ювентус. В минулому турі «стара синьйора» на власному полі не зуміла перемогти навіть головного аутсайдера Серії «А» - Фрозіноне, зігравши з цим суперником унічию. В котрої з команд буде більше шансів на перемогу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 26 жовтня.

Ми у Viber!