0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 420 тиражу

До Вашої уваги анонс 420 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Удінезе – Мілан, Італія, 5 тур

Удінезе переживає непрості часи. «Зебри» програють уже 3-ій свій матч Серії «А» поспіль, причому 2-х з цих невдач фріульці зазнали на власному полі. Ще трохи – і команда може опинитися в зоні вильоту, яка знаходиться вже зовсім поруч. Що стосується Мілану, то він на старті сезону чергує виїзні поразки з домашніми перемогами, знаходячись в середині турнірної таблиці. 6 попередніх поєдинків між цими клубами у рамках чемпіонату Італії незмінно приносили перемоги господарям поля. Чи зміниться щось цього разу?

2. Еспаньол – Валенсія, Іспанія, 5 тур

До свого очного протистояння Еспаньол та Валенсія підійшли з однаковою кількістю очок і на сусідніх місцях в турнірній таблиці. Але якщо «папуги» вирізняються безкомпромісністю, по 2 рази вигравши та програвши, то «кажани» є лідерами Прімери за кількістю нічийних результатів. Футболісти Валенсії одразу 3 рази розходилися миром зі своїми суперниками. Навантаження на левантійців останнім часом випало значно більше, адже вони окрім чемпіонату Іспанії виступають також і в Лізі чемпіонів. Чи зуміє Валенсія, не зважаючи на завантаженість, здобути сприятливий результат у Барселоні?

3. Гранада – Реал Сосьєдад, Іспанія, 5-ий тур

Програвши 2 поєдинки чемпіонату поспіль, Гранада значно погіршила своє становище. Щоправда не слід забувати, що суперниками «насрідів» у цих зустрічах були такі серйозні клуби, як Вільяреал та мадридський Реал. Ще гірше нині виглядає Реал Сосьєдад. Після 2-х нічиїх на старті, «біло-блакитні» поступилися у 2-х наступних своїх поєдинках, несподівано для багатьох опинившись на останньому місці турнірної таблиці. Чи під силу баскам відсвяткувати свою першу перемогу, здолавши Гранаду на її полі?

4. Дармштадт – Вердер, Німеччина, 6 тур

Лише у своєму 5-му матчі дебютант Бундесліги Дармштадт зазнав першої поразки в класі найсильніших. На власному полі «лілії» розгромно поступилися чемпіону країни – Баварії. Загалом же, поки Дармштадт залишає доволі приємне враження, виглядаючи гідно на фоні іменитих суперників. Наступний опонент «синьо-білих» - Вердер – знаходиться в середині турнірної таблиці. Тиждень тому бременці несподівано поступилися на власному полі Інгольштадту. Чи зуміють вони впоратися з іншим новачком першої Бундесліги?

5. Герта – Кельн, Німеччина, 6 тур

Нестабільні результати не дозволяють Герті претендувати на високі місця. В попередніх 4-х турах берлінці здобути лише одну перемогу, нічим при цьому не вразивши. Очевидно, більш вдало «старій дамі» заважає виступати переповнений лазарет – одразу 9 футболістів Герти травмовані. А от Кельн – приємно дивує. «Козли» з самого старту включилися в боротьбу за високі місця. «Червоно-білі» виграли 3 з 5-ти власних матчів і знаходяться неподалік від лідерів. Чи вдасться Герті пригальмувати «козлів»?

6. Інгольштадт – Гамбург, Німеччина, 6 тур

Новачку першої Бундесліги Інгольштадту взагалі не знадобилося часу, щоб призвичаїтися до виступів у найвищому дивізіоні німецького футболу. «Чорні» вразили багатьох впевненими результатами. Вони здобули 3 перемоги в 5-ти турах і опинилися у верхній частині таблиці. Зупинити Інгольштадт спробує Гамбург. «Динозаври» виглядають не надто стабільно, знаходячись в компанії середняків Бундесліги. Чи здолають «чорні» ще одного досвідченого суперника?

7. Лестер – Вест Хем, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Лестер відмінно розпочав нинішній сезон. «Лиси» не програли жодного з 6-ти матів чемпіонату і знаходяться в групі лідерів Прем’єр-ліги. Не відстає від свого опонента і Вест Хем. «Молотобійці» підходять до поєдинку з Лестером з 3-ма перемогами в активі поспіль, маючи таку ж кількість очок, як і «лиси». Трохи більше місяця тому команди зустрічалися між собою в рамках чемпіонату. Тоді Лестер обіграв Вест Хем в гостях – 2:1. Хто виявиться сильнішим в поєдинку за Кубок ліги?

8. Халл Сіті – Суонсі, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Ще минулого сезону Халл Сіті та Суонсі разом виступали у Прем’єр-лізі. Але долі команд склалися по-різному. «Тигри» залишили найвищий англійський дивізіон і наразі роблять спробу туди повернутися. У той же час Суонсі закріпився серед еліти і доволі успішно розпочав нинішній сезон. От тільки останнім часом валлійці дещо пригальмували. Вони не можуть вразити ворота суперника впродовж 2-х матчів поспіль. Чи зуміє Халл Сіті нав’язати боротьбу «лебедям»?

9. Рединг – Евертон, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Рединг встиг здолати уже 2-х суперників у нинішньому сезоні Кубка ліги. «Королівські» виявилися сильнішими на виїзді спочатку за Колчестер, а потім – і за Портсмут. Але першим серйозним випробуванням для команди стане побачення з представником Прем’єр-ліги – Евертоном. «Іриски» набрали непогану форму – вони не програють впродовж 4-х матчів усіх турнірів. Наскільки успішним виявиться візит манкуніанців до Рединга?

10. Фулхем – Сток Сіті, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

В матчі попереднього раунду Кубка ліги Фулхем розгромив на власному полі півфіналіста минулого сезону цього ж турніру – Шеффілд Юнайтед. Ця перемога додала впевненості у власних силах футболістам лондонського клубу, які згодом виграли і 2 наступні свої матчі в рамках Чемпіоншипа. Перервалася переможна хода «дачників» лише минулих вихідних. А от Сток Сіті, хоч і виступає у Прем’єр-лізі, виглядає дуже невиразно. «Гончари» не виграли в основний час жодного матчу нинішнього сезону. Чи зуміє Фулхем здолати проблемного суперника?

11. Престон – Борнмут, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Престон продовжує розчаровувати власних прихильників. «Невразливі» здобули лише одне очко в 4-х попередніх матчах Чемпіоншипа, опинившись в хвості турнірної таблиці. А от у Кубку ліги Престон виглядає значно успішніше. Тут команда подолала вже 2 раунди, обігравши, між іншим, і представника Прем’єр-ліги – Уорфорд. Тепер на «невразливих» очікує зустріч зі ще одною командою найвищого дивізіону – Борнмутом. Минулого сезону «вишні» дійшли до 1/4 фіналу Кубка ліги. Чи вдасться їм впоратися з Престоном?

12. Астон Вілла – Бірмінгем, Англія, Кубок ліги, 1/16 фіналу

Астон Вілла жахливо розпочала нинішній сезон в рамках Прем’єр-ліги. Тож, схоже, ні на що інше, окрім боротьби за виживання «левам» розраховувати не доведеться. Єдиною перемогою команди за останніх 6 поєдинків став успіх у зустрічі проти Ноттс Каунті у Кубку ліги. Тепер Астон Вілла поміряється силами зі своїми земляками з Бірмінгема, які виступають у Чемпіоншипі, але ведуть боротьбу за повернення до еліти. Чим завершиться перше за 4 останні роки бірмінгемське дербі?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 22 вересня. 

Ми у Viber!