0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 421 тиражу

До Вашої уваги анонс 421 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Тоттенхем – Арсенал Лондон, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

У центральному поєдинку 1/16 фіналу Кубка англійської Ліги зустрінуться два непримиренні суперники – Тоттенхем на «Уайт Харт Лейн» прийматиме Арсенал. «Шпори» не кращим чином розпочали нинішній сезон, проте за останній тиждень серйозно підтягнули свою форму, здобувши в усіх турнірах 3 перемоги поспіль. Натомість, Арсенал втратив темп. Тиждень тому «каноніри» програли загребському Динамо в стартовому турі Ліги чемпіонів, а минулої суботи поступилися Челсі в чемпіонаті. В обох випадках команда Арсена Венгера ще в першому таймі залишалася в меншості, що і позначалось на кінцевих результатах. Чи до снаги Арсеналу реабілітуватись за останні невдачі у дербі Північного Лондону?

2. Сампдорія – Рома, Італія, 5 тур

У 5-ому турі італійської Серії «А» столична Рома гостюватиме в Генуї, де зустрінеться з місцевою Сампдорією. До побачення із «блучерк’яті» римляни підходять не в кращому настрої, адже в неділю втратили важливі очки в домашній зустрічі проти Сассуоло – 2:2. Не легко «вовкам» буде і цього разу. Хоча б з огляду на те, що в минулому сезоні команда Руді Гарсія не змогла забити у ворота Сампи бодай м’яч – нульова нічия на виїзді та поразка вдома - 0:2. Як усе буде цього разу?

3. Палермо – Сассуоло, Італія, 5 тур

На старті сезону Палермо не вражало високою результативністю, але все ж перемагало, мінімально подужавши Дженоа та Удінезе. І тільки сицилійці почали забивати більше, як на них посипались невдачі. Спершу «орли» не змогли переграти вдома скромне Карпі – 2:2, а кілька днів тому поступилися на виїзді Мілану – 2:3. Тепер на команду Джузеппе Якіні чекає іспит Сассуоло, скласти який – завдання не з легких. Справа в тому, що «чорно-зелені» в нинішньому сезоні ще не програвали і навіть встигли переграти Наполі та відібрати на виїзді очки в Роми, зробити що, традиційно, не просто. Чи по зубам Палермо такий суперник?

4. К’єво – Торіно, Італія, 5 тур

Протистояння команд, які наробили чи не найбільше галасу в стартових турах Серії «А». К’єво вдалося розгромити вдома Лаціо – 3:0 та відібрати на виїзді очки в Ювентуса – 1:1, а Торіно наразі займає 2-ге місце в турнірній таблиці, лише на 2 пункти відстаючи від лідируючого Інтера. Більше того, безпрограшна серія «гранатових» у чемпіонаті нараховує вже 5-ть матчів, 4-ри з яких були виграні. Чи вдасться «бикам» продовжити її у Вероні, чи все ж «літаючі віслюки» опустять суперника з небес на землю?

5. Лас-Пальмас – Севілья, Іспанія, 5 тур

В іспанській Прімері минуло вже 4 тури, а Севілья досі без перемог. Нині в активі андалусців лише 2 пункти – так само, як і в Лас-Пальмаса, який розмістився по-сусідству. Статистика говорить на користь канарців. З 26-ти домашніх матчів проти «норвіонців» в рамках елітного іспанського дивізіону «острів’яни» виграли 17-ть при 3-ох нічиїх і 6-ти поразках. Чи до снаги команді Унаї Емері нарешті здобути першу перемогу в чемпіонаті і хоча б трохи поліпшити малоприємну для себе статистику виїзних дуелей проти Лас-Пальмаса?

6. Малага – Вільяреал, Іспанія, 5 тур

Малага продовжує розчаровувати. «Анчоуси» - єдині в іспанській Прімері, кому досі не вдалося забити бодай гол. Перервати гольову засуху і заодно здобути першу перемогу в сезоні андалусці сподіваються в домашній зустрічі проти Вільяреала. Втім, наразі такий сценарій виглядає малоймовірним. «Жовта субмарина» набрала відмінний темп і, як наслідок, після 4-ох турів перебуває в когорті лідерів Прімери, голосно заявивши про свої претензії на місце в топ-четвірці. Чи до снаги кульгаючій Малазі зупинити такого опонента?

7. Райо Валлєкано – Спортінг Хіхон, Іспанія, 5 тур

У попередньому турі Райо Валлєкано та хіхонський Спортінг нарешті відчули смак перемог. Що цікаво, як одні, так і інші зродили це не виїзді - мадридці подужали Лас-Пальмас, а хіхонці – Депортіво. Господарський статус говорить на користь «бджіл», проте подужати «смугастих» їм не вдається вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Чи вдасться Райо перервати безвиграшну серію в протистояннях із незручним для себе суперником?

8. Леванте – Ейбар, Іспанія, 5 тур

Минулої суботи перервалась 5-матчева безпрограшна серія Ейбара в Прімері – «зброярі» вдома програли мадридському Атлетіко, пропустивши 2 м’ячі без відповіді. Більше того, баски не можуть забити вже 2 поєдинки поспіль і це – тривожний дзвіночок для Хосе Менділібара. Особливо, напередодні виїзного протистояння з Леванте, переграти яке Ейбар не може вже 6-ть матчів поспіль. Остання перемога «зброярів» над «жабенятами» датована ще 2006-им роком. Яким буде продовження в історії дуелей між цими опонентами?

9. Труа – Сент-Етьєн, Франція, 7 тур

Після провального старту Сент-Етьєн згадав про свої амбіції на місце в топ-трійці і почав вигравати. Нині в активі «зелених» 4-ри перемоги поспіль і, як наслідок, 3-тє місце в турнірній таблиці. Зупинити команду Крістофа Галтьє спробує Труа, яке досі без перемог, але в 6-ти матчах чемпіонату зуміло тричі зіграти внічию. Чи вдасться Сент-Етьєну подужати такого опонента?

10. Ніцца – Бордо, Франція, 7 тур

Бордо підхопило «нічийний» синдром. У 4-ох з 6-ти матчів нинішнього сезону Ліги 1 за участю бретонців було зафіксовано компромісний результат. Миром завершився і стартовий матч підопічних Вілля Саньола і в Лізі Європи проти Ліверпуля. Чи варто очікувати на нічию і у виїзному протистоянні з Ніццою?

11. Лор’ян – Кан, Франція, 7 тур

Після не надто вдалого старту Лор’ян помалу приходить до тями. Спершу «мерлузові» подужали вдома Анже – 3:1, після чого вже на виїзді відвантажили 3 м’ячі у ворота самого Монако, здобувши 2-гу перемогу поспіль – 3:2. У зустрічі з Каном команда Свільвена Ріполя не проти продовжити переможну серію, проте з 5-ти попередніх матчів проти нормандців Лор’ян виграв лише один. Чим усе завершиться цього разу?

12. Тулуза – Марсель, Франція, 7 тур

Перемога в стартовому турі над Сент-Етьєном так і залишається для Тулузи єдиною в новому сезоні. Відтоді «тефес» зазнали 2-ох поразок і ще тричі зіграли внічию. Не вражає і Марсель, який поки що ніяк не знайде необхідний баланс між атакою та обороною. Як наслідок, після 6-ти турів провансальці застрягли в нижній частині турнірної таблиці. Чи вдасться команді Марсело Б’єлси піднятися вище після вояжу до Тулузи?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.55 середи, 23 вересня.

Ми у Viber!